Υπερβολικά Νέα, υπερβολικά Σελήνη! Μια υπερνέα Σελήνη στον Λέοντα φωτίζει με παράδοξο εκτυφλωτικό φως τους έσω Ήλιους μας. Με μια πολύ κοντινή σχέση με την Αφροδίτη συνδυάζει την αγάπη με την τρυφερότητα, την αφοσίωση με την ρεαλιστική και πρακτική ανάληψη ευθυνών.

Σαν να λέμε, σε αγαπάω σημαίνει σου κάνω ένα καφεδάκι, κι αν ίσως - ίσως έχεις ένα πρόβλημα, το συζητάμε και το λύνουμε μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο παραμυθένια εξομολόγηση αγάπης από ένα «μην φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ». Ούτε η Σελήνη μπορεί να φανταστεί κάτι καλύτερο…
Κριός
Το παρελθόν σας μπορεί να ανακινηθεί και σήμερα. Ίσως ένας παλιός φίλος να επικοινωνήσει μαζί σας από το πουθενά, ή μια παιδική μνήμη μπορεί να επιπλέει στην επιφάνεια. Ό, τι κι συμβαίνει, φέρνει σκληρά συναισθήματα. Η απώλεια και η θλίψη έχουν κατακτήσει την ακτή σας σαν παλίρροια. Τα σημερινά έντονα συναισθήματα σίγουρα θα υποχωρήσουν αύριο.
Ταύρος
Σήμερα, η οικογένειά σας και οι αγαπητοί σας φίλοι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας. Είστε αφιερωμένοι στους αγαπημένους σας, περισσότερο τώρα από ποτέ. Αν κάποιος από αυτούς έχει την ανάγκη σας, θα κάνετε τα πάντα για να τον στηρίξετε. Κάτι μπορεί να προκύψει σήμερα που απαιτεί να δώσετε αυτό το είδος υποστήριξης.
Δίδυμοι
Σε μια κανονική μέρα, το να είστε συναισθηματικοί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά. Είστε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο και ίσως πιο ευαίσθητοι. Μπορεί να βρεθείτε να παλεύετε με την νοσταλγία, καθώς οι παλιές αναμνήσεις σας διεκδικούν. Μπορεί να νιώσετε νυγμούς, καθώς η ίδια η ζωή παίζει με τις χορδές της καρδιάς σας. Μην αντισταθείτε σε αυτή την ξαφνική ευαισθησία, θα σας κάνει καλό.
Καρκίνος
Τιμήστε την οικογένειά σας, το σπίτι σας ή το παρελθόν σας με κάποιο τρόπο. Μπορείτε να περάσετε χρόνο με έναν ηλικιωμένο συγγενή και να μιλήσετε για τις παλιές μέρες. Ή κοιτάξτε παλιές φωτογραφίες και θυμηθείτε πώς ήταν η ζωή σας. Έχειτε προχωρήσει πολύ, έτσι δεν είναι; Περάστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε τις ρίζες σας και τον προηγούμενο εαυτό σας. Εκτιμήστε πώς αποτελούν το θεμέλιο του μελλοντικού εαυτού σας.
Λέων
Η σημερινή σεληνιακή επιρροή σας κάνει να νιώθετε εξαιρετική τρυφερότητα. Σίγουρα, δεν ξεφεύγετε από το πρότυπο του θαρραλέου λιονταριού. Αλλά έχετε επίσης μια γλυκύτατη πλευρά - τα αγαπημένα σας πρόσωπα σίγουρα την γνωρίζουν! Και επειδή ξέρουν ότι είστε ήπιοι κατά βάθος, γνωρίζουν επίσης πώς να πατήσουν τα κουμπιά σας. Αν κάποιος φίλος ή μέλος της οικογένειάς σας κλαψουρίσει αρκετά προσπαθήστε να αναγνωρίσετε ότι η τρέχουσα ευαισθησία σας μπορεί να σας προκαλέσει υπερβολική αντίδραση.
 Παρθένος
Αντί να είστε αυστηρά επικριτικοί σήμερα είστε σε μεγαλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σας. Η σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κυρίαρχη τάση της ημέρας. Μπορείτε ακόμα να επανασυνδεθείτε με συγγενείς ή φίλους που δεν είναι πλέον μαζί σας, απλά θυμηθείτε τις καλές στιγμές που μοιραστήκατε.
Ζυγός
Οι παλιές, αγαπητές αναμνήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του νου σας σήμερα - ή, ίσως, είναι οδυνηρές αναμνήσεις που κυριαρχούν στις σκέψεις σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορεί να βρεθείτε μέσα από τις αναμνήσεις σας, να πιέζετε σε σημεία στο μυαλό σας όπως όταν πιέζετε ένα μώλωπα, για να δείτε αν πονάει ακόμα. Αυτή είναι μια καλή άσκηση, ακόμα κι αν σας κάνει να λυπηθείτε για λίγο. Ο μόνος τρόπος για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας είναι να τα αισθανθείτε.
Σκορπιός
Αν έχετε μια δύσκολη σχέση με ένα μέλος της οικογένειας, μπορείτε να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα σήμερα. Είστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι από το συνηθισμένο και ξέρετε πού είναι το κέντρο βάρους των σχέσεών σας. Το σπίτι σας μπορεί επίσης να είναι αληθινό καταφύγιο τώρα. Αποκαταστήστε την ισορροπία σας και αποθηκεύστε ενέργεια για την επόμενη φάση.
Τοξότης
Μπορεί να αισθάνεστε γεμάτοι σήμερα ή συναισθηματικά κορεσμένοι. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πλέον πιο ευαίσθητοι από το συνηθισμένο. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάθε μικρό πράγμα έχει τη δύναμη να σας αποσταθεροποιήσει. Το να περάσετε χρόνο με αξιόπιστους αγαπημένους είναι μια καλή ιδέα τώρα. Ή, περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας, αλλά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα κλειστείτε και στον εαυτό σας. .
Αιγόκερως
Μπορεί να νιώθετε κατακλυσμένοι σήμερα με αναμνήσεις του παρελθόντος. Ίσως μια πρόσφατη εμπειρία να σας θυμίζει την παιδική σας ηλικία. Ή ίσως είναι ένα όνειρο που σας φέρνει στην επιφάνεια κάτι που ξεχάσατε. Τα συναισθήματα που φέρνουν οι σκέψεις αυτές μπορεί να είναι γλυκόπικρα ή ακόμα και πικρά. Αλλά είναι καλό να τα αισθανόσαστε ούτως ή άλλως. Αφήστε τα να σας πλύνουν σαν ποτάμι. Αυτός είναι ο ταχύτερος, καλύτερος τρόπος για να φύγουν.
Υδροχόος
Μπορείτε να αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε χρόνο με οικογενειακούς ή μακροχρόνιους, αξιόπιστους φίλους σήμερα. Αλλά η σύνδεση με αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να είναι τόσο ανακουφιστική όσο και δύσκολη. Γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλύτερα από οποιονδήποτε. Αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορείτε και να πληγώσετε ή να πληγωθείτε εύκολα σήμερα, ακριβώς από ανθρώπους που αγαπάτε.
Ιχθείς
Σήμερα, το παρελθόν σας είναι τόσο παρόν στο μυαλό σας σαν να συνέβη μόλις χθες. Οι παλιές γλυκές μνήμες κυριαρχούν στα όνειρά σας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να συνδεθείτε με τους συγγενείς σας. Εάν δεν είναι πλέον γύρω σας, αφεθείτε στην μνήμη του μέσα από φωτογραφίες ή επιστολές. Αυτά τα ταξίδια κάτω από τη λωρίδα μνήμης μπορεί να είναι γλυκόπικρα, όμως γεμίζουν την ψυχή σας.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php