Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, στις 8/8, χαρίζει ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες στα 12 Ζώδια! Δες πως θα σε ευνοήσει…

Ένα τέλειο φλογερό Τρίγωνο Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στον Τοξότη, πραγματοποιείται την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019!

Απολαμβάνουμε την γενναιόδωρη εύνοια της ερωτικής ζωής, όπως και του οικονομικού τομέα!

Γενικά, σε όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, θα επικρατεί θερμό και καλοπροαίρετο κλίμα! Μάλιστα, αρκετές περασμένες παρεξηγήσεις και προβλήματα θα βρουν την λύση τους!

Πολλές ευκαιρίες θα έχουμε σε όλους τους τομείς, αλλά και την διάθεση να τις αρπάξουμε και τις αξιοποιήσουμε, με τον καλύτερο τρόπο!

Ο έρωτας γιορτάζει με αισιοδοξία, χαρά, πλούτο συναισθημάτων και πάθους και την δυνατότητα να γκρεμίσει τοίχους ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις, με την βοήθεια της άπλετης τύχης.
Το φλερτ δεν θα σταματά, αφού η επικοινωνία διευκολύνεται, έχοντας ένα παιχνιδιάρικο και πιο γλυκό χαρακτήρα και η ανταπόκριση σε αυτό, είναι πλέον πολύ πιθανή!

Επίσης, θα έχουμε αρκετές θετικές εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα, είτε μέσα από την μορφή μίας ξαφνικής ευκαιρίας , είτε με την μορφή επίτευξης κάποιου χρόνιου οικονομικού στόχου!
Προσοχή όμως! Λέμε ναι στην οικονομική τόλμη, αλλά όχι στο οικονομικό ρίσκο!

Οι πιο τυχεροί του Τριγώνου Αφροδίτης-Δία, είναι κυρίως της Φωτιάς, αλλά και του Αέρα, ιδίως του 2ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Απολαμβάνεις τον έρωτα με χαρά, διασκέδαση και ανεμελιά! Οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή είναι αμέτρητες, όπως και η δυνατότητα να καλυτερεύσεις την φήμη σου, ειδικά χάρη στην δημιουργικότητα σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Άρπαξε τώρα τις ευκαιρίες και εκμεταλλεύσου την τύχη σου σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Επιπλέον, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος που σε απασχολεί, θα σε πλησιάσει ξανά!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έχεις τύχη και απολαμβάνεις επικοινωνίες, κοινωνικοποίηση, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, επαφές με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Ένα πολύ καλό νέο θα έχεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχεις αμέτρητες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Η αισιοδοξία σου αλλά και η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη! Μην παρασύρεσαι μόνο σε διατροφικές ατασθαλίες!

ΛΕΩΝ
Έχεις απόλυτη τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού σου δίνονται αμέτρητες ευκαιρίες για βελτίωση και σου ανοίγονται δρόμοι για οτιδήποτε είδους κέρδος και επιτυχία, ιδίως σε έρωτα και χρήμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις την ευκαιρία αυτές τις μέρες να απαλλαχτείς από δυσάρεστα συναισθήματα και να γίνεις καλύτερος και σίγουρα πιο χαρούμενος άνθρωπος. Ένας απωθημένος ή παρασκηνιακός έρωτας, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα μαζί μου!

ΖΥΓΟΣ
Μεγαλεπήβολα όνειρα και υψηλοί στόχοι εκπληρώνονται ευκολότερα τώρα! Επιπλέον, ο φιλικός τομέας είναι ιδιαίτερα ευνοημένος τώρα και θα δεις αρκετές χαρμόσυνες εξελίξεις σε θέματα φιλίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχεις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες επιτυχίας, στον τομέα της καριέρας και καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείς άμεσα! Κάποια διάκριση ή επιβράβευση βρίσκεται κοντά και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις άπλετη τύχη, θετική ενέργεια, δύναμη, κοινωνικότητα και αισιοδοξία! Νέες γνωριμίες και επαφές σε χαροποιούν και οποιαδήποτε είδους μετακίνηση είναι χαρμόσυνη και επιτυχημένη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείς να αναμένεις ευκαιρίες από το πουθενά, ώστε να βελτιώσεις οικονομικές και περιουσιακές εκκρεμότητες! Επιπλέον στον ερωτικό τομέα, οι ισχυρές επιθυμίες σου, πραγματοποιούνται πολύ εύκολα και ο σεξουαλικός τομέας είναι στα καλύτερα του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις την συντροφική σου ζωή, να την επεκτείνεις και να πραγματοποιήσεις στόχους που την αφορούν, θα είναι αμέτρητες!

ΙΧΘΥΣ
Δραστηριοποιήσου άμεσα και εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου ή ακόμα και την εμφάνιση σου!

oroskopos.gr