facebook_page_plugin

Τα Ερωτικά Της Εβδομάδας 26/9 - 1/9

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 26/8 ως 1/9/2019.
ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα υπάρξουν ξαφνιάσματα και εκπλήξεις που θα καταφέρουν να τονώσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Οι συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα και την αδράνεια, απρόοπτες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σε ωθήσουν στη δράση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα θα είναι σωστή η απόφαση σου να εκδηλωθείς με αμεσότητα. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο κάτι νέο θα ξεκινήσει για σένα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάγκη σου θα είναι οι χαλαρές και ανανεωτικές στιγμές, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να αναλάβεις την ροη της καθημερινών επαφών με το ταίρι σου και να κατευθύνεις τις επιθυμίες. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και αρκετά τονωτική, ο Ερμής στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά ίσως και κάπως διπλωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο εσύ που έχεις στη σκέψη σου την παλιά σου σχέση θα καταφέρεις να αναλύσεις τις καταστάσεις, θα βρεις τα λάθη, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις και να πάρεις νέες αποφάσεις. Οι συγκυρίες θα σου δώσουν το άνοιγμα της δεύτερης ευκαιρίας, αξιοποίησε τις αφορμές και τα προσχήματα, η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, θα βρεις το έδαφος πρόσφορο για δημιουργικές υποσχέσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου, βγαίνεις από τις ανασφάλειες και την αδράνεια. Με την εμφάνιση του Ερμή στην Παρθένο λογική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τον συναισθηματισμό σου. Αν θέλεις άμεσα ξεκαθαρίσματα η στάση σου θα πρέπει να είναι αποκαλυπτική, φανέρωσε στο ταίρι σου τις σκέψεις σου θα βρεις την κατανόηση που χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου, ωστόσο θα περιμένει από σένα το πράσινο φως για να μπορέσει να σε πλησιάσει. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σου ανοίξει προοπτική νέας αρχής όμως για να μπορέσουν να κυλήσουν τα γεγονότα θα πρέπει να σπρώξεις με τον τρόπο σου την εξέλιξη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα χαλαρή θα είναι η διάθεση σου, θα αποφύγεις τις ενοχλητικές καταστάσεις που σε δυσανασχετούν, ανάγκη σου θα είναι η διασκέδαση και η συναισθηματική ηρεμία. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο μεθοδικά θα σκεφτείς και θα ενεργήσεις προκειμένου να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα. Θα μπορέσεις να επηρεάσεις το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τι συνθήκες που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε ωθήσουν να προχωρήσεις μπροστά, ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Ουσιαστικά αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου καθώς και οι προσδοκίες σου, τώρα αυτό που θα έχεις βασική ανάγκη είναι να βγεις από τις απογοητεύσεις και να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα, πάρε την απόφαση να προσεγγίσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις αρνητικές σκέψεις, αισιοδοξία και ανάγκη για ανανέωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα έχεις τον τρόπο να κατευθύνεις τα γεγονότα. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς μεθοδικά και να βρεις λύσεις, προχώρα σε ξεκαθαρίσματα και εξακριβώσεις.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου φέρνουν ανοίγματα, θα προκύψει νέα γνωριμία που θα είναι στο χέρι σου η εξέλιξη της. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να συνομιλήσεις ευγενικά, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σου, η επιμελημένη σου παρουσία και το προσεγμένο σου στυλ θα κερδίσουν θετικά σχόλια. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για να τονώσεις την προσωπική σου ζωή, οι συγκυρίες θα δουλέψουν υπέρ σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό αλλάζεις τρόπο σκέψης, θα αποφύγεις τις καχύποπτες σκέψεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου, χαλαρώνεις και εστιάζεις στο πως μπορείς να περάσεις ανανεωτικά με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Δυναμική και επικοινωνιακή θα είναι η εβδομάδα σου, με τον Ερμή και την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα δώσεις μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα μιλήσεις καθώς και στη γενική κοινωνική σου εικόνα. Θα αφήσεις περιθώριο προσέγγισης, με θετική διάθεση θα χειριστείς τα καινούργια πρόσωπα και τις νέες γνωριμίες. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα πορευτούν ανάλογα με τη στάση σου, δώσε το άνοιγμα για νέα αρχή, τα συμβάντα θα είναι τυχερά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στο ζώδιο σου, αντικειμενική και ορθολογική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να καθοδηγήσεις το ταίρι σου. Αν περιμένεις απαντήσεις έρχονται και θα είναι θετικές, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να τερματίσεις ένα παλιό αρνητικό κεφάλαιο, θα βρεθεί η απαιτουμένη λύση, βγαίνεις απ την ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε προσεγγίσεις και άμεσες κινήσεις, ίσως να σκεφτείς και το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την παρορμητικότητα σου και γενικότερα τον εσωτερικό σου κόσμο, θα μπορέσεις να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο λήγει το μεταβατικό στάδιο, θα μπορέσεις να καταλήξεις και να προχωρήσεις σε άλλο επίπεδο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ευχάριστες και τονωτικές προτάσεις θα κάνεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη, ωστόσο θα χρειαστεί να κινηθείς μεθοδικά προκειμένου να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα βάλει σε λειτουργία την οξυδέρκεια και την διπλωματία σου, θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να καθοδηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φλερτάρεις, θα εκδηλωθείς και θα προσεγγίσεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό και η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου αλλά και τη γοητεία σου, κινήσου με αποφασιστικότητα, θα είσαι σε θέση να κερδίσεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βάλεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη, θα ξέρεις πλέον τι θέλεις και με ποιον μεθοδικό τρόπο θα πρέπει να ενεργήσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα χαλαρή και αισθησιακή θα είναι η στάση σου. Δεν θα λείψουν οι θερμές συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια, αυτά που θα ακουστούν θα τονώσουν την έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά, βγαίνεις απ την καχυποψία και την αμφισβήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Δυναμικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις με τρόπο άμεσο, προσιτή θα είναι η στάση σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις, η ελκυστικότητα σου θα ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι πολύ πιθανόν να προκύψει γνωριμία που θα έχει τη δυνατότητα να γίνει σχέση. Αν σε ενδιαφέρει η προοπτική του σταθερού δεσμού τότε προχώρα τις ενέργειες σου χωρίς ενδοιασμούς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η απόδραση από τη ρουτίνα. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να κινηθείς ανέμελα, θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου, θα δημιουργήσεις συνθήκες ιδιαιτέρως θερμές. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο θα καταφέρεις να μιλήσεις ήρεμα και ισορροπημένα με το ταίρι σου, κυρία επιδίωξη σου θα είναι η σταθερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό και η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα ανατρεπτική θα κάνουν τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις άμεση δράση. Θα καταφέρεις να διατηρήσεις το παρουσιαστικό σου ελκυστικό, η γοητεία σου σε συνδυασμό με την στάση σου θα δημιουργήσει ανοίγματα προσέγγισης, θα είσαι σε θέση να κατακτήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοιχτή θα είναι η προοπτική της καινούργιας αρχής.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση του Ερμή στην Παρθένο φεύγουν τα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και οι μπερδεμένες επιθυμίες. Θα αναλύσεις θα εξηγήσεις και θα αποφασίσεις, ο τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη σχέση σου σε ισορροπημένο επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να φέρει ανοίγματα για επισημοποιήσεις ή δεσμευτικές αποφάσεις, με το ταίρι σου θα ανοίξετε συζητήσεις βάσιμες και ουσιαστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ενθουσιασμό θα νιώσεις σε συνάντηση που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τα μεταξύ σας λόγια θα είναι ενθαρρυντικά, παίρνεις τα πάνω σου και ανανεώνεσαι. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα αισιοδοξία και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα νιώσεις πως είσαι στον σωστό δρόμο, στο χέρι σου θα είναι η έναρξη σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα οι συγκυρίες θα σου δώσουν άνοιγμα που προσμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα ενισχύσει την αντικειμενική σου κρίση, θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις συναίσθημα με λογική. Υπό τον έλεγχο σου θα βρίσκονται οι σκέψεις και οι ενέργειες σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Σοβαρές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, αυτά που θα υποσχεθείτε θα τηρηθούν και από τις δυο πλευρές.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει η επανασύνδεση, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στην Παρθένο, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να περάσεις σε ανάλογες προσεγγίσεις. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα βοηθήσει στο να γίνει μια νέα αρχή με υποσχέσεις και ξεκαθαρίσματα, τα γεγονότα θα σου δώσουν την αφορμή να τερματίσεις την απόσταση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις το άνοιγμα για να μπορέσεις να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό αποκτάς αισιοδοξία και δυναμισμό, βγαίνεις από τους μετεωρισμούς και τις συναισθηματικές αλλαγές. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα βγάλει στην επιφάνεια την παιδικότητα σου καθώς και την ανάγκη σου για ανέμελες καταστάσεις, θα καταφέρεις να κινηθείς με χαλαρότητα. Με τον Ερμή στην Παρθένο θα έχεις την ευκαιρία με το ταίρι σου να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και αισθήματα.

https://www.myastro.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.