Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Άρη σε σύνοδο σήμερα το πρωί, και αύριο, ο Ερμής θα ενταχθεί σε αυτή τη διαμόρφωση. Είναι ένας πνευματικά πολυάσχολος, έξυπνος και ενεργητικός χρόνος αυτός που ξανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη μάθηση, την πρόοδο ή την αντιμετώπιση προβλημάτων. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε την ισχυρή έγερση του εγώ. Θα πρέπει επίσης να προσέξουμε την ανυπομονησία.
Μια όψη τετραγώνου Αφροδίτη-Δία σήμερα είναι επίσης ενθουσιώδης αλλά υπερβολική. Μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την υπερβολή ή την επέκταση των συναισθημάτων μας, και αυτή η κατάσταση του νου και της ψυχής μπορεί να οδηγήσει σε παρακμή τελικά, σε ξεφούσκωμα των προσδοκιών μας άκαιρα και άδοξα.

Ωστόσο, εάν κρατήσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο, μπορεί να είναι μια χρήσιμη στιγμή για την επέλαση νέων ιδεών και προσεγγίσεων που σχετίζονται με την ευχαρίστηση, τα χρήματα και την αγάπη. Αυτή η επιρροή δημιουργεί φιλική αλλά όχι πολύ πειθαρχημένη ενέργεια.
Κριός
Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα με μεγάλες προσδοκίες αλλά τελικά οι όποιες κινήσεις και οι αποφάσεις μπορεί να είναι φτωχές ως αποτέλεσμα. Το ανήσυχο πνεύμα σας τροφοδοτείται καλύτερα με μια ποικιλία σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα, τη ρουτίνα, την όποια συνομιλία ή τη γνώση. Ωστόσο, μια δύσκολη όψη Αφροδίτη-Δία σήμερα μπορεί να σας παραπλανήσει στον τρόπο που σκέφτεστε και στους στόχους που βάζετε.
Ταύρος
Με την ηγέτιδά σας, την Αφροδίτη, σε σκληρή σχέση με τον Δία σήμερα, είναι καλύτερο να θυμηθείτε τα συνήθη όριά σας. Οι περιστάσεις φαίνεται να σας ενθαρρύνουν να τα ξεχάσετε τα όρια και η κρίση μπορεί να είναι ανοικτή σε προσεγγίσεις που δεν τις συνηθίζετε. Οι αποφάσεις που παίρνονται με βάση τη διάθεση της στιγμής είναι απίθανο να είναι προς όφελός σας για τώρα.
Δίδυμοι
Διατηρήστε τα οπτικά σας πεδία όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά και ενώ πρέπει να ακούσετε τις απόψεις των άλλων, μην δώσετε κανενός είδους υπόσχεση σε κανέναν τώρα, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να την κρατήσετε. Προσέξτε για σφάλματα που έγιναν στο παρελθόν και μην αγνοήσετε τις λεπτομέρειες. Πράγματα που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, ίσως τελικά να πρέπει να τα αξιολογήσετε ψύχραιμα, χωρίς ενθουσιασμό.
Καρκίνος
Η λήψη αποφάσεων ή η ανάληψη υποσχέσεων που βασίζονται μόνο στην τρέχουσα διάθεση μπορεί να είναι λάθος. Τα καλά νέα είναι ότι οι λύσεις, αν και δεν είναι απαραίτητα άμεσα διαθέσιμες, βρίσκονται στον ορίζοντα. Η βοήθεια είναι πιθανό να έρθει το δρόμο σας για την ικανοποίηση των απαιτήσεων της δουλειάς σας, των έργων σας και άλλων προσπαθειών, μέσα από την ήρεμη εξέταση των συνθηκών.
Λέων
Μπορεί να αισθανθείτε γενναιόδωροι, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους, αλλά θα μπορούσατε να είστε λίγο απρόσεκτοι ή υπερβολικοί. Ενώ θα πρέπει να προσέξετε για την υπερβολική αυτή κατάσταση, οι ενέργειες της ημέρας μπορεί να σας ωθήσουν να δοκιμάσετε κάτι νέο. Ακόμα κι αν είναι απλώς ένας νέος τρόπος για να κάνετε τις συνήθεις εργασίες σας, μπορεί αυτό τελικά να είναι χρήσιμο και διασκεδαστικό και ίσως ακόμη και εμπνευσμένο και διδακτικό.
Παρθένος
Μπορεί να είστε πάντα προετοιμασμένοι άριστα και με καλές προθέσεις για να κάνετε βελτιώσεις στην καθημερινότητά σας, αλλά αν τα πράγματα δεν λειτουργούν ομαλά, ίσως χάσετε γρήγορα το ενδιαφέρον. Στόχος σας πρέπει να είναι να έρθετε σε επαφή με ό, τι μπορεί να λείπει από την ζωή σας, με την πολύ πραγματική έννοια, έτσι ώστε να μην κυνηγήσετε κάτι που πραγματικά δεν θέλετε.
Ζυγός
Μπορεί να ξεκινήσετε ένα έργο ή μια προσπάθεια με ενθουσιασμό, αλλά δεν μπορεί να απογειωθεί καμία σας επιδίωξη μέχρι να διορθωθούν κάποιες μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες. Μια καλή διάθεση ή υπερεκτίμηση των συναισθημάτων και των δυνατοτήτων μπορεί να οδηγήσει στην ανάληψη δεσμεύσεων ή υποσχέσεων που αργότερα θα λυπάστε για αυτές.
Σκορπιός
Ενώ αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για την κοινωνική σας ζωή, γενικά, προσέξτε σήμερα για αυτο-εξαπάτηση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την αγάπη και τη φιλία. Ίσως νομίσετε ότι μια κατάσταση με έναν φίλο ή έναν σύντροφο είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται Η επιθυμία να εντυπωσιάσετε ή απλά μια καλή διάθεση μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολική επιβάρυνση, υπερεκτίμηση και παρακμή τελικά των συναισθημάτων σας. Στόχος της ημέρας είναι να διασκεδάσετε, αλλά και να γνωρίσετε τα όριά σας.
Τοξότης
Η Σελήνη στον ηλιακό ενδέκατο Οίκο σας, κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, δείχνει μια μεγαλύτερη ανάγκη από το συνηθισμένο για να απολαύσετε μια αίσθηση κοινότητας και να ανήκετε σε κάτι ή σε κάποιον. Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής αργότερα σήμερα, ωστόσο, και θα αναζητήσετε περισσότερη ανάπαυση ή χρόνο για προβληματισμό.
Αιγόκερως
Η ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε λάθη σήμερα αν λείπει ένα σχέδιο δράσης, το οποίο είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο να συμβεί, σας λείπει ο προγραμματισμός τώρα. Μια σχέση τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία μπορεί να οδηγήσει σε κάποια υπερεκτίμηση ή ίσως κάποια απροσεξία. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε συγκλονισμένοι με πράγματα που πρέπει να διαχειριστείτε, αφήνοντας τα συμφέροντά σας παραμελημένα.
Υδροχόος
Υπάρχει μια τάση να πάτε πολύ μακριά στην επιδίωξη ενός στόχου ή να κυνηγήσετε κάτι που δεν θέλετε πραγματικά. Ωστόσο, με την αυτογνωσία, είστε σε καλή κατάσταση για να ανακαλύψετε περιοχές της ζωής σας που θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Εστιάζοντας στη διασκέδαση, οι δημιουργικές δραστηριότητες μπορούν να είναι χρήσιμες και ικανοποιητικές.
Ιχθείς
Μπορεί να αναζητάτε περισσότερη ευτυχία, αλλά θα πρέπει να προσέχετε για μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Η τάση είναι να επιμένετε λίγο υπερβολικά ή να κυνηγάτε πράγματα που δεν θέλετε ή δεν χρειάζεστε πραγματικά. Τα προβλήματα σχέσεων ενδέχεται να μεγεθυνθούν προσωρινά εάν οι προσδοκίες ανατινάξουν τα όριά σας. Ίσως είναι καλύτερο να μην εκφράζετε τα συναισθήματα πολύ γρήγορα σε αυτή την κατάσταση του νου, καθώς κάτι μικρό θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι πολύ μεγάλο.

______________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php