Μέρες με ασαφή περιγράμματα μας περιμένουν, καταμεσής της κυριαρχίας του Σειρίου, στο μέστωμα μέσα ενός καλοκαιριού που αν και υποσχέθηκε πολλά δεν τόλμησε τελικά να βγει από τα όρια. Η ζέστη λιώνει τους ορίζοντες και τα άστρα πλησιάζουν τις νύχτες μας αλλά δεν τα καλωσορίζουμε, γιατί είμαστε κάπως δοσμένοι σε έννοιες περαστικές μεν, πιεστικές δε.

Η 11η Αυγούστου έχει μέσα της πολλές ουράνιες μετατοπίσεις και θα μοιάζει κάπως σαν να κάνουμε μια νέα αρχή. Αν την θέλετε αυτήν την αρχή, εδώ είναι.

Ο Δίας επιτέλους γυρίζει ορθός στον Τοξότη, ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και ο Ουρανός αναδρομεί στον Ταύρο. οι ανάγκη για βεβαιότητες ξεφτίζει μπροστά στην πλούσια περιέργεια και την περιπετειώδη διάθεση κι αυτό καλό είναι, μην το προσπεράσουμε.

Κριός
Η ημέρα λάμπει στα στραφταλίζει αλλά η διάθεσή σας είναι μάλλον μουντή, πράγμα σπάνιο για εσάς. Έχετε πολλά στο μυαλό σας – κυρίως γύρω από μόνιμες σχέσεις αλλά και από περιουσιακά θέματα που σας απασχολούν κουραστικά και επίμονα. Πιθανόν κάποιοι από εσάς να πάρουν μηνύματα από το παρελθόν τα οποία δεν θα σας αρέσουν.
Ταύρος
Η αναδρομή του Ουρανού σας ανοίγει μια πεντάμηνη περίοδο κατά την οποία το κέντρο βάρους της ζωής σας είναι ο εσωτερικός σας κόσμος και όλες σας οι επαναστάσεις τείνουν προς τα μέσα, προς την χώρα της ψυχής σας. Σχέδια επέκτασης και ανακατατάξεων μπαίνουν λίγο στον πάγο και η ζωή μοιάζει κάπως πιο αργή από ό,τι συνήθως.
Δίδυμοι
Με τον Ερμή που είναι κυβερνήτης σας να εισέρχεται στον λαμπερό Λέοντα έρχονται επιτέλους όμορφες εξελίξεις στην ζωή σας, στην σχέση με συγγενείς και αδέρφια, στην κοινωνική σας ζωή και στο φλερτ. Όλα όσα ποθήσατε για καιρό ανοίγονται μπροστά σας με ευκολία πια, με λιγότερο κόπο, με περισσότερη δυναμική.
Καρκίνος
Είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να φωτίσει νέες δυνατότητες οι οποίες πριν από λίγο καιρό φαίνονταν αδιανόητες, κυρίως σε θέματα μόνιμων σχέσεων. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια αγοραπωλησία τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.
Λέων
Υποδέχεστε με δόξα και τιμή τον Ερμή και ανοίγονται μπροστά σας μέρες γεμάτες δυναμισμό και τροχισμένα σπαθιά του λόγου, που σας αρέσουν. Ο Ερμής σας δίνει κοφτερό πνεύμα, ευγλωττία, χαριτωμένη διάθεση και αυξημένη διόραση, όλα τα καλά δηλαδή. Αξιοποιήστε τα σοφά και ο χειμώνας σας θα λάμπει.
Παρθένος
Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή να εισέρχεται στον 12ο Οίκο σας έχετε άμεση σχέση με το παρελθόν. Δεσμεύσεις και λάθη του παρελθόντος φωτίζονται από ένα νέο φως, σας λύνονται απορίες, πλησιάζετε ανθρώπους που πριν φαίνονταν απόμακροι. Είναι η ιδανική στιγμή για να λύσετε καρμικά δεσμά και να ελευθερωθείτε από εμμονές.
Ζυγός
Ο μέγας Δίας στον Τοξότη ορθός και ο Ερμής στον 11ο Οίκο σας βάζουν φωτιά στην κοινωνική σας ζωή. Κάποιες αργοπορίες που σας είχαν εκνευρίσει παύουν με σχεδόν μαγικό τρόπο. Θέλετε να φλερτάρετε και να βγείτε από περιορισμούς που τους βάλατε μόνοι σας στον εαυτό σας.
Σκορπιός
Το γεγονός ότι ο Δίας γυρίζει ορθός στον 2ο Οίκο σας, στον Τοξότη, σας δίνει την δυνατότητα να επεκτείνετε τις δράσεις σας σε ό,τι αφορά μόνιμες σχέσεις και περιουσιακά στοιχεία. Θολές παλιές αντιλήψεις για το τι είναι το καλύτερο για την ζωή σας ξεκαθαρίζουν και μπορείτε να πάρετε τα ηνία του μέλλοντός σας στα χέρια σας.
Τοξότης
Ο μέγας Δίας, ο κυβερνήτης σας, γυρίζει ορθός στο ζώδιό σας την ίδια στιγμή που ο Ερμής εισέρχεται στον φιλικό σας Λέοντα. Οι ορίζοντές σας ξανοίγουν με μιας, λες και κάποιος τράβηξε ένα πέπλο αποκαλύπτοντας ώρες, δυνατότητες και δυνάμεις. Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε και να ταξιδευτείτε.
Αιγόκερως
Το παρελθόν παύει να μοιάζει με βαριά τροχοπέδη. Ο Δίας ορθός πια στον Τοξότη σας επιτρέπει να βάλετε μπρος για νέες δράσεις και νέες αποφάσεις. Ό,τι κι αν έχει γίνει, με όποιον τρόπο κι αν πονέσατε αυτό το διάστημα, έχετε το κουράγιο να συγχωρέσετε και να προχωρήσετε.
Υδροχόος
Ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο σας υπενθυμίζει ότι κάποιοι δεσμοί ούτε λύνονται ούτε κόβονται. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι όσο κι αν αυτό που ποθείτε είναι η ελευθερία, δεν παύετε να ανήκετε σε έναν ιστό ανθρώπων και όλοι μπορούν να επηρεάσουν όλους.
Ιχθείς
Είστε τόσο έτοιμοι να αλλάξετε ρότα στην ζωή σας που σχεδόν δεν μπορείτε να κρατήσετε τις ανάγκες σας κρυφές. Για καλό ή για κακό όλο το προηγούμενο διάστημα διαπιστώσατε ότι πολλά από τα προβλήματά σας ξεκινάνε από το πού τοποθετείτε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας. Τώρα θέλετε και οι άλλοι να καταλάβουν ότι αποκλείεται να εξαγοράσουν τον χρόνο σας δίνοντάς σας ψίχουλα.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php