Κάθε βήμα και μια τρικλοποδιά σήμερα, καλύτερα να πάμε μπουσουλώντας. Η ξαναμμένη Αφροδίτη κι ο ανεβάσταγος Άρης, αφού κατιτίς έκαναν ανάρμοστο εκεί στην Παρθένο – σύνοδο τάχαμου, μάθαμε τώρα, σύνοδο το λέμε – κόβουν επικοινωνία με τον Χείρωνα και με μια όψη χιαστί κάνουν ο καθένας ό,τι του κατέβει. Παιδιά, τι να πεις…
Η Κυριακή αυτή είναι φτιαγμένη όχι για πολλά – πολλά. Μην προσπαθήσετε να λύσετε συναισθηματικά προβλήματα. Μην τα αγγίξετε καν. Επίσης μην κάνετε απολογισμό της ζωής σας, μην κάνετε σχέδια.

Ταπεινά πατάμε τη Γη, σαν ταξιδιώτες που δεν κάνει να πάρουμε μαζί μας ούτε την σκόνη. Θα είναι μια όμορφη και χρήσιμη αλλαγή στην ζωή μας να μην σχεδιάσουμε τίποτα, να μην ζητήσουμε τίποτα, να μην αναλογιστούμε τίποτα. Απολύτως ζεν κατάσταση. Και όλα θα φανούν σαν δώρα, αν και όταν έρθουν.

Κριός
Η ζωή σας μοιάζει λίγο με άναρχο κάμπινγκ. Ο καθένας έχει μπει στον προσωπικό σας χώρο και χρόνο και αλωνίζει. Να βάλετε όρια και να βάλετε και κανονισμούς. Έχει έρθει η ώρα να καταλάβουν οι γύρω σας ότι αν θέλουν να έχουν λόγο στην ζωή σας θα πρέπει να αποδεχθούν και κάποιες στοιχειώδεις υποχρεώσεις.
Ταύρος
Με την Αφροδίτη να μην έχει καλή σχέση με τον θεραπευτή Χείρωνα αισθάνεστε ότι πληγώνεστε ακόμα κι από το βλέμμα κάποιου άλλου. Αυτή η πρόσφατη ευθιξία δεν θα σας βγει σε καλό. Είναι προτιμότερο να χαλαρώσετε και να μην πιάνεστε στα δίχτυα της αυτολύπησης. Είναι μια δύσκολη μέρα, θα περάσει.
Δίδυμοι
Ξαφνικές αναλαμπές σας χαρίζουν ξαφνικά δώρα. Ανέλπιστες ευκαιρίες εμφανίζονται στον δρόμο σας τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώστε στον εαυτό σας ένα φιλί για όλες τις υπομονές που έχετε κάνει και χαρείτε τα ξανοίγματα που έρχονται.
Καρκίνος
Ο Άρης, όχι για να ξέρετε δηλαδή, είναι κυβερνήτης σας και έχει μεγάλη σημασία το ότι σήμερα δεν θα έχει καλή σχέση με τις θεραπευτικές ιδιότητες του Χείρωνα. Γενικώς εσείς είστε επιρρεπείς στην μουρμούρα και στην στεναχώρια, οπότε η σημερινή μέρα είναι βούτυρο στο ψωμί σας, θα χαρείτε παράπονα.
Λέων
Η παροιμιώδης αποφασιστικότητά σας στομώνει σήμερα και νιώθετε λιγάκι ότι πάτε όπου φυσάει ο άνεμος. Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, ουσιαστική βοήθεια δεν έχετε, με κάτι λίγα ψήγματα συμπαράστασης προσπαθείτε να τα βγάλετε πέρα και σας ζητάνε να πείτε κι ένα σωρό ευχαριστώ. Για κάντε λίγο τα κουμάντα σας, κάποιοι σας έχουν πάρει τον αέρα.
Παρθένος
Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά ημέρα. Θέλετε να βρείτε τα δίκια σας αλλά κάπου έχουν παραπέσει και δεν τα έχετε πρόχειρα. Μοιάζει σαν οι γύρω σας, και ειδικά οι άνθρωποι που αγαπάτε, να είναι μονωμένοι στον δικό τους κόσμο και δεν έχετε που να πείτε αυτά που σας πνίγουν. Πρέπει να ανασυγκροτηθείτε και να βρείτε και κάποιους καινούριους ανθρώπους, για να μην ζητιανεύετε προσοχή.
Ζυγός
Η Αφροδίτη σας γεμίζει ενοχές, τύψεις και ανασφάλειες, άχρηστα συναισθήματα όλα που μπορείτε με μεγάλη άνεση να τα πετάξετε και να μην σας λείψουν καθόλου. Είναι ένα παιχνίδι του μυαλού σας και καλά θα κάνετε να αξιολογήσετε τα πράγματα με τρόπο που να μην χωράνε στην πραγματικότητά σας όλα αυτά τα αρνητικά τα ξορκισμένα με τον απήγανο.
Σκορπιός
Είστε κάπως εντυπωσιακοί με την επίδραση του Άρη, ο οποίος σας ξεκόβει από τις συνηθισμένες σας συμπεριφορές. Παίρνετε αποφάσεις πολύ απότομες, πολύ γενναίες, πολύ έξω από τα πλάνα σας. Και όλο αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Αρκεί βέβαια να μην μετανιώσετε αργότερα και έχετε βάλει και στον χορό των συναισθημάτων σας άλλους ανθρώπους που δεν θα ξέρουν πώς να σας αντιμετωπίσουν.
Τοξότης
Ο δυναμισμός σας ανακόπτεται και η ζωή σας μοιάζει ξαφνικά με ένα απότομο φρενάρισμα τραίνου. Κάπως ακούγεται κιόλας αυτό που συμβαίνει. Είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε πως ο τελευταίος καιρός πήγαινε με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα και δεν είναι κακό να σταματήσετε λίγο – ακόμα και να αναπροσαρμόσετε την πορεία σας.
Αιγόκερως
Η σχέση σας με την Αφροδίτη – είναι ένας πλανήτης που συμμετέχει στην τριάδα των κυβερνητών σας – σας εμπλέκει με την σημερινή ημέρα έντονα. Να προσέξετε την υγεία σας και κυρίως να μείνετε μακριά από τοξικούς ανθρώπους που μπορούν – και θέλουν – να βλάψουν όλο σας το ενεργειακό πεδίο.
Υδροχόος
Οι φίλοι σας θα μοιάζουν απόμακροι, οι αγαπημένοι σας θα μοιάζουν αποσυντονισμένοι. Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της προσωπικής σας Δανιμαρκίας και χρειάζεστε καινούριες προοπτικές για να καταλάβετε για ποιον λόγο το μοντέλο γενικά της ζωής σας δεν λειτουργεί. Θα μπορέσετε να βρείτε τον ρυθμό σας, αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα.
Ιχθείς
Η ανάγκη σας να γιατρέψετε το παρελθόν σήμερα σας κουράζει, επιτέλους. Πολύ, μα πάρα πολύ έχετε ασχοληθεί με τα πώς και τα γιατί του παρελθόντος και στο μεταξύ το παρόν γλιστράει μέσα από τα χέρια σας. Έχει σαφέστατα έρθει η στιγμή να κοιτάξετε μπροστά και να δώσετε ώθηση σε νέες σχέσεις και νέες προοπτικές.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

 

Εικόνα - https://gr.pinterest.com/pin/776448791987753167/

https://www.forwoman.gr/index.php