Από τις 26 Ιουλίου ως την πρώτη Αυγούστου, ο Ήλιος από τον βασιλικό Λέοντα θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον Ταύρο, ένας δύσκολος αστρολογικός συνδυασμός για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 3η ως την 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 

Το σύμπαν σου δίνει σημαντικά καρμικά μηνύματα, απαιτεί να είσαι δυνατός και διεκδικητικός για την εκπλήρωση των στόχων σου αλλά παράλληλα σου ζητά να μην ενεργήσεις στηριζόμενος στη ματαιοδοξία σου και με κίνητρα που είναι ιδιοτελή.

Η Ουράνια απελευθερωτική δύναμη σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις την ελευθερία σου από πρόσωπα και καταστάσεις που παρεμποδίζουν τους στόχους σου και σε ωθεί προς νέες εμπειρίες. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια εμπόδια στην προσπάθειά σου να εκπληρώσεις τους στόχους, πράγμα το οποίο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και απρόβλεπτη συμπεριφορά που σοκάρουν τους γύρω σου.

Θέλεις να ενεργήσεις με τον δικό σου τρόπο, έχεις έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες, είσαι πιο ανεξάρτητος και δεν θέλεις να σου υποδεικνύουν οι άλλοι τι να κάνεις. Ξεχωρίζεις στο πλήθος με τη μοναδική προσωπικότητά σου, δεν φοβάσαι να εκφράσεις τις απόψεις και τις επιθυμίες σου, αλλά ο τρόπος που προβάλεις τον εαυτό σου μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση με τους άλλους. Μπορεί οι άλλοι να σε θεωρήσουν απότομο, επαναστατικό ή απλά παράξενο. Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς σου προκύπτουν δυσκολίες στις σχέσεις σου, ακόμα και αν δεν έχεις συνειδητά την πρόθεση να προκαλέσεις, οι άλλοι νιώθουν ότι τους αμφισβητείς.

Συσσωρευμένη νευρική ένταση μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτη συμπεριφορά, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε απρόοπτες, γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης στις σχέσεις σου και τη ζωή σου. Ίσως να γίνεις τυραννικός και εξουσιαστικός στην εργασία σου ή αντίθετα να υποστείς τη σκληρή συμπεριφορά των άλλων. Θέλεις να κυριαρχήσεις και να επιδείξεις τη δύναμη και την εξουσία σου στην προσπάθειά σου να λάβεις την αναγνώριση και την έγκριση των άλλων.

http://astropedia.gr