Τι όμορφος μήνας αρχίζει! Παράξενες επιρροές, πολλαπλές ανάγκες, ο ουράνιος θόλος εξεικονίζει τέλεια την ψυχική μας διέγερση.

Η Σελήνη περνάει την ημέρα στο ζώδιο του Λέοντα. Μια Νέα Σελήνη σκοτεινή κι όμως φάρος για νέες επιδιώξεις που την ζήσαμε οριακά χθες το βράδυ, φέρνει πλημμυρίδα δυνατοτήτων και η ενέργεια για νέες αρχές είναι μαζί μας τώρα.

Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα θεραπευτικό τρίγωνο με τον Χείρωνα και κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο προς τον Ουρανό. Μπορούμε να ανοίγουμε τις καρδιές μας ο ένας στον άλλο καθώς βλέπουμε την ομορφιά στις ατέλειές μας.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέους τρόπους προσέγγισης σε ανθρώπους και σχέσεις. Ωστόσο, η Αφροδίτη στο Λέοντα επιδιώκει σταθερότητα και προσωπική παρουσία στα πλησιάσματα, ενώ ο Ουρανός το αμφισβητεί αυτό με την προσπάθειά του για ελευθερία και ανεξαρτησία.

Έρχονται την επιφάνεια οι ιδιοτροπίες ή βιώνουμε ξαφνικά, ασυνήθιστα τινάγματα στην ψυχή, πιθανώς εξαιτίας των φόβων μας ότι θα χάσουμε την ανεξαρτησία μας.
Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται επιπλέον με τον Άρη, δείχνοντας κάποια παρορμητικότητα. Αυτή η όψη αφυπνίζει την συναισθηματική επιθυμία και τονώνει την αίσθηση του επείγοντος. Βιαζόμαστε να τα ζήσουμε όλα, να τα πούμε όλα, να τα κάνουμε όλα. Δεν είναι κακή επιρροή, αρκεί να μην την χρησιμοποιήσουμε για να πονέσουμε όσους αγαπάμε.
Με τον Ερμή τέλος να έχει γυρίσει ορθός, ο Αύγουστος μοιάζει περισσότερο με αρχή μιας περιόδου, παρά με τέλος του καλοκαιριού. Αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ σημαντικό δώρο!

Κριός
Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για να αναλάβετε δράση. Αισθάνεστε αρκετά φιλόδοξοι ώστε να επιδιώξετε τους στόχους σας με μεγάλη δύναμη. Αλλά είστε επίσης αρκετά ευγενικοί για να μην πληγώσετε κανένα - και να διατηρήσετε μια αίσθηση του χιούμορ για τον εαυτό σας. Αυτό μετράει πολύ, αν επιδιώκετε ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα ή μια επαγγελματική επαφή. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται καλά στις επιδιώξεις σας.
Ταύρος
Είναι εύκολο να γλιστρήσει κανείς σε πεισματάρικη, αυταρχική συμπεριφορά σήμερα χωρίς να το συνειδητοποιήσει. Προσπαθήστε να το αποφύγετε αυτό, επειδή οι άλλοι δεν θα ανταποκριθούν καλά στις προσπάθειες να τους χειραγωγήσετε. Η λαχτάρα για τις ικανότητές σας ή τα επιτεύγματά σας πρέπει να μετριαστεί. Το τέχνασμα σήμερα είναι να βρείτε ένα άνετο μεσαίο έδαφος μεταξύ εμπιστοσύνης και αλαζονείας ή μεταξύ ηγεσίας και ελέγχου.
Δίδυμοι
Είστε πολύ γοητευτικοί σήμερα, γεγονός το οποίο βοηθά σε κάθε περίπτωση, από μια συνάντηση με έναν πελάτη έως μια συνάντηση με ένα άτομο που έλκει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να πάρετε αυτή τη φυσική γοητεία και να την μετατρέψετε σε κάτι εντελώς ακαταμάχητο! Οι άνθρωποι ήδη ανταποκρίνονται καλά στη νοημοσύνη και την αίσθηση του χιούμορ σας, αλλά τώρα προβάλλετε έναν αέρα εμπιστοσύνης που είναι συναρπαστικός.
Καρκίνος
Η ζεστασιά σας είναι αδιαμφισβήτητη σήμερα. Φίλοι και άγνωστοι σας αναγνωρίζουν σαν ασφαλές λιμάνι, επειδή ξέρουν ότι μπορούν να απευθύνονται σε σας για ενθάρρυνση και υποστήριξη. Αλλά μην νομίζετε ότι πρέπει να περάσετε τη μέρα με τα ανάγκες όλων των άλλων. Βάλτε και τις δικές σας ανάγκες και ατζέντα επίσης. Θα βρείτε ανθρώπους που είναι δεκτικοί στις επιθυμίες σας αν κάνετε την προσπάθεια να τις εκφράσετε.
Λέων
Σίγουρα σας ενδιαφέρει η εικόνα σας. Μια μικρή επιπλέον προσπάθεια στην εμφάνισή σας μεταφράζεται σε μια μεγάλη ώθηση στην αυτοπεποίθηση. Θα αισθανθείτε μεγάλη δημιουργική δύναμη, καθώς οι άνθρωποι ανταποκρίνονται θετικά στη φυσική γοητεία σας. Σκεφτείτε σήμερα ως προσωπική σας μοναδική ευκαιρία να κάνετε κάτι να συμβεί - ο, τιδήποτε θέλετε. Εστιάστε σε αυτό το πράγμα και προχωρήστε προς το σκοπό αυτό. Αυτός είναι ο νόμος της έλξης και το ξέρετε καλά!
Παρθένος
Σήμερα κάτι εμπνέει το εσωτερικό θάρρος σας - αυτό το φωτεινό, ζεστό μέρος του εαυτού σας που μπορεί να μην βγαίνει συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, είναι θεαματικό. Είστε ένα γενναίο, όμορφο άτομο όταν αφήνετε το φως σας να λάμπει. Σε μια ομάδα φίλων ή συνεργατών, μπορείτε να εκπλήξετε όλους - συμπεριλαμβανομένου και εσάς - αποδεικνύοντας συγκεκριμένες ηγετικές ιδιότητες. Δεν είστε μόνο ένας ήσυχος άνθρωπος που υπηρετεί τους άλλους. Έχετε μοναδικά προσόντα και πρέπει να τα αναδείξετε.
Ζυγός
Νιώθετε πιο σίγουροι σήμερα απ 'ό,τι συνήθως. Είστε σίγουροι για τη δική σας δημιουργικότητα - και έτσι πρέπει να είστε, επειδή είστε από τη φύση σας πρωτότυποι, και έχετε μια εξαιρετική αίσθηση του προσωπικού στυλ. Αυτά τα ταλέντα είναι χρήσιμα σε κάθε περιοχή της ζωής σας, είτε σας απασχολεί η δουλειά σήμερα, είτε ξοδεύετε χρόνο με την οικογένειά σας είτε απολαμβάνετε την παρέα των φίλων σας. Να είστε πλήρως σίγουροι επιτέλους για τον εαυτό σας, και απολαύστε την αίσθηση της δικής σας δύναμης σε τέλεια ισορροπία μέσα σας.
Σκορπιός
Σίγουρα έχετε καλές ιδέες και τη δύναμη να τις διεκπεραιώσετε. Αλλά αν οι άλλοι άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται στις ηγετικές σας ιδιότητες, ίσως είναι καιρός να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε τα πράγματα. Είναι πιθανό να συναντήσετε αντίσταση στο να κατακτήσετε τους στόχους σας αν δεν καταλάβετε σωστά το πλέγμα της ιεραρχίας. Μην τα βάζετε με τους από πάνω, μην πιέζετε τους από κάτω.
Τοξότης
Η υψηλή ενέργεια σας κάνει να ακτινοβολείτε θετικά σήμερα. Όταν πρόκειται για περιπέτεια, ευκαιρία και δυνατότητα, είστε πιο ατρόμητοι από ποτέ. Και οι άνθρωποι προσελκύονται από την ακαταμάχητη γοητεία σας. Όλοι θέλουν να είναι κοντά σας! Ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο πάρτι, ακόμη και αν είστε απασχολημένοι με την εργασία σας. Είναι εύκολο να ζωντανέψετε μια ομάδα φίλων ή συναδέλφων. Είναι μια από τις πιο φωτεινές μέρες σας, μην την αφήσετε να κυλήσει άδεια.
Αιγόκερως
Η σκληρή δουλειά είναι σημαντική για εσάς, και το ίδιο σημαντικό είναι και το αίσθημα ασφάλειας που προέρχεται από τη γνώση ότι έχετε κάνει καλή δουλειά. Αλλά σήμερα, απλά το να γνωρίζετε αφανώς, μέσα σας, ότι έχετε κάνει καλά τα πράγματα δεν σας αρκεί. Θέλετε και άλλοι να το γνωρίζουν. Το να θέλετε να αναγνωρίσουν οι άλλοι τις προσπάθειές σας είναι απόλυτα δίκαιο, αλλά προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να εμπιστεύεστε την ροή.
Υδροχόος
Οι ιδέες σας είναι καλές. Απλά προσέξτε πώς τις παρουσιάζετε στους άλλους. Μια μικρή σεμνότητα ταιριάζει πολύ σε μια μέρα σαν τη σημερινή. Σίγουρα αξίζετε ένα μεγάλο και ζεστό ταπ - ταπ στην πλάτη - είστε ένας από τους πιο πρωτότυπους στοχαστές γύρω σας και πάντα έχετε κάτι να προσφέρετε. Αλλά εάν βγάλετε προς τα έξω ένα γοητευτικό, ταπεινό πρόσωπο και προσεγγίσετε τους ανθρώπους με ένα χαμόγελο, θα κερδίσετε την ολόψυχη υποστήριξή τους.
Ιχθείς
Θέλετε να κάνετε τα πάντα σήμερα. Στο μυαλό σας συνωθούνται σχέδια και προοπτικές που αφορούν όλα τα πεδία, τόσο το εργασιακό όσο και την οικογένεια, το φλερτ, τους φίλους σας, τους ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι μια πανέμορφη και δημιουργική ημέρα, αλλά πρέπει να βάλετε προτεραιότητες γιατί αλλιώς απλά θα ονειροπολείτε

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php