Γίνεσαι απαιτητικός με τους γύρω σου και επικριτικός στις ενέργειες τόσο τις δικές σου όσο και των άλλων από τις 18 Αυγούστου ως τις 4 Οκτωβρίου, καθώς ο Άρης αλλάζει ζώδιο και από τον Λέοντα εισέρχεται στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου. Βασιζόμενος λοιπόν στο αναλυτικό και σχολαστικό μυαλό σου, καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας δύσκολες και κουραστικές εργασίες και να κάνεις πιο λειτουργική την καθημερινότητά σου.

Όταν ο πύρινος Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, η ενέργεια είναι πιο προσγειωμένη σε πνευματικό και διανοητικό επίπεδο, δίνουμε περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες και τη σημασία τους. Παράλληλα έχουμε όρεξη να παράγουμε σημαντικό έργο και να κάνουμε ποικίλες δραστηριότητες, που υπό άλλες συνθήκες θα μας φαίνονταν βαρετές ή κουραστικές. Επίσης, η Παρθένος είναι ζώδιο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα θέματα υγείας, έτσι λοιπόν ασχολούμαστε πιο εντατικά με τέτοια ζητήματα, ωστόσο ο Άρης στο επικριτικό ζώδιο της Παρθένου κάνει την ενέργειά μας να εστιάζεται στο δέντρο και να χάνουμε το δάσος.

Η διέλευση του Άρη από την Παρθένο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει όρεξη για δράση, ζωντάνια και ευκολίες σε Ταύρους και Αιγόκερους, ευκαιρίες και ξαφνική ζωτικότητα σε Σκορπιούς και Καρκίνους. Από τις 18 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, από 2 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στο δεύτερο και από τις 18 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου στο τρίτο.

Οι όψεις που θα κάνει ο Άρης κατά την διέλευσή του από την Παρθένο

Στις 24 Αυγούστου η Αφροδίτη συναντά τον Άρη, αναζωπυρώνοντας το πάθος και την φλόγα, ενώ θέλουμε να φανούμε χρήσιμοι στους άλλους.
Στις 28 Αυγούστου ο Άρης σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, φέρνει πρωτοποριακή δράση, έμπνευση και καινοτόμες αποφάσεις.
Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος συναντά τον Άρη, και η ζωτικότητα αλλά και η δημιουργικότητά μας είναι στα ύψη, προσοχή όμως στις υπερβολές.
Στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Άρης συναντώντας τον Ερμή στην Παρθένο, σου χαρίζει δύναμη και έντονη ενεργητικότητα να πετύχεις αυτό που έχεις βάλεις στο μυαλό σου.
Στις 9 Σεπτεμβρίου ο Άρης σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, σταθεροποιεί την δράση και υλοποιεί σχέδια.
Στις 12 Σεπτεμβρίου ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία φέρνει τάσεις για γκάφες, υπερβολές και αλαζονικές επιλογές.
Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ασάφεια και σύγχυση στις ενέργειές σου.
Στις 19 Σεπτεμβρίου ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δίνει τεράστιες δυνατότητες στην ικανότητά σου για παραγωγή σημαντικού έργου.

Η επιρροή της διέλευσης του Άρη από την Παρθένο και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Νιώθεις αγχωμένος με την εργασία σου και την καθημερινότητά σου καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της εργασίας. Ίσως πιέζεσαι να τελειώσεις ένα έργο σου που σε αναγκάζει να βάλεις για λίγο στην άκρη την περιπετειώδη και ανέμελη φύση σου. Ενδεχομένως να εργαστείς υπερωρίες σε μια δουλειά που σε κρατά περισσότερο απασχολημένο. Αν εργάζεσαι με άλλους, μπορεί να συγκρουστείς στο χώρο της εργασίας σου και αν είσαι επιχειρηματίας μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσεις κάποιους από τους υπαλλήλους σου. Υπάρχει και μια άλλη δυνατότητα, η οποία είναι να κινητοποιηθείς σε μια κατάσταση για την υγεία σου που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Τα προβλήματα αυτά θα είναι ευτυχώς περιστασιακά. Ενώ στο ζώδιό σου αρέσει να έχεις τα ηνία, τώρα όμως θα επιζητάς μια χείρα βοηθείας στην εργασία σου και στην καθημερινή σου ζωή.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Άρης θα κινείται στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του πάθους, της δημιουργικότητας και της διασκέδασης. Επωφελήσου λοιπόν από την ενέργεια του Άρη για να υλοποιήσεις όλα όσα ετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα και ως τώρα συναντούσαν εμπόδια, κάποιες μέρες όμως χρειάζεται προσοχή 

Στη σχέση πάντως βρίσκεις νέους ιδέες για να αποβάλεις την ανία και τη ρουτίνα, εφευρίσκεις τρόπους για να κάνεις πιο ζωντανή και ενθουσιώδη τη σχέση σου., αναζωπυρώνεται η φλόγα του πάθους σου. Αν είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία ξεσηκώνει τον ερωτισμό σου. Θα έχεις μια ισχυρή επιθυμία να προχωρήσεις μπροστά, αναλύοντας την πορεία της σχέσης σου και βλέπεις να υλοποιούνται οι ελπίδες και οι προσδοκίες σου. Δεν φοβάσαι τώρα να θίξεις ευαίσθητα ζητήματα στη σχέση σου και έχεις την επιθυμία να βάλεις τάξη σε ό, τι σε απασχολεί. Κάνεις στην άκρη τις ανησυχίες σου και μοιράζεσαι έντονες σεξουαλικές στιγμές με το άλλο σου μισό. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς ο Άρης περνά στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, σου φέρνει απρόβλεπτα και δύσκολα γεγονότα. Θα αισθανθείς αρκετά διχασμένος ανάμεσα στη δημόσια και την ιδιωτική σου ζωή και ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σχετικά με το σπίτι σου ή ένα μέλος της οικογένειάς σου. Ή μπορεί να ασχοληθείς με μια επείγουσα επιδιόρθωση στο σπίτι σου, ενώ ίσως να νιώσεις ενοχλημένος από την κριτική ή την επιβολή των απόψεων των συγγενών σου. Πρόσεξε μη συμπεριφερθείς ανεξέλεγκτα, αυτό θα μπορούσε να σου στερήσει πολύτιμο χρόνο ή ακόμα και να επηρεάσει δυσμενώς την υγεία ή την εργασία σου. Ίσως επωμιστείς επιπρόσθετες οικογενειακές υποχρεώσεις και αυτό θα σε εκνευρίσει και θα αποσυντονίσει την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να κρατάς τις ισορροπίες, αλλά και να βρίσκεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουράζεσαι και να αποφορτίζεσαι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου και σε βοηθά να μιλάς με αυτοπεποίθηση και να προβάλεις τις ιδέες σου για ένα έργο σου. Όμως, δεν χρειάζεται να βιαστείς να υπογράψεις μια συμφωνία, καλύτερα συζήτησε όλες τις παραμέτρους και περίμενε. Εναλλακτικά, μπορεί να έχεις μια διαφωνία με το κοντινό σου περιβάλλον, έτσι προσπάθησε να μην είσαι επιθετικός και μη λες τίποτα που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως αμφιλεγόμενο. Σκέψου πρακτικά και ορθολογιστικά ενώ αν πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση, δες τα πράγματα αντικειμενικά και μακροπρόθεσμα. . Πάντως τώρα βγαίνεις από το καβούκι σου, είσαι πιο ανοιχτός και εξωστρεφής, κάνεις γνωστή την παρουσία σου, βγαίνεις έξω και κάνεις κάποιες ποιοτικές διασυνδέσεις. Ξέρεις ταυτόχρονα πολύ καλά ότι η επιτυχία και η επίτευξη των στόχων σου είναι συνυφασμένη με τον κοινωνικό κύκλο σου, ενώ τα οικονομικά σου παίρνουν ανάσα.


ΛΕΩΝ
Ο Άρης στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των οικονομικών, σε πιέζει να πάρεις σταθερές αποφάσεις. Οι συνθήκες τώρα θα είναι τέτοιες που θα σε αναγκάσουν να κάνεις κάποιες περικοπές και να περιορίσεις τα έξοδά σου. Παρά το γεγονός ότι πρέπει να αγωνιστείς για να έχεις χρήματα, σκέψου ότι αυτή κατάσταση είναι προσωρινή. Νιώθεις γενικότερα πίεση για να αποπληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις σου, ίσως παρουσιαστούν κάποιες έκτακτες δαπάνες στην καθημερινότητά σου. Ο Άρης σου ζητά να αναδιοργανώσεις τον προϋπολογισμό σου, περιορίζοντας τις περιττές δαπάνες. Θα πρέπει να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη και να μην εκνευριστείς αν υπάρξουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Μπορεί να έχεις προβλήματα στην εργασία σου για λόγους οικονομικούς ή να χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για λόγους υγείας. Τέλος, είναι σοφότερο αυτή την περίοδο να μην δανείσεις και να μην δανειστείς χρήματα, καθώς η αποπληρωμή των δανεικών μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προβάλεις τις αναλυτικές σου ικανότητες και δρας με τόλμη και θάρρος προκειμένου να πετύχεις τα όνειρά σου, χάρη στον Άρη στο ζώδιό σου. Είναι μεγάλο προνόμιο να έχεις τον Άρη στο ζώδιό σου, καθώς αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστείς με πάθος για νέα έργα, εγχειρήματα και σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια για να είσαι νικητής και παίρνεις την πρωτοβουλία για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. . Τώρα πάντως είσαι σε συνεχή κίνηση, ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες αλλά και υποχρεώσεις, ίσως πας στο γυμναστήριο. Με τη δύναμή σου και το αναλυτικό μυαλό σου πάντως, βλέπεις θετικά αποτελέσματα σε ένα έργο σου. 


ΖΥΓΟΣ
Ο ενεργητικός Άρης θα είναι στο νωχελικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου και ίσως τώρα χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Μπορεί ένα μυστικό που είναι κρυμμένο να βγει στην επιφάνεια και να σε αναστατώσει συναισθηματικά. Μπορεί ακόμα να ενοχληθείς όταν ανακαλύψεις ότι κάποιος έχει σκοπούς αντίθετους με τους δικούς σου και σε υπονομεύει.. Ίσως ξεκινήσεις ένα νέο έργο πίσω όμως από τα παρασκήνια καθώς όταν ο Άρης εισέρθει σε ενάμισι μήνα στο ζώδιό σου θα κινηθείς και πάλι με την ταχύτητα φωτός, δεν θα υπάρχει χρόνος για να ξεκουραστείς! Τα όνειρα θα μπορούσαν επίσης να σου δημιουργήσουν άγχος αλλά μην τα παραβλέψεις, σημείωσέ τα καθώς είναι σημαντικά, ενδεχομένως ακόμη και προφητικά. Γενικότερα, η ενέργειά σου μπορεί να είναι χαμηλή κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κοινωνική ζωή σου θα είναι πολύ πιο ζωντανή με τον Άρη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου. Δίνεις τώρα περισσότερη έμφαση στους φίλους σου, στις ομάδες και τις κοινωνικές συναντήσεις, απολαμβάνεις την αλλαγή. Αν είχες επικεντρωθεί στην καριέρα σου και τις υποχρεώσεις σου, τώρα θα διασκεδάσεις και θα χαλαρώσεις. Ίσως να συμμετέχεις σε ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των φιλανθρωπικών οργανώσεων ή να είσαι ο ηγέτης σε μια ομάδα που αγωνίζεται για ένα κοινό σκοπό. Ο Άρης σε βοηθά να προβληθείς στο διαδίκτυο, να συμμετέχεις σε εκδηλώσεις όπου συναντάς τους ομοϊδεάτες σου. Μπορεί να κάνεις νέες φιλίες και γνωριμίες τώρα, αλλά προσπάθησε, χρησιμοποιώντας την έμφυτη διαίσθησή σου, να είσαι επιλεκτικός καθώς αργότερα θα διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα έχουν ιδιοτελή κίνητρα. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις έντονη ενεργητικότητα στην εργασία σου αλλά και άγχος εξαιτίας του Άρη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλοδοξίας και της καριέρας. Αναλαμβάνεις επιπρόσθετες υποχρεώσεις και εκνευρίζεσαι προσπαθώντας να απλοποιήσεις την επαγγελματική σου ζωή και τα συστήματα στην εργασία σου. Ίσως ξεκινήσεις ένα στέρεο επιχειρηματικό σχέδιο, βασιζόμενος στην αναλυτική σου ικανότητα και τις μικρές λεπτομέρειες, ή επεκτείνεις τον κύκλο των πελατών σου. Τώρα αγωνίζεσαι να έχεις περισσότερη δουλειά και ίσως νιώσεις θυμό από την ανάληψη κάποιων επιπρόσθετων επαγγελματικών ευθυνών. Μπορεί επίσης να εργάζεσαι επιπλέον ώρες για να αποπερατώσεις ένα έργο σου και αναρωτιέσαι αν αυτό αξίζει τελικά τον κόπο. Μόνο πρόσεξε μην επιβάλεις την εξουσία σου στο χώρο της εργασίας σου, αν δεν θέλεις να διακυβευτεί η φήμη σου. Άλλωστε ορισμένα ζητήματα στην εργασία σου μπορεί να σου προκαλέσουν ένταση και το ίδιο μπορεί να συμβεί αν υπερφορτώνεις το πρόγραμμά σου. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χαρά και ζωντάνια σου χαρίζει ο Άρης στον ένατο ηλιακό οίκο σου, των ταξιδιών και της επέκτασης. Ο Άρης βρίσκεται σε έναν ευνοϊκό τομέα του χάρτη σου και αλλάζει τη διάθεσή σου, θέλεις να κάνεις τόσα πολλά. Μπορεί να κάνεις ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ή ακόμα να δοθεί τέλος σε μια νομική διαμάχη. Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά ως εκ θαύματος, όλοι αναζητούν την παρέα σου και την προσοχή σου. Αν θέλεις να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να πάρεις επιπρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση, ο Άρης σε βοηθά εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σου. Ίσως πάρεις την πρωτοβουλία να κάνεις νέα επιχειρηματικά σχέδια με άτομα που ζουν μακριά σου καθώς τώρα έχεις δύναμη και πρακτικό τρόπο σκέψης που σε βοηθούν να τα υλοποιήσεις. Ο Άρης σου δίνει επίσης την ευκαιρία για μια αλλαγή σκηνικού κάνοντας ένα μακρινό ταξίδι, θα είναι μια πολύ αναζωογονητική εμπειρία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχεις ό, τι θέλεις, μόνο που θα χρειαστούν προσοχή κάποια ζητήματα που σχετίζονται με άλλους, οι οποίοι δεν είναι ειλικρινείς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα οικονομικά που έχεις από κοινού με τους άλλους θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα καθώς ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, δημιουργεί αυξημένη κινητικότητα και δράση σε σχέση με τα χρήματα που μοιράζεσαι με τους άλλους. Μπορεί ένα φορολογικό νομοσχέδιο ή μια έκτακτη οικονομική εισφορά, να μειώσει τις αποταμιεύσεις σου. Ίσως έχεις φόβο ή εμμονή με τη διαχείριση των χρημάτων σου και τώρα πιέζεσαι να αποφασίσεις ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να διαχειρίζεσαι συνετά τα κεφάλαιά σου. Αν είσαι επιχειρηματίας, ίσως συγκρουστείς με το λογιστή σου ή με τους συνεργάτες σου όσον αφορά την κατανομή των οικονομικών πόρων. Έχεις πάντως το θάρρος και τη δύναμη να διορθώσεις τα πράγματα, αν είσαι πιο επινοητικός και ευέλικτος. Τέλος, σε επίπεδο σχέσεων είσαι πιο ερωτικός, αλλά προσπαθείς να αφουγκραστείς αν έχετε τις ίδιες ανάγκες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει


ΙΧΘΥΕΣ
Ο φλογερός Άρης στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει ηφαιστειακές εκρήξεις και θυμό στη σχέση σου ή μια συνεργασία σου. Μπορεί να συμπεριφέρεσαι με αγανάκτηση και απότομα καθώς τώρα αναλύεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, ίσως κάτι ασήμαντο που έκανε ο σύντροφός σου ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο το οποίο όμως για σένα είναι σημαντικό. Προσοχή μην ασκείς αυστηρή κριτική στο σύντροφό σου, ένα συνάδελφο ή ένα συνεργάτη σου, μπορεί και να υπάρξουν συγκρούσεις ή ακόμα και να υποστείς απόρριψη. Γίνεσαι λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις σου ή ίσως κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις ή ευθύνες στην εργασία σου, σε κάνουν να απομακρυνθείς προσωρινά από το σύντροφό σου.

http://astropedia.gr/