Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Σεπτεμβρίου 2019. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Σεπτεμβρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά τώρα, αναζητάτε να ζήσετε το πάθος, τον έρωτα και κάποιοι από εσάς σκέφτεστε τη δέσμευση καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Γίνετε πιο ρομαντικοί, και όχι παρορμητικοί και δραματικοί. Σάς περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, αρκεί να βάλετε νερό στο κρασί σας. Η παιχνιδιάρικη και σέξι διάθεσή σας εμπνέει το αντίθετο φύλο, αισθάνεστε πιο γοητευτικοί. Βρείτε έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και κυρίως μη βιάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με συναρπαστικές εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ίσως θέλετε να αλλάξετε ριζικά κάποια πράγματα, αλλά θα νιώθετε εσωτερική πίεση. Ενώ από την φύση σας είστε ήρεμοι, τώρα γίνεστε πιο επαναστατικοί και παρορμητικοί προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Με τις αισθήσεις σας και τα πάθη σας άκρως ενεργοποιημένα τώρα, είναι αρκετά πιθανό να προβάλλετε αρκετές απαιτήσεις στους μελλοντικούς σας ερωτικούς συντρόφους ή στον αγαπημένο σας. Κάποιοι από εσάς θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α στο γυμναστήριο, στην εργασία σας ή στην καθημερινότητά σας. Να είστε εκλεπτυσμένοι στη συμπεριφορά σας και μην επικρίνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σύμπαν σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε τις πιο συναισθηματικές και παθιασμένες μέρες καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ανάβουν το ερωτικό πάθος σας. Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο θα μπορούσε να μεταστραφεί σε μια σταθερή σχέση. Αν έχετε κάποιες αμφιβολίες για το σύντροφό σας ή δείξατε ανοχή για κάποια πράγματα, τώρα ξέρετε που βαδίζετε. Προσπαθήστε να πάρετε σαφείς απαντήσεις σε ό, τι σάς απασχολεί. Όμως ο μαχητικός Άρης στην Παρθένο και στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, εφιστά την προσοχή σας στην ένταση και τα απότομα ξεσπάσματα. Η εσωτερική πίεση που νιώθετε μέσα σας ίσως ξεσπάσει ξαφνικά. Μήπως νιώθετε εγκλωβισμένοι από τη νοσηρή εξάρτηση με το σύντροφό σας ή καταπιεσμένοι από το ζοφερό παρελθόν;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ακόμα εθισμένοι στο δράμα που σας προσφέρει αυτό το άτομο; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, μπορεί τώρα να σκέφτεστε τα παλιά τραύματα της ψυχής σας που σάς έχει προκαλέσει αυτή η σχέση. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη κάποια τελευταία υπολείμματα μέσα στην ψυχή σας. Απελευθερώνοντας τις πληγές του παρελθόντος, θα κατορθώσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που έχουν πραγματικά μια βαθιά επίδραση στη ζωή σας. Εστιαστείτε στη δική σας απελευθέρωση, κάντε αυτό που επιθυμείτε και μη σκέφτεστε συνέχεια πως να φροντίσετε τους άλλους. Σε ποιόν/α έχετε επενδύσει συναισθηματικά; Ακόμα κι αν χρειαστεί να δώσετε τέλος, να ξέρετε ότι σας περιμένουν πιο ευτυχισμένες μέρες!

ΛΕΩΝ

Αναζητάτε περισσότερο την οικειότητα και τη συναισθηματική επαφή καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον παθιασμένο και έντονα ερωτικό όγδοο οίκο σας. Να είστε ανοιχτοί σε μια αναπάντεχη ερωτική πρόταση με κάποιον/α που ίσως φαίνεται αινιγματικός ή κάποιο όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα! Είστε σε σχέση; Η θετική διάθεσή σας και η ανάγκη σας να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας ίσως σάς κάνει να σκεφτείτε να κάνετε τα πράγματα πιο επίσημα. Όμως προσοχή! Ο ευερέθιστος πλανήτης Άρης είναι στον οίκο των χρημάτων σας, και τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να δώσουν το έναυσμα για διαπληκτισμούς. Κάντε συμβιβασμό και όχι πόλεμο! Βρείτε δημιουργικές ιδέες και νέους τρόπους να συνεργαστείτε μεταξύ σας για τη μεγιστοποίηση του οικονομικού οφέλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίξτε την καρδιά σας, γίνετε πιο ρομαντικοί και γενναιόδωροι, είναι η παρότρυνση της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Καθώς ο συναισθηματισμός και η τρυφερότητά σας είναι στο ζενίθ τους, είστε τώρα περισσότερο πρόθυμοι να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις στα προβλήματά σας, έτσι εκδηλώνοντας τη θετική πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα κερδίσετε την αγάπη του συντρόφου σας. Αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί ένα σημαντικό σημείο καμπής για τη σχέση σας, ίσως σκέφτεστε τη δέσμευση ή συζητήσετε για αποκλειστικότητα. Κάποιοι από εσάς, θα μπορούσατε να σκέφτεστε ακόμα και το χωρισμό, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά τελευταία.

ΖΥΓΟΣ

Ζήστε μια ρομαντική περιπέτεια, νιώστε πιο αισιόδοξα για την αισθηματική σας ζωή, έχετε συμμάχους σας την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και εκφράστε το ενδιαφέρον σας, αναζητήστε κάποιον/α που σάς συμπληρώνει και νιώθει την ανάγκη για συντροφικότητα όπως κι εσείς. Κάντε μικρά πράγματα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να αισθανθείτε περισσότερο αναζωογονημένοι. Είστε σε σχέση; Όντας διπλωματικοί, εξισορροπιστές και ανοιχτόμυαλοι, θα αντισταθμίσει ένα μέρος της έριδας που υπήρχε μεταξύ σας. Μιλήστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο και σεβασμό, άσχετα με το πόσο αγχωτική έκανε τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκεφτείτε τρόπους προκειμένου να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, δεν χρειάζεται να ανταποκρίνεστε στην οποιαδήποτε πρόταση του συντρόφου σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο μοναχικό δωδέκατο οίκο σας και την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μπορεί να αλλάξετε τις συνήθειές σας προκειμένου να ικανοποιήσετε τις αισθήσεις σας. Η σχέση σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο με δική σας πρωτοβουλία, έτσι κάντε προσπάθειες προκειμένου να αποκαταστήσετε την ειρήνη και την ηρεμία. Αν επιδιώκετε εγκυμοσύνη, θα σας δοθούν ευκαιρίες αυτό το μήνα. Αν κάποια ερωτική χημεία σιγοβράζει εδώ και καιρό με κάποιο άτομο και νιώθετε να βρίσκεστε στην ομίχλη, τώρα θα μπορούσαν να εκδηλωθούν έντονα συναισθήματα και ερωτική έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, οι συγγενείς σας ή η οικογένειά σας θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στα προβλήματά σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Είναι καιρός να δώσετε λίγο περισσότερο χρόνο και προτεραιότητα στον εαυτό σας ή απλά να κάνετε οτιδήποτε μόνοι σας προκειμένου να αισθανθείτε πιο χαλαρά και γαλήνια. Εάν είστε καιρό μόνοι, αναζητάτε τη σχέση των ονείρων σας, ίσως ακόμα σκέφτεστε κάποιον/α με τον οποίον δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν τα όνειρά σας. Προσέξτε μια σχέση του παρελθόντος, η οποία μπορεί να σας ανοίξει μια παλιά συναισθηματική πληγή ή να ενδιαφερθείτε για κάποιο άτομο το οποίο είναι ασαφές και ασταθής σαν χαρακτήρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συζητήσετε κάποια θέματα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, κάντε προσπάθειες για να βελτιώσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία, είναι η παρότρυνση της πανσελήνου στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Το φεγγάρι σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είστε συμπονετικοί και ανεκτικοί, να βασιστείτε στη διαίσθησή σας για τα επόμενα βήματα, ξέρετε εσείς πως να χειριστείτε καλύτερα τον οποιοδήποτε. Εάν είστε καιρό μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον ή παρακολουθώντας κάποια πολιτιστική εκδήλωση ή στη γειτονιά σας. Μην αφήνετε την εσωτερική ένταση και το παρελθόν να σας καταβάλουν ψυχολογικά και σκεφτείτε το μέλλον σας, σίγουρα θα είναι καλύτερο αν ξέρετε πως να το οικοδομήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο! Ο αγχωτικός Άρης στην Παρθένο και στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας δημιουργεί επιπλέον ένταση στη σχέση σας. Μη γίνεστε επικριτικοί και κατηγορηματικοί, ακόμα κι αν τώρα νιώθετε ότι οι πραγματικές ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται. Και αν έχετε κάποια συσσωρευμένη δυσαρέσκεια ή ακόμα και σεξουαλική απογοήτευση, μην επιδιώκετε να ικανοποιήσετε εγωιστικά τις ανάγκες σας. Αναζητάτε περισσότερη οικειότητα και πάθος με το σύντροφό σας, αλλά ο κόκκινος πλανήτης δημιουργεί ίντριγκες, κίνδυνο και δράμα. Μπορεί επίσης να γίνετε ζηλότυποι, κτητικοί και καχύποπτοι σε σημείο να είστε εκρηκτικοί μερικές φορές. Εξετάστε τα κίνητρά σας!

ΙΧΘΥΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας απ’ ό, τι με τις σχέσεις, είναι το μήνυμα που σάς στέλνει η πανσέληνος στο ζώδιό σας. Γίνεστε περισσότερο ανεξάρτητοι, ασχολείστε με τη δική σας ζωή, και αυτό είναι καλό πράγμα. Δεν πειράζει να παραμελήσετε κάπως την αισθηματική σας ζωή, εξάλλου ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δεν μπορεί να σας χαρίσει την άνευ όρων αγάπη που ψάχνετε. Αν μέχρι τώρα έχετε αφήσει τα πράγματα λίγο απροσδιόριστα, το φεγγάρι σάς καλεί να αναρωτηθείτε αν αξίζει το άτομο που αναλώνετε το χρόνο σας. Αναρωτηθείτε: Γιατί είστε πάντα εσείς που σηκώνετε τα περισσότερα βάρη στη σχέση σας; Και γιατί υπάρχει έλλειψη ποιοτικού χρόνου μεταξύ σας; Γίνετε λίγο εγωιστές!

https://www.e-zwdia.gr