facebook_page_plugin

Νέα Σελήνη Στον Λέοντα 1/8/2019

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 1 8 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Από την Βενετία Αποστόλου
Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, οι δυναμικοί και τολμηροί χαρακτήρες θα καταφέρετε να αλλάξετε τα ανιαρά δεδομένα ή τις κουραστικές συνθήκες. Νέες συνεργασίες θα προκύψουν, ανοίγματα κοινωνικά και επαγγελματικά θα δώσουν ώθηση στις επαγγελματικές υποθέσεις. Προσοχή στις οξύθυμες αντιδράσεις και στην υπερβολική αυτοπεποίθηση ή αυτοεκτίμηση, καλό θα είναι να λείπουν οι υπερβολές. Οι κοινωνικές προσωπικές θα διευρύνετε τον κύκλο σας, προσιτή θα είναι η στάση σας, θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα. Δυναμισμό και αποφασιστικότατα θα αποκτήσουν τα κάπως πιο συνεσταλμένα ή φοβικά άτομα, τώρα απελευθερώνεστε από ταμπού και αναστολές. Οι πνευματώδεις χαρακτήρες αλλάζετε ή οχυρώνετε την κοσμοθεωρία σας, διευρύνετε τους διανοητικούς σας ορίζοντες.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα ετοιμαστείτε για ουσιαστικές εξελίξεις τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικές υποθέσεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε σχέδια, να προχωρήσετε σχέσεις και να δώσετε οριστική κατάληξη σε υποθέσεις που κούρασαν την ψυχολογία σας. Στην παρούσα φάση θα είστε σε θέση κλείσετε τα αρνητικά κεφάλαια, να διαγράψετε τα παλιά και να βάλετε πλώρη για τα καινούργια. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως με το ταίρι σας να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις, ίσως να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε. Εσείς οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε, καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα δώσει ώθηση σε καταστάσεις γύρω από θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, είτε σε φιλικό επίπεδο είτε σε οικογενειακό. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε ανοιχτά αρνητικά θέματα σχετικά με γονείς, αδέλφια και παιδιά. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στη στάση σας και στις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να υπάρξει πείσμα στα λόγια και τις πράξεις σας, αποφύγετε τις απόλυτες απόψεις, στις κινήσεις σας θα πρέπει να δείξετε διαλλακτική διάθεση. Στον αισθηματικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα καινούργιο πρόσωπο , πιθανή θα είναι η έναρξη νέας σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα τονώσει την επιθυμία σας για ανάληψη ρίσκων, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, περνάτε σε καινούργια βήματα. Επιφυλάξεις και συναισθηματικοί φραγμοί λαμβάνουν τέλος, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο προσοχή να μην σας παγιδέψει η υπερβολική αυτοπεποίθηση. Σε οικονομικά ζητήματα σημαντικών χρηματικών ποσών σκεφτείτε με σύνεση, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές. Στον αισθηματικό σας τομέα αποφασιστικές θα είναι οι ενέργειες σας, με αυθορμητισμό θα φλερτάρετε, θα ερωτευτείτε, θα ρισκάρετε να προχωρήσετε στη ζωή σας με ολοκαίνουργο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας φέρνει οικονομικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή να την σταθεροποιήσετε σε περίπτωση που τον τελευταίο καιρό υπήρξαν έντονα σκαμπανεβάσματα. Τώρα ισορροπείτε τα έσοδα και τα έξοδα σας με αποτέλεσμα να είστε σε θέση να τακτοποιήσετε χρέη ή να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση χρημάτων με στόχο κάποια συγκεκριμένη αγορά. Μπαίνουν σε τάξη οι υποθέσεις σας γεγονός που θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από την ένταση των προηγούμενων ημερών. Στην προσωπική σας σχέση περνάτε σε στάδιο ισορροπίας και συναισθηματικής ασφάλειας. 

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας ανατροπές θα φέρει στο σκεπτικό σας. Τα γεγονότα θα σας βάλουν στην διαδικασία να αναθεωρήσετε για κάποιες παρελθοντικές σας κινήσεις ή επιλογές. Στον επαγγελματικό σας τομέα ενδεχομένως να αλλάξετε πορεία κατεύθυνσης, ίσως να νιώσετε πως πλέον κάποια πράγματα δε σας ικανοποιούν. Προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, αποφύγετε την πεισματική στάση, στις συζητήσεις σας θα πρέπει να δείξετε διάθεση διαλλακτικότητας. Στην προσωπική σας σχέση ίσως να μην λείψουν οι συγκρούσεις, ο επιβλητικός ή επιτακτικός τρόπος ομιλίας θα προκαλέσει αντιδράσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα βασική σας ανάγκη θα είναι να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις άγχους και από προβληματικές σχέσεις. Θα προσπαθήσετε να τρενάρετε συζητήσεις για θέματα που απαιτούν τελεσίδικα αποτελέσματα ή οριστικές αποφάσεις. Προτίμηση θα δείξετε σε καταστάσεις και επαφές που να μπορούν να σας αποφορτίσουν, τώρα θα αναζητήσετε ψυχολογική ξεκούραση και ηρεμία. Η συμπεριφορά σας θα είναι φιλική προσιτή και κοινωνική, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας. Απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε. 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θετική επίδραση θα έχει επάνω σας, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Νέοι στόχοι, καινούργια οράματα, δυναμική σκέψη και στάση, αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα αναζητήσετε ένα διαφορετικό μέλλον, βγαίνετε από τα όρια του κατεστημένου σας. Καταφθάνουν νέες γνωριμίες, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αναδειχτείτε και να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα ερωτευτείτε, θα προσεγγίσετε, παίρνετε δυναμικά την απόφαση να εγκαταλείψετε την αδράνεια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα θελήσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει στην κοινωνική σας εικόνα και στην προβολή της προσωπικότητα σας. Θα κινηθείτε δραστικά στοχεύοντας στο να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις, τακτοποιείτε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Καινούργιες προτάσεις θα επεκτείνουν τις βλέψεις σας οικονομικές και επαγγελματικές, προσοχή στα ρίσκα που θα αναβάλετε δε θα πρέπει να υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας. Η στάση σας θα είναι άμεση και επικοινωνιακή, ωστόσο δε θα λείψουν οι παρορμητικές αντιδράσεις, καλό θα είναι στις συζητήσεις σας εργασιακές ή προσωπικές να μην παρατεντώσετε το σκοινί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, να επεκταθείτε, και να εμπλακείτε σε διαφόρων ειδών κοινωνικές δραστηριοποιήσεις. Νέες γνωριμίες θα υπάρξουν και σε φιλικό επίπεδο και σε προσωπικό, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από τα προκαθορισμένα όρια και να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητα σας. Ουσιαστικά θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από την ρουτίνα, αναλαμβάνετε ρίσκα, δοκιμάζεστε, αποκτά νέο ρυθμό η ζωή σας. Τολμηρή θα είναι η καρδιά σας, ένα καινούργιο πρόσωπο θα ερωτευτείτε, καταφθάνουν δυνατά αισθήματα έντονης και αμοιβαίας έλξης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα σχέδια σας επαγγελματικά ή οικονομικά, δυναμισμό θα έχει η στάση σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να αλλάξετε τα πλάνα σας, ίσως να διαπιστώσετε πως κάποιες κινήσεις ή συνεργασίες δεν είναι τόσο κερδοφόρες όσο νομίζατε, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει μια καινούργια γνωριμία, θα επιχειρήσετε νέο ξεκίνημα. Εσείς που ακόμα σκέπτεστε το πρώην ταίρι σας, θα κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά με στόχο την επανασύνδεση, οι προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευχάριστα γεγονότα, νέες γνωριμίες, καινούργια ενδεχόμενα, κυρίως σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για συμφιλιώσεις, δεσμεύσεις ίσως και επίσημες προτάσεις. Η στάση σας θα είναι αισιόδοξη, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει. Εσείς οι ελεύθεροι θα είστε σε θέση να φλερτάρετε με αυθορμητισμό και οικειότητα, μια νέα γνωριμία θα σας βγάλει από τη στασιμότητα. Καινούργια πρόσωπο θα ερωτευτείτε, ουσιαστικά θα σας δοθεί η δυνατότητα να στρώσετε την ερωτική σας ζωή, να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε συναισθηματικά. 

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας επηρεάσει σε κοινωνικό επίπεδο. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, καινούργια πρόσωπα θα σας επηρεάσουν με τις απόψεις τους. Η στάση σας θα είναι κοινωνική και συζητήσιμη, απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, απαλλάσσεστε από αναστολές ή προκαταλήψεις. Τώρα οι ενέργειες σας θα είναι δραστικές και αποφασιστικές, με δυναμισμό θα δώσετε ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις. Καταφθάνουν νέες συνεργασίες και καινούργιες φιλίες, διαφοροποιείται το πλαίσιο των συναναστροφών σας. Καινούργια αγάπη θα κάνει την εμφάνιση της, δε θα έχετε σκοπό να ανακόψετε την πορεία που θα πάρει.

zwdiasimera.gr

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.