Σύνοδος Ερμή-Άρη, δυναμικές αποφάσεις !!

Στις 03/09 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα συναντηθεί με τον πλανήτη της δράσης Άρη και θα σχηματίσουν συνόδου (10ο 27’). Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη συνόδου του Ερμή με τον Άρη μας δίνουν έναν άνθρωπο δραστήριο, γεμάτο ενεργητικότητα, πρακτικό με πολύ καλή αντίληψη των πραγμάτων γύρω του και πάνω από όλα ταχύτατη σκέψη, αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει και την αχίλλειο πτέρνα του καθώς άλλες φορές μπορεί αν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες του, ενώ άλλες, μπορεί να γίνει ειρωνικός και ιδιαίτερα καυστικός στα σχόλια του.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου Ερμή – Άρη, ιδιαίτερα η συγκεκριμένη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, θα τονίσει την ευστροφία μας και την αποφασιστικότητα μας βοηθώντας μας να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις στις οποίες θα έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, θα ενισχύσει τον δυναμισμό σας και την ανάγκη μας να δράσουμε, θα καταφέρουμε να δώσουμε λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις οι οποίες μας απασχολούν καιρό, ενώ δεν θα διστάσουμε να πούμε την γνώμη μας χωρίς να σκεφτούμε να στρογγυλοποιήσουμε την αλήθεια.

Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.Η επιρροή της όψης ισχύει για 8ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αποφασιστικοί και δυναμικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με αποτελεσματικό τρόπο την δουλειά σας, ενώ δεν θα διστάσετε να πάρετε αποφάσεις και να δώσετε λύσεις που μέχρι τώρα άλλοι συνάδελφοι σας δίσταζαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι για όλα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κατακτήσετε το άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυναμικές αποφάσεις είστε έτοιμοι να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε τεχνικές εργασίες ή μαστορέματα στο σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεμάτοι ζωντάνια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις σημαντικές συζητήσεις στις οποίες θα πάρετε δύσκολες αποφάσεις, ενώ δεν θα διστάσετε να πείτε την γνώμη σας με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ

Με την υλοποίηση των σχεδίων σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση μιας νέας επαγγελματικής συμφωνίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε σε όλους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να πειράξουν τα κεκτημένα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το δυναμικό σας προφίλ δείχνετε σε όλους αυτή χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τον δυναμισμό σας και θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που μέχρι τώρα διστάζατε.

ΖΥΓΟΣ

Σε περίοδο έντονων προετοιμασιών βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με μεγάλη προσοχή τα επόμενα σχέδια σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κινηθούν με αποφασιστικό τρόπο στο παρασκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου με την ζωντάνια, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους προσπαθείτε να πετύχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τους νέους στόχους, ενώ με αποφασιστικότητα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα βρεθούν στον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να πάρετε στα χέρια τη ζωή σας και το μέλλον σας. Άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που η πολύ δουλειά δεν τους φοβίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε οριστικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους και οι οποίες σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Ιχθύες.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα μια νέα συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά για να τα προστατεύσετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv