Με μια μικρή προκλητική προσέγγιση του Ήλιου στον Ποσειδώνα σήμερα, μπορούμε να αντιπαλέψουμε την εξασθένιση της θέλησης ή να νιώσουμε κάποια έλλειψη εστίασης, κατεύθυνσης ή σκοπού. Μπορούμε όμως να εξετάσουμε τρόπους για να φτάσουμε σε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ υλικών και πνευματικών αναζητήσεων.

Εντούτοις, με τον Άρη και τον Κρόνο να σχηματίζουν απόψε όψη χιαστί, η υλική πλευρά της εξίσωσης μπορεί να φαίνεται πιο κρίσιμη προσωρινά. Η επιρροή αυτή επισημαίνει επίσης την ανάγκη επιβράδυνσης σε όλα τα πεδία που μας αφορούν.

Κανόνες, περιορισμοί και όρια φαντάζουν βαριά και δύσκολο να συντονιστούν ή να συνθέσουν αρμονικό σύνολο με τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας. Παρόλο που ίσως να είμαστε ενθουσιασμένοι με την εφαρμογή των ιδεών ή των αποστολών μας, μπορεί να αισθανόμαστε κολλημένοι.

Ως εκ τούτου, ο χρονισμός μας είναι εκτός λειτουργίας και η ανάγκη προσαρμογής των σχεδίων μας καθίσταται εμφανής. Μερικές φορές η αντίσταση είναι εσωτερική και η αναποφασιστικότητα ή ο φόβος μπορεί να μας απομακρύνει από την δράση.

Κριός
Είναι μια καλή στιγμή να κάνετε απολογισμό των πραγμάτων και να τα σκεφτείτε με σοβαρότητα πριν πάρετε μια μεγάλη απόφαση. Εάν οι πόρτες δεν ανοίγουν, υπάρχει ένας λόγος για αυτό. Είναι πιθανό ότι χτυπάτε στις λανθασμένες πόρτες ή ίσως οι προσδοκίες σας είναι λίγο περισσότερο υψηλές από όσο πρέπει και ίσως ακόμη και μη ρεαλιστικές.
Ταύρος
Με τον Ερμή να εξακολουθεί να είναι σε οπισθοδρομική κίνηση για μερικές ακόμα ημέρες, η ζωή βρίσκεται στην αργή λωρίδα. Με τη επίδραση της Σελήνης ωστόσο, θα νιώσετε σαν να θέλετε και να μπορείτε να δώσετε μεγάλη ώθηση σε κάτι. Ξεκινήστε ένα νέο κύκλο σήμερα σίγουρα, αλλά μην πιέζετε τίποτα πάρα πολύ σκληρά, γιατί θα μπορούσατε να βρεθείτε απογοητευμένοι τελικά.
Δίδυμοι
Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου σήμερα. Καθώς αισθάνεστε αυτή την ενέργεια, η πρώτη σας κίνηση θα είναι να προωθήσετε όλα σας τα θέματα μαζί, με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε. Αυτό όμως δεν είναι συνετό σήμερα και κάποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα. Αυτό σχετίζεται επίσης με χαρτιά ή μηνύματα που στέλνετε.
Καρκίνος
Ο καλύτερος τρόπος για να παρακάμψετε τα προβλήματα σήμερα χωρίς να αισθανθείτε εξαντλημένοι και σκοτεινοί, είναι να μην φοβάστε να πείτε όχι σε μη ρεαλιστικά αιτήματα ή προσδοκίες. Εάν θέλετε να σας αρέσει η μέρα, αδράξτε τα όνειρα, τόσο τα δικά σας όσο και των άλλων. Όσο πιο τρελά τα όνειρα, τόσο πιο όμορφη η βόλτα μέσα τους.
Λέων
Με τον Ερμή εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, κάποια μηνύματα μπορεί να χαθούν στη μετάφραση. Απλά διευκολύνετε την επικοινωνία σήμερα, ειδικά με έναν ερωτικό σύντροφο. Να είστε σαφείς σήμερα. Τα μικτά μηνύματα πρόκειται να δημιουργήσουν ορισμένα μακροπρόθεσμα προβλήματα.
Παρθένος
Είναι το είδος της ημέρας όπου αν πιέζετε πολύ σκληρά για κάτι, απλά δεν είναι πιθανό να το πάρετε. Οι προθέσεις και οι προγραμματισμοί είναι συγκεχυμένα πεδία σήμερα και είστε σε δυσαρμονία με όλους όσους βρίσκονται γύρω σας. Έτσι, όσο περισσότερο προσπαθείτε να προωθήσετε τα θέματά σας, τόσο πιο απογοητευτική θα είναι η μέρα σας. Κάντε απλά ένα διάλλειμα από τα πάντα.
Ζυγός
Συνολικά υπάρχει μια πολύ θετική ενέργεια στον αέρα, και αυτό το χαρούμενο μοτίβο τραγουδά μέσα από όλες τις ίνες της ύπαρξής σας. Φροντίστε σήμερα τους γύρω σας, και θα βρείτε την ημέρα πολύ αρμονική και διαχειρίσιμη. Βρίσκεστε επίσης σε πλεονεκτική θέση σήμερα αν δείξετε την αγάπη και την ειρηνική πλευρά σας στη οποιαδήποτε σύγκρουση, αντί να κάνετε αντίποινα ή να επιστρέψετε αρνητικά συναισθήματα.
Σκορπιός
Η σκληρότητα που προσπαθείτε να δείξετε είναι ένα σαφές δείγμα αδυναμίας. Πρέπει οπωσδήποτε να βουτήξετε το μυαλό σας στην δεξαμενή της καρδιάς σας και να ξέρετε ότι δεν πρέπει να κάνετε αυτό που κι εσείς δεν θέλετε να σας κάνουν οι άλλοι. Στο κάτω – κάτω, δεν πρέπει να φαίνεστε τόσο πολύ ευάλωτοι, μέσα από υποτιθέμενη επίδειξη δύναμης.
Τοξότης
Η ψυχραιμία θα είναι πολύ χρήσιμη ιδιότητα σήμερα. Κάθε μικρή λεπτομέρεια μπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού και οι γύρω σας θα φανούν να μην θέλουν να συνεννοηθούν μαζί σας. Δώστε σημασία σε κάθε είδους τύπο, μην πάρετε θάρρος στις κοινωνικές επαφές γιατί δεν ευνοείστε γενικά.
Αιγόκερως
Κάτι δεν πάει καλά σήμερα. Θα μπορούσαν να είναι οι στόχοι σας που δεν είναι ευθυγραμμισμένοι με την πραγματικότητα, ή θα μπορούσε να είναι κάποιος γύρω σας που έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τις δικές του προσωπικές επιτυχίες και μπορεί να προσπαθήσει να ωθήσει αυτές τις ατζέντες σε σας. Μείνετε συντονισμένοι με τις επιθυμίες σας.
Υδροχόος
Νέα από κάπου μακριά ή για κάποια ταξίδια θα σας ευχαριστήσουν πολύ σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι η δραματική ενέργεια που υπάρχει δημιουργεί ένα αρμονικά αλλά και πολύ συναισθηματικό τραγούδι γύρω σας. Συντονιστείτε με αυτήν την όμορφη κατάσταση και αφεθείτε στα μηνύματα από το σύμπαν.
Ιχθείς
Οι σχέσεις μοιάζουν σήμερα με παράδοξο και περίπλοκο γρίφο. Από την άλλη πλευρά, αν εργάζεστε σε δημιουργικά πεδία, θα μπορούσατε να δείτε κάποιες συγκρούσεις προσωπικότητας να δημιουργούνται με κάποιους συνεργάτες σας. Το μεγαλύτερο ζήτημα με τη σημερινή ενέργεια είναι ότι οι προσδοκίες δεν ευθυγραμμίζονται με την πραγματικότητα.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php