Προσοχή εκεί στις έσω θάλασσες του Αυγούστου, υπάρχουν δίνες. Ο Ήλιος σχηματίζει σήμερα μια όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα και η Αφροδίτη θα κάνει το ίδιο παιχνίδισμα με τον άρχοντα των νερών αύριο. Μπορεί να αισθανόμαστε ότι οι άλλοι αποστραγγίζουν την ενέργειά μας, ειδικά αν δεν είναι σαφές τι θέλουν από εμάς.

Ή οι καταστάσεις που θα ζούμε θα μοιάζουν να φέρνουν μόνο σύγχυση. Μπορεί να νιώθουμε ότι μας ξεφεύγει το νόημα των πράξεών μας και μπορεί να έχουμε δυσκολίες να συγκεντρωθούμε ή να υπολογίσουμε το επόμενο βήμα μας.

Αυτές όλες οι παρενέργειες είναι άκρως πιθανές αν έχουμε παραμελήσει τις πνευματικές μας ανάγκες και καλό θα είναι να επιβραδύνουμε τις κινήσεις μας και να προσαρμόσουμε το μυαλό μας σε μια πιο ανάλαφρη αντίληψη για το τι είναι πραγματικό και τι φάσμα φασμάτων.

Η ενσωμάτωση του ονείρου και η αναγνώριση της ανάγκης για περισσότερη φαντασία στη ζωή μας φαίνονται απαραίτητα τώρα.

Η Σελήνη ξοδεύει μια άλλη μέρα στον Τοξότη, συμβάλλοντας σε ένα περιπαικτικό ταξίδι αναζήτησης νέων εμπειριών.

Κριός
Είναι μια περίοδος θαυμάτων, αλλά εσείς δεν θέλετε να τα ζήσετε αν δεν βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσουν. Μπορεί να νιώθετε ότι η ζωή σας μπαίνει σε μονοπάτια που δεν γνωρίζετε το πέρας τους, αλλά ησυχάστε. Πάντα έτσι είναι τα πράγματα, πάντα στο άγνωστο βαδίζουμε, απλά τώρα έχετε επίγνωση του αγνώστου.
Ταύρος
Η ανάγκη σας να ζήσετε στιγμές που να αξίζουν τον κόπο να γίνουν αναμνήσεις είναι τόσο έντονη που ίσως τελικά να έχετε μια μικρή εμμονή κυνηγιού εμπειριών. Μπορείτε να ευχαριστηθείτε την ημέρα αν κατεβάσετε κάπως τις προσδοκίες που πάντα σχεδόν υπονομεύουν την πραγματική χαρά.
Δίδυμοι
Η ζωή σας είναι ενδιαφέρουσα, αλλά όχι αναγκαστικά χαρούμενη. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να δείτε τα πράγματα από θέση παρατηρητή, χωρίς να τρέμει η ψυχή σας στο παραμικρό φύσημα της μοίρας. Ίσως να πρέπει πια να αφεθείτε κι εσείς στην ροή, έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να την αποφύγετε.
Καρκίνος
Με την Σελήνη στον καρμικό σας Τοξότη αρχίζουν να κινούνται οι μηχανισμοί εκείνοι που διώχνουν τα πέπλα των δυσκολιών από τον ορίζοντά σας. κάποιες αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα φαντάζουν πιο εύκολες ενώ το ερωτικό παιχνίδι εξακολουθεί να είναι βασανιστικό.
Λέων
Η αγάπη είναι το θέμα και το γράμμα και το πνεύμα του νόμου της ζωής σας σήμερα. Οι άνθρωποι που αγαπάτε πρέπει να αποδείξουν ότι σας αγαπούν κι εκείνοι, γιατί μέσα από την αφόρητη ζέστη, σαν οπτασία στην έρημο, περνάνε από το μυαλό σας ενδεχόμενα άλλων ζωών και άλλων επιλογών που τραβάνε την προσοχή σας.
Παρθένος
Είναι η στιγμή να αποφασίσετε αν οι σχέσεις σας έχουν νόημα ή αν το νόημα που προβάλλει μέσα στο μυαλό σας χρειάζεται μια σχέση για να γίνει κατανοητό. Κοντολογίς έχει έρθει η στιγμή να αποφασίσετε αν χρειάζεστε την αγάπη ή αν πρέπει να αγαπήσετε αυτό που κάνετε, ακόμα κι αν δεν έχει να κάνει με ανθρώπους αλλά με ιδέες, εργασίες ή πρακτικά θέματα.
Ζυγός
Πολλές οι ανάγκες σας, μικρή η βρύση που θα σας ξεδιψάσει. Έχει έρθει ο καιρός να μάθετε ότι οι συμβιβασμοί είναι απαραίτητο να γίνονται με ειλικρίνεια, δεν πρέπει να παριστάνετε ότι συμβιβάζεστε ενώ μέσα σας βράζουν τα παράπονα. Υποτίθεται ότι προνομιακό σας πεδίο είναι η τέχνη του συμβιβασμού, να η κατάλληλη περίσταση για να δρέψετε δάφνες.
Σκορπιός
Είστε πολύ έτοιμοι να αποδεχτείτε λάθη και να πάρετε επάνω σας την ευθύνη πράξεων και παραλείψεων. Καλό αυτό, αρκεί να μην το παρακάνετε. Η τελική πράξη όλων των δραμάτων είναι η συγχώρηση και πρέπει και αυτήν να την χαρίσετε στον εαυτό σας με κάποιον τρόπο.
Τοξότης
Η Σελήνη σας βυθίζει σε ωκεανούς συναισθημάτων και αυτό είναι πολύ καλό. Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από κάθε είδους υποχρέωση για να χαρείτε τον έρωτα που τόσο σας έχει λείψει. Καθόλου κακή ιδέα, κάντε αυτό το διάλλειμα που τόσο έχετε ποθήσει και ονειρευτεί και ζήστε.
Αιγόκερως
Οι φίλοι σας μοιάζουν σαν την κινούμενη άμμο σήμερα, όσο κι αν προσπαθείτε να αντισταθείτε σας τραβάνε προς τις δικές τους ανάγκες. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό, αλλά πρέπει να βάλετε όρια γιατί κι εσείς βγαίνετε – αν βγαίνετε εδώ που τα λέμε – από μια πολύ δύσκολη συναισθηματικά περίοδο και οι αντοχές σας είναι μέτριες.
Υδροχόος
Όσοι από εσάς έχουν διεκδικήσεις που αφορούν πρακτικά και υλικά θέματα, ειδικά αν σε αυτά εμπλέκονται και άνθρωποι του πολύ στενού σας περιβάλλοντος, σοφό θα είναι να αναβάλλουν σοβαρές αποφάσεις. Η ημέρα έχει μια μεγάλη δόση ασάφειας και τα όποια συμφέροντά σας μπορεί να κινδυνεύουν.
Ιχθείς
Με τον Ποσειδώνα να έχει διακόψει διπλωματικές σχέσεις με το φως, βυθίζεστε σε μια ραστώνη και μια καλοκαιρινή ακηδία. Είστε άδειοι από ενέργεια και μπορεί να χρειάζεστε λίγη στοργή και λίγη περιποίηση για να συνέλθετε. Φροντίστε να διεκδικήσετε αυτά που έχετε ανάγκη, δεν είναι ντροπή.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php