Μεγάλες και όμορφες και λαμπερές σταλίδες – πραγματικό αναλυτό χρυσάφι – στέφουν τις ημέρες μας. Η Αφροδίτη είναι στο Λέοντα από τις 27 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου. Η αγάπη είναι λοιπόν μαγευτική και μεγάλη. Είμαστε υπερήφανοι για όλα όσα νιώθουμε και είμαστε γενναιόδωροι και με συναισθήματα και με τα χρήματά μας.

Αυτή είναι μια ζεστή, τραγουδιστή, εκφραστική, υπερήφανη και υπερβολικά χαρισματική τοποθέτηση για την Αφροδίτη. Η αγάπη καταλαβαίνουμε αυτή τη στιγμή ότι είναι κομμάτι ενός παιχνιδιού - ενός παιχνιδιού που είναι διαρκές, καθώς η Αφροδίτη στο Λέοντα παραμένει για πάντα στο πρωταρχικό στάδιο μιας σχέσης.

Τρέφουμε τον άνθρωπο που αγαπάμε χαρίζοντάς του την προσοχή, την αναγνώριση, την επικύρωση και την λατρεία που κρύβουμε κανονικά βαθιά μέσα μας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα αγαπά τον θαυμασμό και την λατρεία, αυτό είναι σίγουρο. Η υπερηφάνεια και το πάθος αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του κύκλου.

Έχουμε μια ισχυρή επένδυση εγωισμού όμως, να προσφέρουμε μέσω της προσφοράς. Ας μην ξεχνάμε πως όταν δίνουμε κάτι, ακόμα και υποταγή, νιώθουμε ουσιαστικά ανώτεροι. Η αρνητική έκφραση αυτής της τοποθέτησης είναι η υπερεκτίμηση των συναισθημάτων μας και η παραγωγή δράματος για να έχουμε να λέμε…

Κριός
Μια αίσθηση γειωμένης ηρεμίας σας κατακλύζει σήμερα. Αυτό ταιριάζει καλά με το ρυθμό των πραγμάτων γύρω σας, διότι η ζωή σίγουρα πηγαίνει πιο αργά από ό, τι χθες. Και ενώ μπορεί να προτιμάτε τον ενθουσιασμό, τελικά αισθάνεστε άνετα με αυτό το απαλό σκηνικό. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να συνδεθείτε με τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας.
Ταύρος
Είστε αρκετά χαλαροί σήμερα για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην εργασία ή στο σπίτι. Αλλά είναι πιθανό ότι δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τίποτα δύσκολο, γιατί όλος ο κόσμος φαίνεται αρμονικός τώρα. Είναι μια υπέροχη μέρα για να περάσετε χρόνο στο σπίτι ή με ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Είναι επίσης μια υπέροχη μέρα για να πετύχετε πολλά, γιατί η ενέργεια σας είναι ισχυρή και σταθερή.
Δίδυμοι
Οι όποιες συζητήσεις έχουν σήμερα έναν αργό, εύκολο ρυθμό. Μην απογοητευτείτε εάν δεν λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε τόσο γρήγορα όσο θέλετε. Αυτή είναι μια από εκείνες τις μέρες που η επικοινωνία γίνεται τέχνη και η κοινωνική χάρη αποτελεί απαίτηση. Αντιμετωπίστε όλους ως φίλους και πάρτε χρόνο να σκεφτείτε. Μην πιέζετε για μια απόφαση.
Καρκίνος
Είστε ευγνώμονες σήμερα για τη γενναιοδωρία της ζωής. Ένα μπολ γεμάτο ώριμες φράουλες στο πρωινό μπορεί να σας φανεί ως έργο τέχνης – επιτέλους είστε καλοδιάθετοι. Το ίδιο ισχύει και για ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα. Και οι αγκαλιές από τους αγαπημένους σας, σας ζεσταίνουν στην ψυχή σας. Από πού προέκυψε αυτή η γλυκιά, συναισθηματική διάθεση; Ποιος ξέρει, αλλά απολαύστε το όσο μπορείτε. Θα είναι εύκολο να το κάνετε, επειδή αισθάνεστε τόσο ήρεμοι και τόσο γειωμένοι.
Λέων
Έχετε τη διάθεση να ξοδέψετε χρόνο με τον καλύτερο φίλο, το αγαπημένο σας πρόσωπο ή την οικογένειά σας σήμερα. Όμως θα διαπιστώσετε ότι η καλή σας διάθεση φέρνει και υποχρεώσεις, θα σας ζητηθούν πολλά. Μπορεί να είναι καλή ιδέα να κρατήσετε το παλιό ρητό στο μυαλό - «Αν αγαπάτε κάποιον, αφήστε τον ο». Οι άνθρωποι σας λατρεύουν, κι εσείς νιώθετε έκρηξη συναισθημάτων, αλλά μην αφήνετε τα όρια να χαθούν.
 Παρθένος
Μερικές φορές, τόσο πολύ παγιδεύεστε στις μικρές λεπτομέρειες της ζωής που νιώθετε νευρικοί. Αλλά σήμερα, στηρίζεστε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό – τον χρόνο που ξοδεύετε με τους ανθρώπους ή κάθε έργο που θα βρείτε μέσα του προσωπικό νόημα. Η ενέργεια σας είναι ισορροπημένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ριχτείτε στην εργασία σας χωρίς να ανησυχείτε ότι θα το παρακάνετε. Απολαύστε τον εαυτό σας σήμερα!
Ζυγός
Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε μια κάπως υλιστική διάθεση. Είτε το παραδέχεστε είτε όχι πάντα σας έλκουν τα όμορφα πράγματα, και τώρα αυτή η τάση μετατρέπεται σε λαχτάρα για ένα απίστευτο (διαβάστε ακριβό) ζευγάρι παπούτσια, ή ένα δείπνο σε ένα κομψό (διαβάστε έξω από το φάσμα τιμών σας) εστιατόριο. Μπορείτε να βρείτε τρόπους για να ζήσετε μια τέτοια έκρηξη πολυτέλειας; Αν όχι, που σίγουρα όχι, δημιουργείστε την ομορφιά μέσα στα όρια των δυνατοτήτων σας.
Σκορπιός
Αναζητάτε ένταση σήμερα, αλλά όλοι γύρω σας φαίνονται να έχουν τους δικούς τους νόμους και ρυθμούς. Επομένως, μην γυρίσετε μια απλή συζήτηση σε μια αντιπαράθεση. Αλλά αντί να δημιουργήσετε ένταση με τους αγαπημένους σας και τους συναδέλφους σας, γιατί να μην χαλαρώσετε λίγο; Χρησιμοποιήστε το πάθος σας θετικά, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Απολαύστε την συντροφιά των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν και μην δημιουργείτε δράματα εκεί που δεν υπάρχει αιτία.
Τοξότης
Οι φίλοι σας έχουν τη διάθεση να μοιραστού μαζί σας καλές στιγμές σήμερα. Ή ίσως είναι η αγάπη που θα φωτίσει την ημέρα σας. Ωστόσο η κάθε είδους στοργική προσοχή των γύρω σας, με κάποιον τρόπο, μοιάζει περισσότερο με μια απαίτηση για το χρόνο και την ελευθερία σας. αν νιώθετε ότι σας πιέζουν, κρατήστε τα όρια. Απλά να ξέρετε πως κάθε σχέση κόβει ένα κομμάτι ελευθερίας, μην θέλετε τα πάντα για τον εαυτό σας.
Αιγόκερως
Σταθερά, γειωμένα συναισθήματα σας κατακλύζουν σήμερα, επιτρέποντάς σας να δώσετε πλήρη προσοχή και προσπάθεια σε οτιδήποτε αφορά το πεδίο των εργασιών σας. Και είστε πιο πρακτικοί από ποτέ. Έτσι είναι εύκολο να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό και να απορρίψετε τα υπόλοιπα. Και θα μπορούσατε να επιτύχετε τόσο πολύ τους στόχους σας ώστε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας πολύ νωρίς! Αυτό αφήνει περισσότερο χρόνο για την οικογένεια και το φλερτ, καθόλου κακό…
Υδροχόος
Το πείσμα θα μπορούσε να γίνει σήμερα μέγα θέμα. Ξέρετε τι θέλετε και δεν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε. Εάν έχετε αυτή τη στάση σε ένα ζήτημα που είναι πολύ σημαντικό για σας, εντάξει. Αλλά αν απλά θέλετε οι άλλοι να ακολουθούν τις όποιες παραξενιές σας, αυτό δεν είναι δίκαιο, έτσι είναι; Να αφήσετε την ροή να υποδείξει τι πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και τι θα μπορούσατε να το κάνετε θυσία στις ανάγκες των άλλων. Ξεκινήστε από εκεί.
 Ιχθείς
Η ζωή είναι γλυκιά, διασκεδαστική και ευχάριστη σήμερα. Έχετε μια σταθερή αίσθηση του εαυτού σας και ξέρετε τι είναι σημαντικό για σας. Ξέρετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι - και είναι πολλοί. Αυτό σας κάνει να μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφήσετε οποιεσδήποτε μικρές ανησυχίες να φύγουν, ώστε να μπορείτε απλά να απολαύσετε την ημέρα σας.

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php