Ας πάμε παρακάτω, ας κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε, ας γίνουμε αυτό που ονειρευόμαστε. Ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα, δημιουργώντας ρωγμή στην βεβαιότητα ότι όλα πάνε όπως πρέπει.

Οι αλλαγές που έγιναν μέχρι τώρα στη ζωή μας φαίνονται ξεπερασμένες ή απότομες. Οι διαταραχή στην ροή της καθημερινότητας και οι ανατροπές σε σχέδια και προγράμματα είναι πιθανό ενδεχόμενο. Και ενώ μπορούν να προκαλέσουν ανησυχία στην αρχή αυτά τα φαινόμενα, αυτές οι αλλαγές, μπορούν επίσης να συμβάλουν στην τόνωση της υιοθέτησης νέων προσεγγίσεων.

Η έντονη επιθυμία μας για ανεξαρτησία ή η παραβίαση των κανόνων θα μπορούσε να βλάψει την κρίση μας, όμως. Ακόμα κι αν είμαστε πρόθυμοι να μάθουμε από τα λάθη μας, θα πρέπει να επιλέξουμε να υιοθετήσουμε μια πιο προσεκτική προσέγγιση για να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές τώρα.

Οι διαταραχές μπορούν να τραβήξουν προς τα έξω τις θαμμένες απογοητεύσεις, τις οποίες πιθανώς θα πρέπει να εξετάσουμε πιο προσεκτικά. Μπορεί να είναι καιρός να μάθουμε κάτι νέο για τον εαυτό μας.

Οι σχέσεις ή τα οικονομικά θέματα μπορεί να είναι ή να φαίνονται ως εντελώς άτακτα πεδία. Υπομονή και στόχευση, αυτό θα μας σώσει.

Κριός

Η ζωή θα μπορούσε να γίνει λίγο δύσκολη σήμερα. Τα απροσδόκητα συναισθήματα ανεβαίνουν στην επιφάνεια του μυαλού σας. Οι διαθέσεις σας μπορεί να αλλάξουν γρήγορα, ειδικά καθώς αλληλεπιδράτε με άλλους ανθρώπους. Μοιράζεστε πολλή αγάπη με τους φίλους και την οικογένειά σας, αλλά μπορούν επίσης να σας τρελάνουν! Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σήμερα αν κάποιος βλάψει τα συναισθήματά σας.

Ταύρος

Σήμερα, μια εσωτερική αίσθηση προσοχής σας οδηγεί σε παραδοσιακές πρακτικές ή μεθόδους. Το να ετοιμάσετε ένα αγαπημένο δείπνο σας φέρνει μια αίσθηση άνεσης. Το ίδιο εύκολα σας κάνει καλό και η συμβουλή ενός στενού φίλου. Αυτές οι φαινομενικά μικρές πράξεις είναι μέρος αυτού που σας συνδέει με ασφάλεια στο παρελθόν σας. Αυτές είναι οι ρίζες σας και σας κρατούν γειωμένους.

Δίδυμοι

Η λεκτική επικοινωνία είναι η δύναμή σας. Σήμερα, εστιάζετε περισσότερο στη σύνδεση σε συναισθηματικό επίπεδο. Εκεί θα βρείτε πραγματική ικανοποίηση. Φυσικά, πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις, όπως γίνεται πάντα όταν πέφτουν πολλά λόγια στο τραπέζι. Προτιμήστε να κάνετε κάποιες κινήσεις, μη μιλάτε μόνο. Έτσι, δώστε σε έναν φίλο μια αγκαλιά, κάντε μια κίνηση αγάπης και θα λύσετε πολλούς ενεργειακούς κόμπους.

Καρκίνος

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας συγχωνεύονται σήμερα σε ένα συνεχές νήμα. Για το καλύτερο ή για το χειρότερο, οι άνθρωποι και τα μέρη από τα οποία ήρθατε σας έχουν κάνει να είστε αυτό που είστε. Έχει πολύ νόημα αυτό για σας τώρα. Μπορείτε να δείτε ότι οι ρίζες σας δεν σας κρατούν πίσω. Αντίθετα, σας υποστηρίζουν και σας επιτρέπουν να μεγαλώνετε. Η εσωτερική σας δύναμη δεν ήταν ποτέ πιο εμφανής.

Λέων

Στην πραγματικότητα, είστε άνθρωποι της οικογένειας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εστιάσετε στις συνδέσεις που μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας και στις ευθύνες που έχετε απέναντί ​​τους. Μπορεί να προκύψει ένα πρόβλημα στο σπίτι που χρειάζεται την προσοχή σας ή μπορεί να σας καλέσει ένας παλιός φίλος. Το να είστε ψυχικά κοντά στο σπίτι σας φέρνει μεγάλη ικανοποίηση. Επανασυνδέεστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Παρθένος

Σήμερα, η ντροπαλή πλευρά σας μπορεί να εμφανιστεί. Προτιμάτε τις ανέσεις του σπιτιού από τις δύσκολες συνθήκες του εξωτερικού κόσμου. Είστε πολύ πιο άνετα μαζί με τους αγαπημένους σας ή μεταξύ μακροχρόνιων φίλων παρά μεταξύ ξένων. Μείνετε στο σπίτι, αν μπορείτε. Αν όχι, κρατήστε ζεστό αυτό το ζεστό, συνδεδεμένο συναίσθημα με όποιον τρόπο μπορείτε.

Ζυγός

Σήμερα φαίνεται ακόμη πιο σημαντικό από το συνηθισμένο το να ξοδεύετε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Μπορεί να αισθάνεστε αρκετά ευαίσθητοι συναισθηματικά και να είστε κοντά στους ανθρώπους σας. Φυσικά, εάν υπάρχει ένταση ή διαφωνία στο σπίτι, αυτό θα μπορούσε προσθέσει ένα αίσθημα της ανησυχίας. Σε αυτή την περίπτωση, βασιστείτε στις φυσικές δεξιότητές σας ως διαπραγματευτές.

Σκορπιός

Έχετε τεράστια συμπόνια, και σήμερα, αυτό το δώρο είναι ακριβώς στην επιφάνεια της συνείδησής σας. Αν προκύψει μια ευκαιρία να προσφέρετε συμβουλές ή υποστήριξη σε έναν φίλο, θα το κάνετε με μεγάλη ευαισθησία. Εξάλλου, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δυνατά σας σημεία: η ικανότητά σας να κατανοείτε τους φόβους και τα πάθη των ανθρώπων. Όταν αισθάνεστε συγκεντρωμένοι, όπως είστε τώρα, δεν έχετε καμία δυσκολία να προσφέρετε πραγματική καλοσύνη.

Τοξότης

Είστε σε μεγάλη καρδιακή περιπλάνηση, αλλά σήμερα, το σπίτι σας καλεί. Απλά δεν θέλετε να βγείτε έξω. Η άνεση έχει μεγάλη προτεραιότητα. Φυσικά, αν υπάρχει ένταση στο σπίτι ή μεταξύ των αγαπημένων σας, αυτό μπορεί να μην προσφέρει κατάλληλες συνθήκες. Σε αυτή την περίπτωση, κάντε ό,τι μπορείτε για να είστε ειρηνοποιοί. Συζητήστε τα πράγματα ή, τουλάχιστον, απαλύνετε την ένταση με καλοσύνη και χιούμορ.

Αιγόκερως

Τα ζητήματα στο σπίτι ή με την οικογένειά σας αξίζουν την προσοχή σας σήμερα. Η φυσική απάντησή σας μπορεί να είναι το να κρύβετε πίσω από την εργασία ή άλλες ευθύνες. Αλλά θα διαπιστώσετε ότι το να κρυφτείτε από αυτά τα ζητήματα δεν θα τα  κάνει να φύγουν. Είναι καλύτερα απλά να τα αντιμετωπίσετε και να τα λύσετε, ακόμα κι αν αυτό είναι συναισθηματικά σκληρό. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια θετική στάση..

Υδροχόος

Μην εκπλαγείτε αν αισθανθείτε λίγο πεσμένοι σήμερα. Τα δύσκολα συναισθήματα θα μπορούσαν να φτάσουν στην επιφάνεια της συνειδητότητάς σας, απαιτώντας να αναγνωριστούν. Εάν συμβεί αυτό, η απόρριψη ή η παραβίαση των συναισθημάτων σας δεν θα λειτουργήσει καλά. Είναι καλύτερο απλά να αντιμετωπίζετε τα πράγματα και να τα επεξεργαστείτε. Μπορεί να έχετε δυσκολία να βάλετε τα συναισθήματά σας σε λέξεις, αλλά είναι καλή ιδέα να μιλήσετε για αυτά, αν είναι δυνατόν.

Ιχθύες

Η επιθυμία σας να επικοινωνήσετε τους ανθρώπους σας κυριαρχεί σήμερα. Θέλετε να τους δείξετε την αφοσίωσή σας με μετρήσιμους τρόπους - μια ισχυρή, ζεστή αγκαλιά ή ένα γεύμα που κάνετε εσείς. Είναι μια μεγάλη στιγμή για να συγκεντρώσετε τους φίλους και την οικογένειά σας στο σπίτι σας για μια γλυκιά βραδιά, ένα χαλαρωτικό «get-together». Δώστε έμφαση στην άνεση και την ενότητα.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php