Επιτέλους, ήρθε η πολλά υποσχόμενη Πανσέληνος στον Υδροχόο, ζητώντας μας να κοιτάξουμε την τροχιά που βρισκόμαστε και να ρωτήσουμε: «Μήπως αυτό  το σκαλοπάτι με οδηγεί προς τα μελλοντικά μου όνειρα; Είμαι ευθυγραμμισμένος με τις επιθυμίες της βαθύτερης καρδιάς μου; Είναι η αληθινή μου πορεία αυτή που ζω ή μήπως πρέπει να κάνω αλλαγές;»

Προσοχή όμως. Με τον Ήλιο στο αντίθετο ζώδιο του Υδροχόου, τον Λέοντα, το πιο δημιουργικό ζώδιο, αν δεν είμαστε εντελώς εντάξει με τον εαυτό μας, ο τρόπος που εκφράζουμε την ενέργειά μας θα είναι καταστροφικός, γεμάτος πλήξη και όχι ένα λαμπρό παράδειγμα για τους άλλους.

Μόλις περάσαμε από την πύλη του Λέοντος, την 8η ημέρα του 8ου μήνα, δοκιμάζουμε την επιρροή από τη στενή παρουσία του Σείριου. Ένας πλανήτης διπλάσιος από τον Ήλιο που μας ζητά να ενισχύσουμε το φως μας αντιμετωπίζοντας τους φόβους μας.

Τολμήστε και τολμήστε πάλι. Χρόνια πολλά για την μεγάλη ημέρα της Κοίμησης της Θεοτόκου.  

Κριός

Σήμερα χρειάζεστε πολλή ελευθερία. Οι καταστάσεις στενών σχέσεων δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσες - ή άνετες – προτιμάτε να περάσετε χρόνο μόνοι σας ή σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Ναι, ακόμη και ένα πλήθος μπορεί να προσφέρει την προσωπική μοναξιά που χρειάζεστε! Και γιατί θέλετε να πετάξετε σόλο; Υπάρχει πολλή ένταση μέσα στο μυαλό σας τώρα. Χρειάζεστε χρόνο και χώρο για να καταλήξετε στα συμπεράσματά σας.

Ταύρος

Η προσκόλληση σε δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους δεν είναι τόσο αποτελεσματική σήμερα είναι λίγο περιπετειώδης η σκέψη σας. Δεν είστε ο τύπος που θα αναλάβει κινδύνους, ακόμη και διανοητικά, και η σημερινή επιρροή θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία επέκτασης για σας. Η τρέχουσα ενέργεια έχει να κάνει με τη μετακίνηση έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Πάρτε λίγο πειραματικά το τι πρόκειται να συμβεί στην ζωή σας. Να είστε δημιουργικοί και εφευρετικοί. Εάν δοκιμάσετε κάτι που δεν λειτουργεί, μπορείτε απλά να απορρίψετε την ιδέα και να δοκιμάσετε κάτι άλλο.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε μια ανάγκη για ανθρώπους και μέρη που είναι λίγο έξω από τα συνηθισμένα. Ή πολύ έξω από τα συνηθισμένα! Έχετε πάντοτε την ανάγκη να δίνετε τον ρυθμό στους άλλους, τελικά. Αυτή η ενέργεια ανανεώνεται τώρα, γι 'αυτό χρειάζεστε όχι απλά φίλους ή αγαπημένους, αλλά οπαδούς που παραδέχονται χωρίς αντιρρήσεις τις ορμές σας καθόλου κακή επιρροή.

Καρκίνος

Η συναισθηματική φύση σας θα μπορούσε να δοκιμαστεί σήμερα. Η κοσμική ενέργεια είναι πιο διανοητική και ζορίζει την καρδιά σας. Αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε με άλλους με τον συνηθισμένο, ζεστό τρόπο σας, μπορεί να καταλήξετε παρεξηγημένοι ή με έλλειψη

αποδοχής. Αν ναι, μην το πάρετε προσωπικά. Πολλοί άνθρωποι καταναλώνονται από ιδέες αυτή τη στιγμή, και οι διαπροσωπικές συνδέσεις απλά δεν είναι τόσο κανονικές όσο συνήθως. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας για να αποφύγετε περιττό πόνο.

Λέων

Η πρωτοτυπία μετρά πολύ για εσάς σήμερα. Και οι καλύτερες, οι πιο έξυπνες ιδέες σας θα ενθουσιάσουν τους άλλους. Οι ομάδες που επικεντρώνονται στο να κάνουν κάποιες θετικές βελτιώσεις σε συλλογικό επίπεδο σας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή. Η τρέχουσα κοσμική ενέργεια επικεντρώνεται στη θετική αλλαγή. Είστε στο επίκεντρο των γεγονότων και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Σελήνη για να επιβάλλετε τον φωτεινό τρόπο με τον οποίο δράτε στην ζωή.

Παρθένος

Η ζωή θα μπορούσε να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα σήμερα και για δύο εβδομάδες από τώρα. Οι τρελοί άνθρωποι με περίεργες ιδέες φαίνεται να σας ενδιαφέρουν πολύ. Αν σας προκαλούν κάποιοι σε πνευματικό επίπεδο, αυτό είναι θετικό! Δεν είναι ποτέ καλό όταν οι ιδέες και οι αντιλήψεις σας κολλάνε σε μια διαδρομή. Μια νέα προοπτική σας απαλλάσσει από τα όρια. Βλέποντας μια νέα εικόνα του κόσμου γύρω σας κρατάτε το μυαλό σας νεανικό και συντονισμένο με τον κόσμο που όλο αλλάζει.

Ζυγός

Η σημερινή ενέργεια είναι ακριβώς το είδος που αγαπάτε. Το μυαλό σας διεγείρεται. Αφηρημένες έννοιες σας γοητεύουν. Δημιουργείτε ενδιαφέρουσες συνθήκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με την καινοτόμο σκέψη σας. Το καλύτερο από όλα, οποιεσδήποτε μεγάλες ιδέες δεν είναι μόνο όνειρα στο σκοτάδι. Είναι το προϊόν της προσεκτικής συλλογιστικής - και μιας εξόρμησης της εφευρετικότητας, φυσικά. Θα εργαστείτε συστηματικά μέσω μιας θεωρίας για να δείτε αν έχει φτερά να πετάξει.

Σκορπιός

Ίσως προτιμάτε να πετάτε με τα δικά σας φτερά σήμερα, αφού αυτό σας δίνει περισσότερο έλεγχο σε αυτό που κάνετε και πώς το κάνετε. Αλλά η ομαδική εργασία είναι πραγματικά ο τρόπος να λειτουργεί η καθημερινότητα. Θα διαπιστώσετε ότι η ένωση δυνάμεων με άλλους ανθρώπους βελτιώνει τη δική σας σκέψη και τις προσπάθειες. Έχετε πολλά να προσθέσετε στην ομάδα. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε τους άλλους. Και υπάρχει και μια ορισμένη μαγεία που δημιουργείται τώρα μέσω συνεργατικών προσπαθειών.

Τοξότης

Οι προσωπικές σας εκκεντρότητες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο με εξαιρετικό τρόπο. Είστε ένα αληθινό άτομο και τώρα είναι προφανές σε όλους τι σας κάνει να είστε τόσο μοναδικοί! Το να είστε ιδιόμορφοι είναι υπέροχο. Εμπνέετε τους άλλους να είναι και αυτοί ο αληθινός εαυτός τους. Το είδος της ευρύτητας και της ειλικρίνειας που μπορείτε να παρακινήσετε, είναι απίστευτο. Ανθίστε και βοηθήστε και τους άλλους να ανθίσουν.

Αιγόκερως

Σήμερα είστε λίγο πιο άνετοι από το συνηθισμένο με αφηρημένες έννοιες. Κανονικά χρειάζεστε τα πράγματα να είναι μετρήσιμα ή απτά για να τα καταλάβετε. Τώρα, όμως, σαν να έχει σηκωθεί ένας νέος άνεμος μέσα στο μυαλό σας. Ξαφνικά, έχετε μια νέα προοπτική για τα πράγματα. Η ζωή φαίνεται λίγο πιο ενδιαφέρουσα και μυστήρια από ό, τι συνήθως. Οι ψυχικές συνδέσεις που κάνετε σήμερα θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν σοκ - ειδικά όταν αποδειχθούν βιώσιμες.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να κάνετε θετικές αλλαγές σήμερα. Είναι σαν να έχει εμφανιστεί ένας πυρετός - ένα τσίμπημα έμπνευσης και αποφασιστικότητας που απαιτεί έκφραση! Οι ατομικές προσπάθειες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όμως όσο οι συνεργατικές. Συνδυάζοντας τις ενέργειές σας με εκείνες άλλων ανθρώπων μπορεί να παράγετε σχεδόν μαγικά αποτελέσματα.

Ιχθείς

Υπάρχει μια αίσθηση αλλαγής στον αέρα σήμερα. Και είστε κάτω την επιρροή της όσο ποτέ! Θέλετε πραγματικά να εμπλακείτε με μεγάλα πράγματα- να κάνετε τη διαφορά. Βρείτε έναν τρόπο να επιτύχετε τον μετασχηματισμό που ονειρεύεστε. Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε; Μέσα στον εαυτό σας. Εφαρμόστε την ευγένεια και την ανοχή που θέλετε να δείτε από τους άλλους, πρώτα μέσα σας.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php