Ακριβώς ημέρα πριν την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ο κυβερνήτης της δυσπρόσιτης αυτής αρχετυπικής και καρμικής χώρας επανακάμπτει στο βασίλειό του. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, για να συναντήσει τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη σε μια σημαντική πολυαστρία. Ο Ερμής θα βρίσκεται εδώ από τις 29 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Όταν ο Ερμής είναι στον Παρθένο, η ακρίβεια στην ομιλία, τη σκέψη και τη διαδικασία είναι σημαντική για εμάς. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία αναλύουμε και αποφασίζουμε τι είναι χρήσιμο και τι θεωρούμε ότι είναι ανέφικτο. Η ενασχόληση με τις λεπτομέρειες είναι φυσική και εύκολη.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην χάσουμε την προοπτική εάν βρεθούμε χαμένοι με λεπτομέρειες. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε τη δυνατότητα να εκφράζουμε τους εαυτούς μας με έναν πολύ τεκμηριωμένο τρόπο.

Κριός

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα όποια θέματα σας με θάρρος και ενέργεια που ίσως λείπουν τις άλλες μέρες. Μπορεί να βάλετε τις βάσεις για να αφήσετε πίσω σας ένα πρόβλημα υγείας ή ένα οικονομικό θέμα. Θέλετε να δείτε μια πραγματική διαφορά στη ζωή σας Τα ξαφνικά γεγονότα ή οι ευκαιρίες σας ωθούν σε μια νέα κατεύθυνση. Το μετρίασμα του φόβου μπορεί να ανοίξει τη δημιουργικότητα και να βελτιώσει την υγεία σας.

Ταύρος

Μπορεί να υπάρχει υψηλή ενέργεια ή βελτιώσεις γύρω από δημιουργικά έργα, γύρω από ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, αλλά αι τον έρωτα. Μπορείτε να εστιάσετε ιδιαίτερα σε ό,τι σας ενδιαφέρει και να αναβαθμίσετε τις αλληλεπιδράσεις σας. Μπορεί να είναι μια στιγμή αυτοπεποίθησης. Χρειάζεστε το χώρο σας και προστατεύετε την ανεξαρτησία σας, αλλά είστε φιλικοί, έχετε θετικά κίνητρα και νιώθετε δεμένοι με τη μοίρα σας. Οι άλλοι σας θαυμάζουν για το μοναδικό ύφος και την προοπτική σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να προκύψει κάτι από το παρελθόν που ίσως να είναι λίγο άβολο, αλλά αργότερα οδηγεί σε μια σημαντική ανακάλυψη. Είστε πιο ευαίσθητοι από ό, τι συνήθως στην ατμόσφαιρα γύρω σας. Όσο χρησιμοποιείτε τη φαντασία σας για παραγωγική ονειροπόληση, αντί να την αφήνετε να σας καθοδηγήσει, θα τα πάτε καλά. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι σας κρατά πίσω από την προσωπική ανάπτυξη.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να καθαρίσετε από την ψυχή σας την ενοχή, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα προκύψουν αργότερα. Οι περιοχές προβλημάτων φαίνονται να ζητάνε την προσοχή σας σήμερα, αλλά σας προειδοποιούν και για την ανάγκη να τακτοποιήσετε ή να παρακολουθήσετε πρακτικές λεπτομέρειες, κάτι που μπορεί να είναι επωφελές.

Λέων

Σήμερα, θα μπορούσατε να πολεμάτε εσωτερικά με κάποιες αμφιβολίες ή ενοχές, αν αγνοήσετε συγκεκριμένα καθήκοντα ή χρονοτριβείτε. Είναι καλό να κάνετε ένα χρονοδιάγραμμα, έστω και ενοχλητικό, καθώς μπορεί να σας απαλλάξει αργότερα από έννοιες. Είναι καλύτερο να σκεφτείτε δημιουργικά στη ζωή σας αφήνοντας έξω από τη ζωή σας τα πράγματα εκείνα που είναι αντιπαραγωγικά.

Παρθένος

Μπορεί να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε μερικούς από τους φόβους ή τις αμφιβολίες σας σήμερα ή να σκεφτείτε τις στάσεις και τις προσκολλήσεις που σας κρατούν πίσω από την ανάπτυξη. Μπορείτε να έχετε μια δύσκολη συζήτηση με τον εαυτό σας εάν δεν κάνετε κάτι παραγωγικό, το οποίο μπορεί να σας κάνει να απελευθερωθείτε από ενοχές και ανησυχίες. Τα συναισθήματά σας θα γυρίζουν γύρω από τον ίδιο σας τον εαυτό, λίγο να το προσέξτε αυτό, να μην το παρακάνετε.

Ζυγός

Μπορεί να αντιμετωπίζετε μικρές προκλήσεις που προκαλούν καθυστερήσεις, αλλά αυτές μπορεί να σας παρακινήσουν να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές προσαρμογές. Το κόλπο είναι να είστε υπομονετικοί και να απεικονίσετε στο μυαλό σας τα μακροπρόθεσμα οφέλη. Τα επαναλαμβανόμενα πρότυπα στην επικοινωνία τείνουν να κυριαρχούν σήμερα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να σπάσετε τον κύκλο, τουλάχιστον στο τέλος της ημέρας σας.

Σκορπιός

Η εξέταση των φόβων και των ανασφαλειών σας μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη αφού η εκκαθάριση αυτή σας βάζει σε προνομιακή θέση για να επωφεληθείτε από τις επερχόμενες ευκαιρίες. Υπάρχει εξαιρετική ενέργεια για την επίλυση προβλημάτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχετε μια ομαλή πορεία! Κάποιες ανασφάλειες μπορεί να εμφανιστούν ή μπορεί να υπάρξει κάποια ανησυχία σε σχέση με μια πρόσφατη απόφαση ή ένα θέμα εργασίας.

Τοξότης

Η απελευθέρωσή σας από κάποια ενοχή ή φόβο μπορεί να σας δώσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας να δοκιμάσετε κάτι νέο. Προσέξτε επίσης ότι αυτή η αβεβαιότητα στην προσωπική σας ζωή να μην παρεμποδίζει τις ευκαιρίες εργασίας. Σκεφτείτε από την άποψη της απομάκρυνσης των επιβλαβών, αρνητικών ενεργειών στη ζωή σας για να δημιουργήσετε χώρο για πιο υποστηρικτικές επιρροές.

Αιγόκερως

Η εκκαθάριση των χρεών ή η τακτοποίηση του περιβάλλοντος σας μπορεί να προχωρήσει πολύ προς την κατεύθυνση της μεγαλύτερης ασφάλειας. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις για τη διαχείριση ρημάτων σήμερα, αλλά είστε πρόθυμοι να βάλετε μπροστά τις εσωτερικές μηχανές για να διορθώσετε τα προβλήματα. Μια σύνδεση με ένα αγαπημένο άτομο μπορεί να είναι έντονη σήμερα.

Υδροχόος

Υπάρχει μια μικρή τάση να αμφιβάλλετε για όλα σήμερα, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε περιοχές της ζωής σας που χρειάζονται εργασία. Μην αφήνετε τους άλλους να κυβερνούν την ημέρα σας. Η αντιμετώπιση των φόβων ή της ανασφάλειας με αυτοεκτίμηση είναι η καλύτερη προσέγγιση. Η εκκαθάριση των τράπουλας μπορεί τώρα να είναι χρήσιμη, διαλέξτε τα χαρτιά εκείνα της ζωής σας που θα σας χαρίσουν μια αίσθηση ασφάλειας.

Ιχθείς

Μέσα από διαφωνίες με τους άλλους και τον εαυτό σας, μπορεί να φτάσετε σε μια πιο φωτισμένη αντίληψη. Οπωσδήποτε πρέπει να ξεκαθαρίσετε την περιττή και μη παραγωγική ενοχή. Τα πράγματα μπορεί να μην λειτουργούν ομαλά σήμερα, αλλά είστε επίσης στην ευχάριστη θέση να επιλύσετε προβλήματα. Ίσως χρειαστεί να δώσετε προσοχή σε θέματα που έχετε αγνοήσει και αν τα αντιληφθείτε η ζωή σας θα σας φαίνεται πολύ λιγότερο περίπλοκη.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php