Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο σήμερα το πρωί και θα μείνει εδώ μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Η εστίασή μας μετατοπίζεται στα κομμάτια του παζλ, φεύγουμε από την συνολική εικόνα και ασχολούμαστε με τις λεπτομέρειες της ζωής μας. Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε για πρακτικές ανησυχίες. Η συμμετοχή στις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής μας μπορεί να μας ελευθερώσει από το περιττό άγχος που προκύπτει από την αναβλητικότητα.

Είναι ένας ιδανικός κύκλος για να οργανωθείτε, να δουλέψετε με λεπτομέρεια και να βελτιώσετε τις συνδέσεις και τις επικοινωνίες στη δουλειά. Το να ανακαλύψουμε ξανά τη χαρά της δουλειάς μας, των υπηρεσιών, και των συνηθειών μας μπορεί να είναι το επίκεντρο του επόμενου μήνα.

Η Σελήνη τελειώνει τη διέλευση της από το ζώδιο του Ταύρου στις 10:34 πμ και εισέρχεται στον Δίδυμο. Λίγο αργότερα, η Σελήνη θα πραγματοποιήσει την φάση τελευταίου τετάρτου με τον Ήλιο, καθώς και τα δύο Μεγάλα Φώτα θα είναι σε πολύ πρώιμες μοίρες των μεταβλητών ζωδίων που τα φιλοξενούν. Μπορεί να υπάρξει μια νέα συνειδητοποίηση τώρα, και την επόμενη εβδομάδα, αρχίζουμε να διαλέγουμε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί στη ζωή μας. Αυτή η διαδικασία μας προετοιμάζει για τη Νέα Σελήνη της επόμενης εβδομάδας όταν αναγεννηθεί κάτι καινούργιο. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα μεγάλο έργο, καθώς το φθίνον φως της Σελήνης συμβολίζει την κατάβαση στην ασυνείδητη πλευρά της ζωής μας. Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ολοκληρώνουμε τις λεπτομέρειες αυτού που σχεδιάσαμε στο τελευταίο Νέο Φεγγάρι και να δούμε με περισυλλογή τι θα ευχηθούμε και τι θα στοχεύσουμε με την επόμενη Νέα Σελήνη.

Κριός

Το πέρασμα του Ήλιου στον 9ο Οίκο σας θα σας χαρίσει μια έκλαμψη σοφίας. Είναι η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με τις υποχρεώσεις του επερχόμενου χειμώνα. Βάλτε τις βάσεις μιας καλής σοδειάς σε συναισθηματικό και εργασιακό επίπεδο. Είναι η στιγμή κάποιων αποφάσεων που θα σας απελευθερώσουν από άδικες θυσίες.

Ταύρος

Με την Σελήνη να περνάει στον 1ο Οίκο σας και τον Ήλιο στον 10ο, είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με την εργασία σας και τον οικονομικό τομέα. Αλλά και οι μόνιμες σχέσεις έχουν μερίδιο της προσοχής σας. είστε μπροστά σε αλλαγές που αν το θελήσετε θα σας πάνε στο επόμενο εξελικτικό σας στάδιο.

Δίδυμοι

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης και του Ήλιου αφορά το ζώδιό σας, μιας και φιλοξενείτε την Σελήνη και σας δίνει μια κάπως βαριά διάθεση. Είτε το θέλετε είτε όχι ο κάθε άνθρωπος, άρα κι εσείς, είναι το σύνολο των προσωπικών του επιλογών. Μην αφεθείτε σε παράπονα για την τωρινή σας κατάσταση, όποια κι αν είναι αυτή. Σχεδιάστε πιο σοφά το μέλλον.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον 12ο Οίκο σας και ο Ήλιος στην φιλική σας Παρθένο δίνουν λύσεις σε χρόνια και δύσκολα προβλήματα της ζωής σας. Ετοιμαστείτε να ζήσετε κάποιες μείζονες αλλαγές που όσο κι αν σας φοβίζουν τώρα οπωσδήποτε θα λειτουργήσουν τελικά πολύ θετικά στην ζωή σας.

Λέων

Ο Ήλιος αποχωρεί από την λάμψη σας για να βυθιστεί στην φθινοπωρινή Παρθένο και τον 2ο Οίκο σας. Μόνιμες σχέσεις και διαρκείς ασχολίες θα σας κρατήσουν ενεργό τον νου για τον υπόλοιπο μήνα. Στο παρασκήνιο της ζωής σας κάποιοι παίρνουν αποφάσεις που σας αφορούν αλλά δεν σας τις ανακοινώνουν, ενημερωθείτε έγκαιρα.

Παρθένος

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Φιλοξενείτε την Αφροδίτη, υποδέχεστε και τον Ήλιο, σε λίγο μια Νέα Σελήνη θα λάμψει με το σκοτάδι της και θα σας φέρει νέες ενάρξεις. Είστε σε μια πολύ δυναμική στιγμή της ζωής σας και μπορείτε να αφήσετε πίσω τα άγχη και τα άλγη που σας ταλαιπώρησαν.

Ζυγός

Με τον Ήλιο στον 12ο Οίκο σας, εκεί που αναπαύεται νωχελικά και η κυβερνήτιδά σας η Αφροδίτη, το κάρμα μοιάζει να χορεύει μάμπο στην ζωή σας. Όλα αλλάζουν τον επόμενο μήνα και θα πρέπει να κρατήσετε γερά τα ηνία αν θέλετε οι αλλαγές να είναι θετικές. Συναισθηματικά είστε κάπως κρυπτικοί και οι γύρω σας προσπαθούν να μαντέψουν τις προθέσεις σας.

Σκορπιός

Έχει έρθει η στιγμή, με τον Ήλιο στον 11ο Οίκο σας, να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας βγάλουν από την μοναξιά σας. Έχει έρθει επίσης η στιγμή να συνδεθείτε με νέους τρόπους έκφρασης και ίσως και με οργανώσεις ή συλλογικότητες που δρουν για το κοινό καλό. Κάτι τέτοιο θα σας έδινε την αίσθηση ότι η ζωή σας εξυπηρετεί έναν μεγαλύτερο και ευγενέστερο σκοπό.

Τοξότης

Η εργασία είναι ο τομέας που θα δώσετε το άπαν της προσοχής σας από σήμερα και για έναν μήνα. Είναι μια καλή περίοδος για να βάλετε μπροστά σχέδια που είχαν αποκοιμηθεί και για να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα το πώς θα εξελιχθούν οι υποχρεώσεις σας τον χειμώνα.

Αιγόκερως

Μια άκρως ταξιδιάρικη αλλά και κάπως μοναχική διάθεση είναι το δώρο που σας κάνει, όπως κάθε τέτοια εποχή, ο Ήλιος στην φιλική σας Παρθένο. Θέλετε να κάνετε έναν απολογισμό του καλοκαιριού και αυτό θα το καταφέρετε μόνον αν μείνετε εσείς κι ο εαυτός σας, χωρίς παρεμβολές.

Υδροχόος

Ο χώρος της Παρθένου είναι καρμικό ζώδιο για εσάς και η είσοδος του Ήλιου εδώ αντιπροσωπεύει μια κατάβαση στην λίμπιντο. Θέματα που προσπαθείτε να τα κρατήσετε κρυφά ακόμα κι από τον εαυτό σας αναδύονται με δύναμη και θα απαιτήσουν ειλικρίνεια και τόλμη από εσάς. Σας ενδιαφέρει ο έρωτας, δεν θέλετε πια άλλους συμβιβασμούς.

Ιχθείς

Η είσοδος του Ήλιου στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών, στην πολική σας Παρθένο, σηματοδοτεί μια εποχή μεγάλων αλλαγών στο συναισθηματικό επίπεδο. Θέλετε να δείτε με άλλο πρίσμα τις σχέσεις σας, θέλετε οι γύρω σας να καταλάβουν τις ανάγκες σας. Περισσότερο από ποτέ θέλετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php