Έχουμε να ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές. Η πανσέληνος την Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019, στις 22 μοίρες του Υδροχόου είναι απέναντι από την Αφροδίτη και αυτό από μόνο του φτάνει για να δημιουργήσει πολύ ενδιαφέρουσες επιπτώσεις, κυρίως στην ερωτική σφαίρα. Ενώ η ανάγκη σας για αγάπη και στοργή γίνεται ισχυρότερη, οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση σε κάθε είδους σχέση είναι πιθανό να επιδεινωθεί, αυξάνοντας τα επίπεδα άγχους και προκαλώντας δράματα.

Η πανσέληνος αυτή φέρνει επίσης θυμό, ζήλια, εκφοβισμό και παρορμητικές ενέργειες. Μπορεί να έχετε ήδη άγχος, φόβους και απρόσμενες αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή από την προηγούμενη νέα σελήνη στις 31 Ιουλίου. Υπάρχει ανάγκη για υπομονή, κατανόηση και αγάπη άνευ όρων τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αυτό το ελευθεριακό φεγγάρι επηρεάζεται περισσότερο από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης. Η Πανσέληνος θα βρεθεί σε σχέση απόλυτης αντίθεσης με την Αφροδίτη, μια Αφροδίτη ενδυναμωμένη από την σύνοδό της με τον Ήλιο.

Ο Άρης προσθέτει κάποια οργή στην ιστορία όποια ιστορία αγάπης, ενώ ο Πλούτωνας δίνει σε αυτή την πανσέληνο ένα πιο σκοτεινό φόντο που περιλαμβάνει έλεγχο και εξουσιαστικές ανισορροπίες καρμικής φύσης. Η πανσέληνος βρίσκεται σε μια τυχερή περιοχή του ουρανού ωστόσο, με πολλά σταθερά αστέρια. Αλλά έχουμε και κακοποιά ουράνια σώματα να εμπλέκονται σε αυτήν την δυναμική Πανσέληνο

Ο Ήλιος σε συνδυασμό με την Αφροδίτη επικεντρώνει την προσοχή σας στην αγάπη, τη δημιουργικότητα και τα οικονομικά. Από μόνη της, αυτή είναι μια ειρηνική, αρμονική, στοργική και κοινωνική επιρροή, ένας καλός υπαινιγμός για την φιλία και τον έρωτα. Αλλά η πολικότητα που δημιουργείται από την πανσέληνο μπορεί να φέρει ένταση σχέσεων και οικονομικές πιέσεις.

Η Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Εάν είστε χωρίς ταίρι, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μειώσετε τα πρότυπά σας μόνο για να αποφύγετε τη μοναξιά. Μπορεί να μην θέλετε να δείτε αδυναμίες χαρακτήρα σε πιθανούς συντρόφους, αδυναμίες που είναι προφανείς σε άλλους. Και ίσως να μην αντιμετωπίσετε καλά μια απόρριψη ή τον να μην λάβετε αληθινή αγάπη σε αντάλλαγμα.

Αν έχετε σύντροφο, μπορεί να προκύψουν τριβές λόγω διαφορετικών διαθέσεων ή αναγκών. Σε μια προβληματική σχέση, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο συγκρούσεων και κρίσεων. Αλλά σε μια υγιή σχέση, αυτή η πανσέληνος πιθανότατα θα εκθέσει είδους εντάσεις ώστε να μπορούν να επιλυθούν με επιτυχία.

Αν οι συναισθηματικές σας ανάγκες δεν εκπληρώνονται μέσω της ανθρώπινης επαφής, υπάρχει δυνατότητα υποκατάστασης μέσω γλυκών τροφίμων ή κατάχρησης ουσιών. Περιττό να πούμε ότι πρέπει να μείνετε μακριά από κάθε υποκατάστατο και να δουλέψετε για τη δική σας αγάπη και αυτο-αποδοχή.

Η Σελήνη, καθώς θα βρεθεί επίσης απέναντι από τον Άρη, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σχεδόν μανιασμένοι με τις επιθυμίες σας. Ο θυμός και η τάση να δράσουμε χωρίς σκέψη, αυξάνουν τον κίνδυνο οι όποιες μικρές εντάσεις να μετατραπούν σε συγκρούσεις ή μάχες. Οι στενές σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από παρορμητικές ενέργειες και επιθετικά ένστικτα.

Η προώθηση της ενέργειας σας προς τη σκληρή δουλειά και την παιγνιώδη άμιλλα θα βοηθήσει στην αποφυγή εχθροπραξιών στις προσωπικές σχέσεις. Μπορείτε να κυνηγήσετε τις παθιασμένες επιθυμίες σας, αλλά θα έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των άλλων.

Ο Ήλιος σε όψη χιαστί με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια μίνι κρίση ή απειλή που αντιπροσωπεύει ένα σημείο καμπής στη ζωή σας. Η πίεση μπορεί να φτάσει σε έντονο επίπεδο και να προκαλέσει νευρωτική εμμονή ή καταστροφική συμπεριφορά. Ένα συμβάν ή ένα άτομο μπορεί να ενεργοποιήσει αυτό το σημείο ανατροπής αφαιρώντας την προσωπική σας δύναμη.

Στις σχέσεις, μπορεί να αντιδράσετε προσπαθώντας να ελέγξετε και να χειραγωγήσετε ένα άλλο άτομο, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα συγκρούσεις και τραύματα. Αυτή είναι μια εξελικτική διαδικασία με καρμικές αιτίες και συνέπειες. Απαιτείται συμβιβασμός, μην τραβάτε το σκοινί.

Η Αφροδίτη σε όψη χιαστί κι αυτή με τον Πλούτωνα φέρνει επιπλοκές και πολυπλοκότητες στις φιλίες σας και ανασύρει νοσηρά μοτίβα που σχετίζονται με εμμονές, κληρονομιά, ζήλια. Μπορεί να εμπλακείτε σε μια σχέση πολύ δυσλειτουργική από την οποία δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε.

Για καρμικούς λόγους, κάποιος μπορεί να έρθει στη ζωή σας, να προκαλέσει δράματα και στη συνέχεια να φύγει. Θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε σχέσεις με ανθρώπους που προσπαθούν να σας ελέγξουν, να εισβάλουν στο ιδιωτικό σας απόρρητο και να απομακρύνουν την ελευθερία σας.

Οι σταθεροί αστέρες που εμπλέκονται στην Πανσέληνο κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον το τοπίο. Η Σελήνη σε σύνοδοό με το σταθερό αστέρι Nashira φέρνει καλά νέα, μια ζωή γεμάτη αλλαγές, και προκαλεί την υπέρβαση από το κακό, το οποίο μετατρέπεται σε επιτυχία. Δίνει ακεραιότητα, δικαιοσύνη, γνώση του ανθρώπου, κοινωνική δημοτικότητα και πολιτική επιτυχία.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε σύμπνοια με το σταθερό αστέρι Ras Elased Borealis δίνουν ένα τολμηρό, αλλά και καταστροφικό χαρακτήρα στην Σελήνη, ενώ από την άλλη φέρνουν ταυτόχρονα καλλιτεχνική εκτίμηση και δύναμη έκφρασης.

Ο Άρης σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Alphard δίνει προβλήματα και σκάνδαλα σε ζητήματα σχέσεων, προσκόλληση σε δεσμευμένους συντρόφους και κίνδυνο σοβαρών ατυχημάτων, οπότε προσοχή.

Ο Ουρανός έχει γυρίσει ανάδρομος από τις 11 Αυγούστου, μόλις τέσσερις ημέρες πριν την πανσέληνο και καθώς είναι κυβερνήτης του Υδροχόου που φιλοξενεί την Σελήνη, κυβερνάει

και όλο αυτό το φαινόμενο. Θέματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία θα εμπλακούν αξεδιάλυτα με την ανάγκη μας για ελευθερία.

Στον προσωπικό τομέα επίσης θα έχει συμμετοχή ο Ουρανός. Η δράση του υποδηλώνει ενθουσιασμό και ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική μας ζωή που προκαλούνται από την αυξημένη ανάγκη για διέγερση. Η απρόβλεπτη συμπεριφορά που προκλήθηκε από την πλήξη στη σχέση με έναν σύντροφο θα μπορούσε να θέσει το μέλλον σε κίνδυνο.

Τέλος, ο Ουρανός σε συνδυασμό με το σταθερό αστέρι Hamal δίνει ισχυρά πάθη, αγάπη, προβλήματα, ευαισθησία, ευερέθιστη φύση συναισθημάτων και ροπή στο αλκοόλ ή σε επιζήμιες συνήθειες.

Ειδικά τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, θα πρέπει για τις επόμενες δύο εβδομάδες να ελέγχουν αδιάκοπα αν οι πράξεις τους είναι πραγματικά προϊόν ελεύθερης βούλησης ή τους τραβάει το κάρμα από το μανίκι. Μέχρι το Νέο Φεγγάρι στις 30 Αυγούστου η ζωή μας θα είναι περιπετειώδης. Ας το απολαύσουμε…

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php