Οι ενέργειες της ημέρας είναι περίπλοκες - πολύ δημιουργικές σε κάποια σημεία, αλλά και λίγο επιλεκτικές. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη κατευθύνονται προς την σύνοδό τους, καθώς πλησιάζουν προκλητικά τον Χείρωνα και τον Πλούτωνα. Είναι μια καλή στιγμή για ερωτική προσέγγιση και τη δημιουργία συνδέσεων, καθώς και για την έναρξη νέων σχέσεων. Είμαστε ξανά έτοιμοι να συνδεθούμε με την ομορφιά της ζωής γύρω μας.

Μια νέα ενέργεια αναζωογονεί τις στενές σχέσεις μας. Η επιθυμία να βρεθεί μια ισορροπία στις σχέσεις ή το περιβάλλον μας είναι τώρα ένα ισχυρό κίνητρο. Μπορεί να υπάρξει περισσότερη ευγένεια, διπλωματία και γοητεία ίσως όμως και κάποια επιπολαιότητα.

Παρόλο που είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να συνεννοηθούμε με τους άλλους, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Πρόκειται για μια εποχή προσαρμογών και επαναξιολογήσεων στις σχέσεις μας και στην κοινωνική μας ζωή και ταυτόχρονα μας ενδιαφέρει η ψυχολογική μας ανάπτυξη. Αδικαιολόγητοι ή παράλογοι φόβοι απώλειας ή ζηλοτυπίας θα μπορούσαν όμως να προκύψουν.

Κριός
Η σημερινή κοσμική ενέργεια είναι σαν μια ανάσα καθαρού αέρα. Είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια αλλαγή. Καλύτερη όμως, μια επανάσταση! Και σίγουρα έχετε την ενέργεια και το όραμα να κάνετε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Η περιέργειά σας είναι υψηλή. Ασυνήθιστοι άνθρωποι και εμπειρίες σας γοητεύουν.
Ταύρος
Η ζωή μετακινείται σήμερα στο εγκεφαλικό επίπεδο. Η λογική τονίζεται περισσότερο από το συναίσθημα. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα με τη λογική. Είστε πρακτικοί, γειωμένοι και σίγουροι σήμερα.. Ίσως οι αγαπημένοι σας άνθρωποι ξαφνικά να είναι μακριά ή μη διαθέσιμοι, τυλιγμένοι στις δικές τους επιδιώξεις. Εμπιστευθείτε ότι θα συντονιστούν πάλι όταν είναι έτοιμοι.
Δίδυμοι
Ό, τι κάνετε σήμερα, θα το κάνετε για την ομάδα. Έχετε τους άλλους κατά νου όταν ασχολείστε με θέματα που επηρεάζουν όλους. Θα έχετε μια σημαντική πρόοδο προς μια λύση χρόνιων προβλημάτων. Όταν είστε πρόθυμοι να σκεφτείτε έξω από το κουτί, δεν υπάρχει τίποτα ου δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε! Το ίδιο ισχύει και για την ανταλλαγή ιδεών με άλλους που μπορούν πραγματικά να εκτιμήσουν τον τρόπο που σκέφτεστε.
Καρκίνος
Η αλλαγή δεν είναι πραγματικά το δυνατό σας σημείο, εκτός αν είναι αργή και σταδιακή. Χρειάζεστε χρόνο όταν τα πράγματα στη ζωή σας μετατοπίζονται! Αλλά σήμερα τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια παράξενη τροπή από μόνα τους, και εντελώς απροσδόκητα. Αν ναι, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Οι περισσότερες αλλαγές είναι βελτιώσεις.
Λέων
Κανονικά είστε πολύ ζεστά άτομα. Αλλά σήμερα, είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας. Ίσως να ανησυχείτε κάτι μελλοντικό στο οποίο εργάζεστε στο μυαλό σας. Ή ίσως είναι ο υπόλοιπος κόσμος που φαίνεται απόμακρος και απρόθυμος να συνδεθεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της ημέρας για να έχετε πρόοδο στο πνευματικό επίπεδο. Οι διαδικασίες σκέψης σας είναι απίστευτα έντονες.
Παρθένος
Η συνεργασία με άλλους ανθρώπους είναι μια από τις ικανότητές σας. Με το πρακτικό μυαλό σας, μπορείτε να αναλάβετε το προβάδισμα όταν είναι απαραίτητο. Η σημερινή ενέργεια τείνει σε αυτή την πλευρά της προσωπικότητάς σας. Σε μια ομαδική προσπάθεια, είστε η εργαζόμενη μέλισσα - εκείνη που βρίσκει την καλύτερη, πιο λογική διαδρομή προς τον τελικό στόχο. Απλά μην παραβλέπετε τη δύναμη της εφευρετικότητας.
ζυγός
Σήμερα, η ψυχή σας παίρνει φωτιά. Έχετε μια βαθιά ανάγκη για κάτι παράξενο και ασυνήθιστο. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους. Θέλετε να γοητευτείτε! Εκπληκτικές ιδέες μπορεί να σας εμφανιστούν. Γιατί να μην τις δοκιμάσετε και να δείτε αν θα λειτουργήσουν; Είστε πλέον προσανατολισμένοι στους ανθρώπους και είναι πολύ ωραίο να κάνετε κάποιου είδους ανθρωπιστική εργασία..
Σκορπιός
Πάρτε λίγο χρόνο μόνοι σήμερα. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στη φάση των δοκιμών, για κάποιες ιδέες που για καιρό τις παιδεύετε. Ποια θα λειτουργήσει και ποια όχι; Αυτό μένει να το δείτε. Χρησιμοποιήστε τις αναλυτικές δεξιότητές σας για να κάνετε κάποια προκαταρκτική συλλογιστική. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μια ακριβέστερη πρόβλεψη για το τι θα συμβεί μόλις βάλετε τις θεωρίες σας στη πράξη.
Τοξότης
Η συνεργασία με άλλους ανθρώπους είναι σίγουρα η καλύτερή σας δεξιότητα σήμερα. Και δεν έχετε κανένα πρόβλημα με αυτό! Εάν μπορείτε να δείτε τη λαμπρότητα του σχεδίου κάποιου άλλου, δεν έχετε πρόβλημα να ακολουθήσετε το σχέδιό του. Ακόμα κι αν απλά ξεκινάτε στο άγνωστο, έχετε πίστη ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν καλά στο τέλος. Και σήμερα, ίσως έχετε δίκιο. Η αλλαγή είναι στον αέρα και σας συνεπαίρνει.
Αιγόκερως
Οι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται λίγο περίεργοι σήμερα. Και όμως, κάποιο μέρος του εαυτού σας ανταποκρίνεται σε αυτή την εκκεντρική ενέργεια. Κανονικά είστε περισσότερο προσανατολισμένοι στην παράδοση και στους κοινωνικούς κανόνες. Αλλά τώρα, υπάρχει κάτι συναρπαστικό και θέλετε να συντονιστείτε σε αυτό το στοιχειακό ρυθμό και να τον χορέψετε με τον δικό σας τρόπο. Στο τέλος της ημέρας, ίσως έχετε κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη. Ή ίσως απλά να διασκεδάσατε.
Υδροχόος
Χρειάζεστε πολύ χώρο σήμερα. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα σε στενές σχέσεις, γιατί χρειάζεστε την ελευθερία σας. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι που σας γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι μερικές φορές εξαφανίζεστε σε μια στιγμή! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε ημέρες όπως αυτή, όταν έχετε μεγάλα πράγματα στο μυαλό σας.
Ιχθύες
Είτε σας απασχολεί πολύ η δουλειά σας είτε οι προσωπικές σας σχέσεις, είστε πολύ προσανατολισμένοι στους άλλους και εστιάζετε στο πώς να τους βοηθήσετε. Οι προσωπικές σας ανάγκες μπαίνουν στον πάγο και επιδιώκετε να είστε χρήσιμοι στους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και γενικά στους άλλους γύρω σας.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php