Στις 2/9, η Σύνοδος Ήλιου- Άρη, μας χαρίζει αισιοδοξία και μας ανοίγει δρόμους για την εκπλήρωση ονείρων…

Ο Ήλιος συναντά τον Άρη, στο Ζώδιο της Παρθένου, την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019!

Μπορούμε πλέον με ευκολία, να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας και να πραγματοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας.

Έχουμε αυτοπεποίθηση, θέληση, ενέργεια αλλά και ισχυρή ερωτική επιθυμία.

Νέες προοπτικές εμφανίζονται στη ζωή μας, ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και σίγουρα θα έχουμε επιτυχία, αρκεί να περιορίσουμε τον υπερβολικό εγωισμό!

Ευνοούνται περισσότερο τα Ζώδια Νερού και της Γης και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ
Σε χαρακτηρίζει δύναμη, ενέργεια, ζωντάνια και αποδοτικότητα. Μπορείς να πετύχεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα αλλά και σε θέματα ομορφιάς και ευεξίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Χορταίνεις απολαύσεις και χαρά με ορμή, λάμπεις, έχεις μία έντονη επιθυμία για φλερτ και είσαι δημιουργικός. Σε θέματα έρωτα θα έχεις πολλές επιτυχίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γίνεσαι δραστήριος σε θέματα οικογένειας και σπιτιού και πετυχαίνεις πολλά σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να επικοινωνήσεις με κάποιο άτομο από το παρελθόν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις κέφι και δίψα για κοινωνικότητα και επικοινωνία. Μέσα από την δραστηριοποίηση σου στη κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες, μπορείς να πετύχεις πολλά!

ΛΕΩΝ
Έχεις την ευχέρεια και την ικανότητα να δραστηριοποιηθείς σε οικονομικά θέματα κερδίζοντας πολλά σε αυτόν τον τομέα, να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου αλλά και τις σταθερές σου σχέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι ενεργητικός, γοητευτικός και δυναμικός! Μπορείς να καταφέρεις πολλά από τα «θέλω» σου σε όλους τους τομείς της ζωή σου. Η ερωτική σου διάθεση είναι ανεβασμένη και θα έχεις ευκαιρίες για έντονες στιγμές πάθους!

ΖΥΓΟΣ
Κρυφές σκέψεις και καταπιεσμένα «θέλω» βγαίνουν στην επιφάνεια και δραστηριοποιείσαι για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και απόλαυσε έναν κρυφό έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυξημένη γοητεία και αύξηση κοινωνικότητας, θα έχεις! Μπορείς μέσα από τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο να κερδίσεις πολλά. Πιθανή ερωτική έλξη ξαφνικά, από φιλικό πρόσωπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προβάλλεις την προσωπικότητα σου, κυνηγάς και πετυχαίνεις τις φιλοδοξίες σου, κερδίζεις τον σεβασμό των άλλων πετυχαίνεις επαγγελματικούς στόχους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι πανέτοιμος να κοινωνικοποιηθείς, να φτιάξεις την διάθεση σου για ταξίδια, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Αισιοδοξείς ξανά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξαιρετικά έντονη σεξουαλικότητα, βαθύ συναισθηματισμό και δραστηριοποίηση για την βελτίωση των οικονομικών και αισθηματικών σου θεμάτων, θα έχεις!

ΙΧΘΥΣ
Δραστηριοποιείσαι σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σου με επιτυχία. Μπορείς να αναμένεις έντονες στιγμές πάθους, με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

https://www.oroskopos.gr