Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία και διανύει την τελική του ευθεία στο ζώδιο του Τοξότη. Ποιο είναι το μήνυμά του σε όλους μας;

Η ραστώνη σε πολλά από αυτά που μας απασχολούν, τελείωσε. Κάποιες όμορφες στιγμές που είχαμε μένουν πίσω και συντομα θα κληθούμε να αναλάβουμε δράση σε πιο σοβαρές ασχολίες.

Οι φιλοδοξίες μας μπορούν να γίνουν πράξη αρκεί να μην ξελογιαστούμε από εύκολες λύσεις, την κερδοσκοπία και τις σπατάλες. Χρειάζεται να κάνουμε γιγαντιαία βήματα εμπρός και να συνεχίσουμε να διατηρούμε την ενέργεια που μας σπρώχνει στην επιτυχία. Η επανάπαυση θα είναι ο εχθρός όλων μας, για αυτό, χαρά, ζωντάνια, ένταση και πάθος για την εκπλήρωση όλων των επιθυμιών μας!

Εσείς οι Κριοί, έχετε πετύχει πολλά, τόσο ερωτικά όσο και σε ιδέες που πήραν μορφή. Για να συνεχίσετε να έχετε την εύνοια της τύχης θα πρέπει να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να σκέφτεστε σε μεγαλύτερη κλίμακα από αυτήν που έχετε συνηθίσει. Ο εχθρός σας σε αυτόν τον δρόμο που θα ακολουθήσετε είναι να νομίσετε ότι μπορείτε να χαλαρώσετε. Δυστυχώς για εσάς θα πρέπει να συνεχίσετε με την ίδια ζωντάνια που κάνετε και τώρα. Αν είστε από εκείνους κι εκείνες που το προηγούμενο διάστημα γευθήκατε τους καρπούς ενός απαγορευμένου έρωτα, προσέξτε, είναι πολύ πιθανόν να εμπλακείτε σε σκάνδαλο.

Εσείς οι Ταύροι, τακτοποιήσατε το προηγούμενο διάστημα θέματα που αφορούσαν την οικογένειά σας αλλά και την ακίνητη περιουσία σας. Τώρα ξεκινούν και πάλι έξοδα αλλά και οικονομικά ανοίγματα. Όσον αφορά τα έξοδα, σύντομα θα σας έλθουν οι λογαριασμοί που περιμένετε αλλά ευτυχώς όλα θα είναι υπό έλεγχο, λόγω της συνετής οικονομικής πολιτικής που ακολουθήσατε. Όσον αφορά τα οικονομικά ανοίγματα, το Σύμπαν ευνοεί την κερδοσκοπία αλλά προσέξτε, αν οι στόχοι σας δεν έχουν έναν χρονικό ορίζοντα, τότε μπορεί να την πατήσετε όπως οι τζογαδόροι που κερδίζουν συνέχεια και χάνουν τα πάντα επειδή ήθελαν το κάτι παραπάνω. Όταν το ένστικτό σας σας πει «μέχρι εδώ, φτάνει», να το ακούσετε.

Εσείς οι Δίδυμοι, επιτέλους θα ζήσετε χαρούμενες στιγμές με τους συντρόφους σας ή με την νέα σχέση που κάνατε πριν από λίγο καιρό. Μπορεί να μην σας αρέσει αλλά η σχέση είναι κάτι που χτίζεται μέρα με την ημέρα και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια, για αυτό δεν θα πρέπει να χαλαρώσετε ούτε μία στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε μέσα στην πίεση. Απλά, να ζήσετε αυτό που έχετε σαν να είναι η κάθε ημέρα που περνάτε μαζί με το ταίρι σας η πρώτη που γνωριστήκατε. Από την άλλη, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας ανοίγματα, διότι από βιασύνη και υπερεκτίμηση μπορεί να κάνετε ζημιά. Προς τον Οκτώβριο προσέξτε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που μπορεί να ξεσπάσει, είτε με πρωταγωνιστές εσάς είτε με το ταίρι σας.

Εσείς οι Καρκίνοι, θα ακολουθήσετε δύο δρόμους. Ο ένας είναι της εργασίας. Σταδιακά η δουλειά σας θα ανεβάζει ρυθμούς κάτι που σημαίνει ότι κι εσείς θα νιώθετε καλά αλλά και θα δείτε χρήματα στην τσέπη σας. Στην πιο ακραία μορφή της περιόδου αυτής είναι να αναγκαστείτε να κινηθείτε νομικά ενάντια σε άτομα που σας χρωστούν χρήματα. Μπορεί να μην κερδίσετε άμεσα αλλά σίγουρα θέτετε τις βάσεις για να πάρετε οφειλούμενα. Ο άλλος δρόμος είναι της προσωπικής σας ανάδειξης. Η σιγουριά επιστρέφει και πλέον μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις που θέλατε, ακόμη και να κάνετε την εικόνα σας πιο θελκτική κάνοντας δίαιτα ή ξεκινώντας εντατική γυμναστική. Προσέξτε όμως διότι άπαξ και ξεκινήσατε θα πρέπει να συνεχίσετε ακάθεκτοι. Τεμπελιά και γλυκά θα είναι κακός συνδυασμός για αυτό που θέλετε να πετύχετε.

Εσείς οι Λέοντες θα νιώθετε σταδιακά ότι ο τροχός της τύχης αλλάζει για εσάς κι επi τέλους μπορείτε να χαρείτε, τόσο τον έρωτα όσο και το γεγονός ότι μπορεί να αρχίσουν να κινούνται κάποια σχέδια που έχετε στο μυαλό σας ή που καθυστέρησαν λόγω της ανάδρομης πορείας του Διός. Η προσωπική σας γοητεία έχει ήδη αναδειχθεί, απλά ο Δίας θα της δώσει την ενέργεια που χρειάζεται προκειμένου να κατακτήσετε τον κόσμο! Ερωτικά, η περίοδος αυτή θα είναι γεμάτη αλλά να προσέχετε τα σκάνδαλα από παράνομες σχέσεις. Οικονομικά προσέξτε διότι ενώ τα ανοίγματα ευνοούνται αυτήν την περίοδο, τα έσοδα όχι. Ευτυχώς όμως ούτε και τα έξοδα. Απλά, θέλει μέτρο το μέχρι που μπορείτε να φθάσετε τα ανοίγματά σας και αυτά να έχουν το απαραίτητο κεφάλαιο. Η παγίδα βρίσκεται στην στιγμή που θα πείτε ότι τα καταφέρατε. Εκεί είναι που μπορεί να χάσετε τα πάντα. Για αυτό, εγρήγορση!

Εσείς οι Παρθένοι, αν είστε δεσμευμένοι, είναι καιρός να ασχοληθείτε με την τάξη και την οργάνωση του σπιτιού σας. Καλώς ή κακώς σε εσάς θα πέσει ο κλήρος για να το κάνετε διότι το ταίρι σας δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει κάτι για να σας βοηθήσει. Αν είστε ελεύθεροι, θα πρέπει να μην αφήσετε τα άτομα που υπάρχουν εκεί έξω να χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Αρκετά είχατε κλειστεί στους εαυτούς σας. Τώρα είναι καιρός να γευτείτε την ζωή, αλλά πάντα με μέτρο. Εκεί που θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι στην ακίνητη περιουσία σας. Η περίοδος ναι μεν ευνοεί την πώληση μέρους της αλλά εκεί έξω υπάρχουν κοράκια που θέλουν να σας την πάρουν κοψοχρονιά. Αν θέλετε ζητήστε βοήθεια από ειδικούς πριν πάρετε τις αποφάσεις σας.

Εσείς οι Ζυγοί θα νιώσετε τις «σβησμένες μηχανές» σας να παίρνουν εμπρός. Σταδιακά η σκέψη σας θα γίνεται θετικότερη, κάτι που σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις προκλήσεις της ζωής. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσετε να κινείστε σε ταχύτερους ρυθμούς και ότι θα πρέπει να παλέψετε για να πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Προσοχή όμως στο χειρότερο χαρακτηριστικό σας, την τεμπελιά. Το γεγονός ότι τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο δεν σημαίνει ότι θα έχετε χρόνο για να χαλαρώσετε. Τουναντίον. Αυτό το διάστημα είναι περίοδος προετοιμασίας για αυτά που θα έλθουν κυρίως από τον επόμενο χρόνο και μετά. Όσο καλύτερα είστε προετοιμασμένοι τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς όταν θα έλθει η ώρα.

Εσάς τους Σκορπιούς ο Δίας θα σας βοηθήσει σε δύο επίπεδα. Πρώτον, στα οικονομικά σας, ειδικά τώρα που επαγγελματικά στέκεστε καλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μπορέσετε να κάνετε όλα εκείνα που σας αρέσουν. Όχι, σίγουρα δεν θα μπορείτε να κάνετε πολλά. αλλά κάποια θα μπορέσετε να τα κάνετε. Εκεί είναι που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο και τα χρήματά σας, στο πώς και πού τα αφιερώνετε. Παράλληλα, μία έντονη ερωτική ιστορία πρόκειται να σας απασχολήσει. Αν κολλήσετε μαζί της, τότε θα γίνετε θύμα αυτής. Αν όμως δώσετε έμφαση κυρίως στους στόχους που έχετε θέσει στις ζωές σας, τότε θα μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία σας.

Εσείς οι Τοξότες, ξεκινάτε και πάλι την ανασυγκρότηση των ζωών σας που αποσυντονίστηκαν όσο ο κυβερνήτης σας Δίας ήταν ανάδρομος. Το γεγονός ότι όλα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο δεν σημαίνει ότι είναι καιρός για εφησυχασμό. Η περίοδος αυτή θέλει αγώνα, πείσμα, και θέληση για την κατάκτηση της κορυφής. Αν σταματήσετε έστω και για ένα λεπτό, θα αρχίσετε να κατρακυλάτε στον βούρκο της κακής ψυχολογίας, το οποίο σημαίνει φαγητό και κιλά, οκνηρία και χαλάρωση του σώματος, προβλήματα υγείας από την κατάχρηση αλκοόλ. Επίσης, ναι, να δώσετε στην οικογένειά σας αλλά κρατήστε και κάτι για εσάς. Δεν είναι ανάγκη να τα μοιράζεστε όλα.

Εσείς οι Αιγόκεροι, τώρα με την ορθοδρόμηση του Διός, θα πρέπει να αρχίσετε και πάλι να σκέφτεστε θετικά και ότι είναι καιρός να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε σοβαρά όλα όσα σας φυλακίζουν, σας φοβίζουν, σας κρατούν πίσω. ο αγώνας που έχετε μπροστά σας θα είναι έντονος, κοπιαστικός και συνεχής, αλλά είναι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρίας. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές, ειδικά τον Οκτώβριο, αλλά θα πρέπει να μην πέσετε στην παγίδα της απαισιοδοξίας, διότι τότε θα παγώσετε και θα μείνετε αδρανείς δέσμιοι των γεγονότων αντί να τα ορίζετε εσείς. Κάποιοι από εσάς τον Οκτώβριο θα μπλέξετε σε μία παράνομη σχέση,

Εσείς οι Υδροχόοι, τώρα είναι η εποχή που επιτέλους η θετική σκέψη, η διάθεση για κάτι καλύτερο, ακόμη και η διάθεση να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στις ζωές σας, επιστρέφουν δυναμικά. Για αυτό θα πρέπει να ευγνωμονείτε τα άτομα που σας έδειξαν τον τρόπο ή που στάθηκαν δίπλα σας όλο το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Διός. Ο μόνος εχθρός στην καλή σας τύχη είναι η αμφιβολία που έχετε για τις δυνατότητές σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψετε και να ξεπεράσετε. Όμως, άπαξ και ξεκινήσατε τίποτα δεν πρόκειται να σας σταματήσει. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι πού δίνετε τα λεφτά σας, όπως επίσης και στην προοπτική να κάνετε δεσμό με ένα φιλικό σας πρόσωπο, ειδικά εάν δεν είστε ελεύθεροι ή αν εκείνο το άτομο δεν είναι ελεύθερο.

Εσείς οι Ιχθύες ετοιμαστείτε να ανεβάσετε στροφές στα επαγγελματικά σας. Μετά από ένα διάστημα καθίζησης, τα πράγματα αλλάζουν. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι η μία πίσω από την άλλη κι εσείς θα πρέπει να τις αρπάξετε όλες. Η περίοδος αυτή έχει πολύ δουλειά και καθόλου ξεκούραση. Το ότι θα έχετε επιτυχίες αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχασθείτε, τουναντίον. Σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να υπερβείτε την εσωστρέφειά σας και να πάρετε πρωτοβουλίες. Εσείς που θέλετε να κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στον όγκο εργασίας που σας περιμένει, ειδάλλως μην τα κάνετε.

https://www.periastrologias.gr