Αν γυρίσετε τα μάτια σας στον νυχτερινό ουρανό σήμερα, θα δείτε μια αρχέγονη παστάδα (τι λέξη κι αυτή…). Η Αφροδίτη και ο Άρης ξεμοναχιάζονται στο μπουντουάρ της Παρθένου και κάνουν σύνοδο εκεί δα καλέ, στα μάτια όλου του κόσμου…
Η Αφροδίτη λοιπόν ευθυγραμμίζεται με τον Άρη αυξάνοντας τα συναισθήματά μας, τα οποία μπορούν να αισθάνονται πιεστικά τώρα.

Αυτή η διέλευση δημιουργεί μια ζεστή, εκφραστική και ζωντανή ενέργεια. Μπορεί να μας παρακινήσει να κάνουμε κάτι δημιουργικό ή βαθιά ερωτικό ή και τα δυο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτή η παρορμητική ενέργεια παράγει σενάρια «κεραυνοβόλου έρωτα».

Η Αφροδίτη είναι διπλωματική, απαλή, ρομαντική και ευαίσθητη, ενώ ο Άρης είναι πιο άμεσος, αντιφατικός και δυνατός. Η Αφροδίτη μπορεί να δράσει για να μαλακώσει την επιθετικότητα του Άρη, ή ο Άρης μπορεί να κάνει τις ρομαντικές εντυπώσεις της Αφροδίτης πιο δυνατές και πιεστικές. Ταυτόχρονα ένα είδος ανταγωνισμού υπάρχει στις αλληλεπιδράσεις μας. Ενώ είναι πιθανό να είναι ένα ευχάριστα προκλητικό είδος, ότι μπορεί να αποδιοργανωθεί κάτω από την επίδρασή του η συναισθηματική μας στρατηγική. Μπορεί να είμαστε παρορμητικοί όσον αφορά τις σχέσεις μας, την δημιουργικότητα ή τα χρήματά μας. από την άλλη μεριά η όψη χιαστί ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα που δραστηριοποιείται σήμερα υποδηλώνει δυσκολίες στην αποδοχή ενός θέματος.

Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα χωρίς να αισθανόμαστε ότι κάτι μας λείπει. Μην επιχειρήσετε σήμερα να λύσετε χρόνια προβλήματα σχέσεων, θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Κριός
Ο παντοδύναμος κυβερνήτης σας, ο Άρης δίνοντας το φιλί της ζωής στην Αφροδίτη σας καλεί να ζήσετε ένα πάθος συνυφασμένο με μια αίσθηση υποχρεωτικής θυσίας. Κάτι θα σας τραβήξει την προσοχή και θα σας αναγκάσει να παραδεχτείτε ότι πού και πού σας αρέσει να πονάτε για τους άλλους.
Ταύρος
Η Αφροδίτη σας σπρώχνει σε έντονες συγκινήσεις. Έχετε ανάγκη να εκφράσετε τους πόθους σας και να ζήσετε έντονες στιγμές. Το καλοκαίρι παρατείνεται στην καρδιά σας, για την ακρίβεια παίρνετε φωτιά και παρασέρνετε και άλλους σε αυτήν την φλόγα. Έχετε ανάγκη από ακραία συναισθήματα για να χορτάσετε την ψυχή σας.
Δίδυμοι
Ο δύσκολος Ερμής μπορεί να σας αγγίξει με πειρακτική διάθεση, καθώς η έλλειψη επικοινωνίας με το υποσυνείδητό σας – που αντιπροσωπεύει ο Πλούτωνας – θα σας κάνει να χάσετε το μέτρο. Πειράζετε τους άλλους και τον εαυτό σας με έναν πικρό κυνισμό που ίσως να σας στοιχίσει σε βάθος χρόνου.
Καρκίνος
Η Σελήνη κατοικοεδρεύει σήμερα στον 12ο Οίκο σας και σας κάνει δώρο μια χαρισματική επικοινωνία με τους άλλους. Μπορείτε να μοιραστείτε μυστικά, ενώ καταλαβαίνετε εκ διαισθήσεως και από μικρές λεπτομέρειες τις προθέσεις των άλλων, γεγονός πολύ ωφέλιμο εννοείται.
Λέων
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κάνουν σχεδόν ανάρμοστες πράξεις εκεί στον 2ο Οίκο σας οι μόνιμες σχέσεις παίρνουν επιτέλους ένα επίχρισμα πάθους. Θέλετε να εκφράσετε τον ερωτισμό σας ακόμα κι αν οι πολλές σας υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν διαφυγή με τον άνθρωπο που αγαπάτε ή με τον άνθρωπο που θέλετε να αγαπήσετε.
Παρθένος
Μα τι μέρα κι η σημερινή! Ο Ερμής σταματάει να ακούει τον βαθύ Πλούτωνα, δίνοντας συγχωροχάρτι στις όποιες υπερβολές σας, ενώ ο Άρης και η Αφροδίτη έχουν περάσει το ζώδιό σας για το προσωπικό τους μπουντουάρ, σπρώχνοντας κι εσάς εκτός ορίων. Πολύ καλή επίδραση για να εξομολογηθείτε έναν έρωτα κι ακόμα περισσότερο για να τολμήσετε πράξεις που ποτέ δεν θα πέρναγαν από το μυαλό σας αν δεν σας ξεμυάλιζε η Αφροδίτη.
Ζυγός
Η Αφροδίτη στον 12ο Οίκο σας σε στενή – πιο στενή δεν έχει – σχέση με τον Άρη θα σας σπρώξει σε μοιραίες αποφάσεις στον έρωτα. Η σημερινή ημέρα μοιάζει φτιαγμένη από εύφλεκτο υλικό, είτε για το καλύτερο είτε για το χειρότερο. Θέλετε τα πάντα και τα θέλετε τώρα κι αν δεν τα βρείτε από «νόμιμες οδούς» έχετε κατά νου να δρέψετε ηδονές από ξένους κήπους.
Σκορπιός
Ο Πλούτωνας σήμερα θα σας χαρίσει μαύρα αλλά ενδιαφέροντα φόντα για να στήσετε τα σκηνικά της ζωής σας. Καθώς κόβει επικοινωνία με το λογικό κομμάτι της ψυχής, τον Ερμή, σας παρασύρει στα έσω δώματα και σας δίνει αρχέγονα ένστικτα. Πολύ καλή επιρροή αν την χρησιμοποιήσετε για να απελευθερωθείτε.
Τοξότης
Η Σελήνη ακριβώς απέναντί σας, στην πολική χώρα των Διδύμων, σας κάνει βαθιά συναισθηματικούς. Όλη σας η ζωή γίνεται μια διήγηση που θέλετε να την μοιραστείτε με όλους ενώ ταυτόχρονα νιώθετε την ανάγκη να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε τους πάντες και τα πάντα.
Αιγόκερως
Η δύσκολη σχέση του Ερμή με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας θα σας αφήσει την κάπως πικρή αίσθηση ότι κάνετε κύκλους χωρίς να αγγίζετε το κέντρο των επιθυμιών σας. Πρέπει να σταματήσετε να γυρνάτε σαν υπνωτισμένοι γύρω – γύρω, σταματήστε να κινείστε για χάρη της κίνησης, κάντε συνειδητές πράξεις.
Υδροχόος
Η ημέρα είναι παράξενη και πολλά υποσχόμενη, αλλά μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη. Η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη στην καρμική σας Παρθένο βάζει τις βάσεις για ωραιότατα και χορταστικά λάθη. Ο έρωτας είναι το πεδίο που σας ενδιαφέρει, αλλά όχι με ορθό τρόπο, σας λείπει η συγκέντρωση.
Ιχθείς
Η καρδιά σας είναι βαριά, αλλά η Παρθένος, το πολικό σας ζώδιο, δονεί ξανά τα σκοινιά του πεπρωμένου. Η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών αναπτερώνει το ηθικό σας και σας χαρίζει νέες προοπτικές που ίσως να κάνουν το χειλάκι σας να γελάσει.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php