Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 29/7 ως 4/8/2019.
Γιώργος Σαλαμάς - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas
Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου 2019;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου 2019;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Ο Αύγουστος λοιπόν, ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές για τον έρωτα. Εν τω μεταξύ και ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από την πρώτη μέρα του μήνα και οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα σταματήσουν. Μερικές φορές σκέφτεσαι τι καλά που θα ήταν αν μπορούσες να κάνεις ένα restart και να αρχίσουν όλα τα προγράμματα του εγκεφάλου σου να τρέχουν χωρίς να κολλάνε και να καθυστερούν. Κι όμως, είναι εφικτό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις να αποστασιοποιηθείς και να επιτρέψεις να γίνουν στο μυαλό σου οι ζυμώσεις από τον έξτρα όγκο πληροφοριών που έχεις μαζέψει τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ θετικός μήνας, ειδικά για θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Ο Ερμής, επίσης, από την πρώτη του μήνα θα κινείται ορθόδρομα και η επικοινωνία θα είναι σαφώς καλύτερη πλέον. Τα επαγγελματικά σου τα οργανώνεις συνήθως με βάση το κέρδος και την προσωπική σου ευχαρίστηση, όσο γίνεται κάτι τέτοιο. Τα πιο προσωπικά θέματα όμως, τα οργανώνεις με βάση την ευχαρίστηση των άλλων, ούτε καν του άλλου, αλλά όλων των άλλων: φίλων, οικογένειας, συντρόφου, κ.λπ. Τελικά πώς τα καταφέρνεις όμως να κάνεις κάποιες φορές τους μισούς να νιώθουν παραμελημένοι; Μήπως να άλλαζες τις προτεραιότητές σου;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο σε συνεργασία ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο. Εξάλλου, από την πρώτη ο κυβερνήτης σου θα κινείται ορθόδρομα και όλα θα προχωράνε πλέον με κανονικούς ρυθμούς. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να έχεις υπόψη σου ότι ο τρίτος οίκος είναι αυτός της επικοινωνίας. Σε περίπτωση που τα πράγματα στην επικοινωνία γίνουν λίγο άλλα αντ’ άλλων, τότε θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή και να εξασκηθείς στην τεχνική της παράφρασης. Δηλαδή, τα μηνύματα που λαμβάνεις να τα επαναδιατυπώνεις στον άλλον ώστε να σε βεβαιώσει ότι κατάλαβες σωστά. Επίσης, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που εσύ λες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου, στο ίδιο σημείο που θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Αυτά τα νέα είναι φυσικά εξαιρετικά για τα οικονομικά σου, όσο περίεργο και αν φαίνεται, ο Αύγουστος, παρ' όλο που είναι μήνας διακοπών, είναι πολύ σημαντικός μήνας για αυτά. Από την πρώτη ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου και οι εξελίξεις θα προχωράνε γρηγορότερα. Δώρο του καταστήματος μια συνταγή για να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός: 1. Λες τι δεν σου αρέσει, 2. Λες πώς αισθάνεσαι, 3. Λες τι θες 4. Αν ο άλλος σε γράψει, τον προειδοποιείς ότι την επόμενη φορά θα κάνεις κάτι που δεν θα του αρέσει (και του λες τι).

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, όπου θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Τα νέα είναι εξαιρετικά για όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά, αν το επιθυμείς κι εσύ, ιδιαίτερα για τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Ερμής, επίσης, από την πρώτη θα κινείται ορθόδρομα και τα προβλήματα του Ιουλίου θα φαίνονται πια παρελθόν. Κάθε μεταβατική περίοδος είναι αντιπαθητική γιατί τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και η αίσθηση αυτή μας κάνει να νιώθουμε κάποιες φορές ότι χάνουμε και τον έλεγχο της ζωής μας. Και η αλήθεια είναι ότι διανύεις μια μεταβατική περίοδο στα συναισθηματικά σου, σαν να χτίζεις εξαρχής μια νέα σεξουαλική, ερωτική, συντροφική ταυτότητα. Είναι πολλά τα ερωτήματα που θέτεις και έχουν να κάνουν με την ανεξαρτησία, τη μονογαμία, τη λειτουργικότητα της σχέσης και γιατί τέλος πάντων να πρέπει να «μπαίνουμε σε μια συγκεκριμένη διαδικασία» όταν είμαστε σε σχέση και να πρέπει να κάνουμε τόσο πολύ focus σε αυτήν;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη Αυγούστου. Η διάθεση και η ψυχολογική σου κατάσταση αλλάζουν προς το καλύτερο και γίνεσαι σύμμαχος του εαυτού σου. Ο Ερμής από την πρώτη θα κινείται πλέον ορθόδρομα και τα προβλήματα του Ιουλίου τελειώνουν. Είναι περίεργο για έναν παρθένο να αφήνεται χωρίς ιδιαίτερο έλεγχο σε καταστάσεις ακόμη και εξαιρετικά ευχάριστες, παρ’ όλα αυτά μπορείς να δοκιμάσεις να αφεθείς και να απολαύσεις τις εξελίξεις σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον έρωτα, την οικειότητα και τη συντροφικότητα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι ότι θα εκτεθείς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πρέπει με το ζόρι να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και να έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των γύρω

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον Λέοντα και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Η κοινωνική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον και μπορεί να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Την πρώτη του μήνα θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής και τα προβλήματα στη δουλειά θα τελειώσουν. Επίσης, μπορείς να διορθώσεις ό,τι με χαρακτηριστική άνεση παρά λίγο να διαλύσεις στις σχέσεις σου, αν, λέμε, αν πήγες να διαλύσεις. Οι προϋποθέσεις βέβαια, για να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, είναι να βγαίνεις από το σπίτι σου και να μην επιστρέψεις τρέχοντας μόλις διαπιστώσεις ότι μπορείς να έρθεις πραγματικά κοντά με κάποιους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Τα επαγγελματικά σου έχουν πολύ καλές προοπτικές, ακόμη και αν είναι Αύγουστος. Επίσης, από την πρώτη του μήνα ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και όλα θα ξαναπάρουν τον δρόμο τους. Πάντως, όλα τα σενάρια παίζουν: να βελτιώσεις τη σχέση σου, να βγεις από τη μία και να μπεις στην άλλη, να βρεθείς με σύντροφο χωρίς να καταλάβεις από πού σου ‘ρθε. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις λίγο τον εαυτό σου από απόσταση και να καταλάβεις ότι όσο κι αν προβάλεις το προφίλ του συνηθισμένου ανθρώπου, οι άλλοι σε θεωρούν πολύ, μα πάρα πολύ ξεχωριστό και ελκυστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Οι ορίζοντές σου διευρύνονται, ίσως ταξιδέψεις ή αποκτήσεις εμπειρίες πολύ σημαντικές για εσένα. Ο Ερμής, επίσης, από την πρώτη θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στον όγδοο οίκο σου και τα οικονομικά και οι σχέσεις σου θα βελτιωθούν. Η υποχώρηση, ιδιαίτερα όταν βλέπουμε ότι η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται, είναι μια καλή λύση για να μην γίνεται το έλα να δεις με τους σημαντικούς άλλους. Μπορείς όμως να διαχειριστείς και τον δικό σου θυμό και των άλλων. Ένας τρόπος είναι να ακούς προσεκτικά, και αν σε ένα από τα δέκα έχει δίκιο ο άλλος να το παραδεχτείς. Τι γίνεται όμως αν η επικοινωνία είναι αδύνατη γιατί ο άλλος βαράει υστερία; Τότε μπορείς απλώς να ζητήσεις ένα μικρό ή μεγάλο διάλειμμα, μέχρι να ηρεμήσει το κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, στο σημείο που σχετίζεται με το πάθος, αλλά και τα οικονομικά! Εκεί ακριβώς θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα, η οποία αποτελεί ένδειξη νέων ξεκινημάτων και ευκαιριών όλο τον μήνα. Ο Ερμής από την πρώτη θα κινείται ορθόδρομα, άλλο ένα καλό σημάδι για τον Αύγουστο. Όσο για το έρωτα, είναι φυσικό να τον έχεις ανάγκη. Μην το τραβάς όμως απ’ τα μαλλιά, άνοιξε τα μάτια σου και άσ’ το να έρθει φυσικά. Και επειδή έρχεται, καλό θα ήταν να το ζήσεις για αυτό που είναι. Και όχι για να ασχολείσαι με αυτό προκειμένου να μην βλέπεις την τρομακτικά πεζή πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Ο Αύγουστος είναι ένας ρομαντικός μήνας που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη συναισθηματική σου ζωή. Και, ευτυχώς, ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από την πρώτη του μήνα και θα απαλλαγείς από καθυστερήσεις και αναβολές. Ναι, είναι πολύ ωραίο να είναι απρόβλεπτη η καθημερινότητά σου, κάποιες στιγμές όμως έχεις ανάγκη από μια δόμηση. Σε αυτές τις περιπτώσεις το να μην ξέρεις πού ξυπνάς και με ποιον ή να ετοιμάζεις ένα σχέδιο και αμέσως να το ακυρώνεις για ένα άλλο είναι πιθανόν να σου προκαλέσουν σύγχυση. Δεν υπάρχει τίποτα ανήθικο στο «χύμα», εννοείται. Απλώς, μπορεί να σου προκαλεί αποπροσανατολισμό κάποιες φορές.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 28 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, αλλά και με τη φυσική κατάσταση και υγεία. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα, που δείχνει ότι όλος ο Αύγουστος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτούς τους τομείς και ότι θα γίνουν νέα ξεκινήματα. Ο Ερμής, επίσης, από την πρώτη θα κινείται ορθόδρομα στον οίκο των ερωτικών σου, πολύ καλά τα νέα δηλαδή και για τον συναισθηματικό τομέα. Αν καταφέρεις να μείνεις εστιασμένος σε αυτά που χρειάζεσαι και επιθυμείς, χωρίς να αφήνεις δεύτερες σκέψεις, ενοχές και χειριστικούς ανθρώπους να σε αποσυντονίζουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δεις και ανάγκες και επιθυμίες να αποκρυσταλλώνονται.

https://www.e-zwdia.gr