Και να που περνάει η Αφροδίτη στην Παρθένο, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Ο Ήλιος θα την ακολουθήσει σε λίγο και η πρακτική μας πλευρά θα διεκδικήσει την προσοχή μας. Η αγάπη είναι το θέμα – πάντα είναι – αλλά τώρα αυτή η αγάπη αναζητάει πράξεις και όχι λόγια, νοιάξιμο και όχι πόζα.

Η σημερινή ημέρα είναι παράξενη αλλά ενδιαφέρουσα. Ενώ το πρωί προσφέρει σαφήνεια και άνοιγμα σε νέες ιδέες, το επερχόμενο τετράγωνο Ήλιου - Κρόνο μπορεί να μας κλείσει στα τείχη μας ή να περιορίσει την εστίασή μας. Μπορεί να είμαστε περιορισμένοι όσον αφορά τα σχέδιά μας και την αυτο-έκφρασή μας.

Ο Ερμής σχηματίζει μια όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα, ρίχνοντας ένα επιπλέον πέπλο αβεβαιότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί να είναι δύσκολο να αντλήσουμε πληροφορίες από τη διαίσθηση ή να συνδυάσουμε τη λογική και τη διαίσθηση συνολικά.

Εναλλακτικά, η τάση για ονειροπόληση μπορεί να είναι υψηλή και συχνά σε βάρος της παραγωγικότητας και της σαφούς επικοινωνίας. Η Σελήνη περνάει την ημέρα στον γειωμένο Ταύρο και έχοντας άριστη σχέση με τον Πλούτωνα μας βοηθάει να αγγίξουμε το σώμα της ψυχής μας, να συνδεθούμε με το πολύ απτό υλικό των πόθων μας.

Κριός

Υπάρχει μαγεία και τόλμη στην ζωή, και εσείς, περισσότερο από όλους τους ανθρώπους, είστε σε επαφή με αυτή την καθολική αλήθεια. Είστε γεμάτοι θάρρος, ακόμα περισσότερο σήμερα απ 'ό,τι συνήθως. Βάλτε το θάρρος σας λοιπόν σε καλή χρήση, γιατί τώρα, θα έχετε τυχεροί όταν επιλέγετε τους συμμάχους σας. Ενδιαφέροντες άνθρωποι θέλουν να βρουν τρόπους να συνεργαστούν μαζί σας, έτσι ώστε η εν δυνάμει ενέργεια να χρησιμοποιηθεί σε κάτι μεγάλο. Νιώθετε ήδη καλά με τις προοπτικές σας.

Ταύρος

Δεν χρειάζεστε τους γύρω σας ή οποιονδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να είστε αυτοδύναμοι για μια άλλη μέρα. Στην πραγματικότητα, σχεδιάσατε μια τέτοια κατάσταση εδώ και καιρό. Τώρα είναι καιρός να υποχωρήσετε στην προσωπική σφαίρα σας και να απολαύσετε το χρόνο σας. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ακονίσετε τα εργαλεία και τις δεξιότητές σας, ειδικά αφού έχετε επιπλέον ενέργεια τώρα.

Δίδυμοι

Βγείτε από το πλήθος σήμερα. Έχετε σίγουρα μια προσωπικότητα που λάμπει από μόνη της, και αυτή τη στιγμή, έχετε αρκετή δημιουργική ενέργεια. Θα βρείτε τους αληθινούς συμμάχους σας. Θα σας αναγνωρίσουν οι άλλοι για την άγρια πίστη σας και το περιπλανώμενο μυαλό σας. Θα μπορέσετε να επιβάλλετε στους άλλους τις ιδέες σας αυτή τη στιγμή. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αποδείξετε ότι τα ένστικτά σας είναι κάτι παραπάνω από ζωντανά.

Καρκίνος

Αντιμετωπίζετε αυτήν την στιγμή την ανασφάλεια και αυτό σας κάνει να βάλετε τη μάσκα αυτοπεποίθησης. Θα ήταν καλύτερα να παραδεχτείτε ότι δεν είστε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας – δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Από την άλλη πλευρά, αν προσελκύετε την προσοχή, ακόμα και αρνητική προσοχή, ίσως κερδίζετε ήδη. Εξαρτάται από αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε. Δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα, σε μερικούς κόσμους.

Λέων

Σίγουρα, έχετε ένα λογικό μυαλό, αλλά μπορείτε επίσης να σκεφτείτε δημιουργικά και να κρατήσετε γερά τα ηνία της καρδιάς σας, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα τώρα. Το μυαλό σας βουίζει με ενέργεια, και οι ιδέες έρχονται τραχιά και γρήγορα. Περιμένετε αυτή την εισροή ευρέων σχεδίων και θεωριών για να συνεχίσετε. Είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, απλά κρατάτε ακόμα τα χαρτιά σας κλειστά.

Παρθένος

Η δαπάνη όλου του χρόνου και της ενέργειας σας στο status quo δεν λύνει τίποτα. Ούτε σας οφελεί το να ασχολείστε με ατέλειωτα παλιά λάθη. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του μέλλοντος, για τον εαυτό σας και όλους τους άλλους. Δεδομένου ότι ξέρετε καλά πώς φτάσατε στη δημιουργία του παρόντος, πάρτε ένα μάθημα από το παρελθόν - χωρίς να το κατοικείτε! - και να εφαρμόσετε το στα τρέχοντα σχέδιά σας. Διαθέτετε τη βούληση και την εστίαση που χρειάζεστε για να κάνετε κάτι πραγματικά θετικό.

Ζυγός

Σας διακατέχει ένα πραγματικά νευρικό είδος ενέργειας - μπορείτε να μοιράζεστε μεταξύ δύο ή περισσότερων ξεχωριστών επιλογών, χωρίς να μπορείτε να πάρετε μια τελική απόφαση. Κρατήστε την εστίασή σας στις πιθανές σας επιλογές, μέχρι να ξεκαθαρίσει η εικόνα μπροστά στα μάτια σας. Μείνετε αισιόδοξοι και θετικοί στο μεταξύ. Σύντομα όλα θα φαίνονται αυτονόητα και ο δρόμος θα ανοίξει μπροστά σας σχεδόν μαγικά.

Σκορπιός

Ο καθένας έχει μια αχίλλειο πτέρνα, το ίδιο κι εσείς. Παρόλο που προσπαθείτε πάντα σκληρά για να κρατήσετε τη δική σας κρυμμένη, το σωστό άτομο μπορεί να σας βλάψει σήμερα. Υπάρχει μια εύκολη λύση για αυτό, όμως: Απλά μην τους δώσετε το άνοιγμα. Φερθείτε παράδοξα και δημιουργικά. Αντί να προσπαθείτε να ενισχύσετε τον εαυτό σας ενάντια σε οποιεσδήποτε πιθανές εισβολές, κάντε τον εαυτό σας ευάλωτο. Δεν είναι αδυναμία το να παραδεχτείτε ότι χρειάζεστε βοήθεια.

Τοξότης

Μπορείτε τρέχετε προς τους στόχους σας, και αυτή τη στιγμή, είστε ατρόμητοι. Η ενέργεια περνά μέσα από σας και είστε έτοιμοι για οτιδήποτε έρχεται στο δρόμο σας. Είστε συνειδητοί για το τι θέλετε να

επιτύχετε και τώρα έχετε αρκετή δύναμη για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Θα δείτε - μια ημέρα στρατηγικής υψηλού επιπέδου θα σας βάλει σε μια εξαιρετική περίοδο της ζωής σας.

Αιγόκερως

Ίσως αισθάνεστε πραγματικά αδύναμοι ή ανασφαλείς. Επιθεωρήστε τα συναισθήματά σας και αναζητήστε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ενεργείτε πιεστικά στους άλλους και στον εαυτό σας. Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει, και είναι σίγουρο ότι μπορείτε να σπάσετε τα δεσμά που σας δημιουργεί το μυαλό σας. Μπορεί να είναι τόσο απλό το να αποδεσμευτείτε, όσο το άνοιγμα σε έναν φίλο.

Υδροχόος

Έχετε μια δυσκολία σήμερα στο να πάρετε αποφάσεις. Κατά κάποιον τρόπο δεν σας ενδιαφέρει καν το τι θα γίνει την επόμενη μέρα, ούτε καν την επόμενη στιγμή. Έχετε μια ροή ενέργειας που σας υποχρεώνει να δείτε την ζωή μέσα από ένα εντελώς καινούριο πρίσμα, αλλά μοιάζει σαν να μην έχετε φορέσει ακόμα το σωστό ζευγάρι γυαλιά. Υπομονή, η ζωή είναι καλός οπτικός και θα σας τα βάλει τα γυαλιά έτσι κι αλλιώς.

Ιχθείς

Η ανάγκη σας για αγάπη υπερτερεί σήμερα έναντι κάθε πρακτικής μέριμνας. Είστε σε μια διάθεση παράπονου γιατί θεωρείτε ότι δεν σας δίνουν οι άλλοι αυτό που αξίζετε. Θέλετε να ζήσετε αξιομνημόνευτες στιγμές κι βιάζεστε να πάρετε το μέλι της ζωής. Δίκιο έχετε, αλλά αν δεν έχετε δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τον έρωτα όπως σας αρμόζει, πρέπει τουλάχιστον να αρχίζετε να σχεδιάζετε την ευτυχία της επόμενης μέρας

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php