Στις 04/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον κυβερνήτη των Ιχθύων Ποσειδώνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που κυβερνά τους Ιχθύες (17ο 28’). Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη αντίθεσης Αφροδίτης Ποσειδώνα μας δείχνει το άτομο το οποίο παρόλο που μπορεί να αναζητά το ιδανικό έχει την ικανότητα να βλέπει την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει την κατάσταση ρεαλιστικά και δεν θα αφεθεί να ζήσει το δράμα του.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε ερωτικές απιστίες, να γίνουμε θύματα κολακειών, να εξιδανικεύσουμε τις καταστάσεις και τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, να πέσουμε θύματα οικονομικής εξαπάτησης, να ξεκινήσουμε μια σχέση ή μια συνεργασία με υψηλές προσδοκίες οι οποίες πολύ σύντομα θα διαψευσθούν ή να αφήσουμε τον εαυτό μας να ζήσει ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα φαντασιακό έρωτα.

Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης- ανάδρομου Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.

Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές ευθύνες έχετε αναλάβει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Προσοχή όμως γιατί κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε να ανταποκριθείτε. Ενώ σε ότι αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση, καλό θα είναι να αποφύγετε να προχωρήσετε σε μια αισθητική επέμβαση γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που έχετε φανταστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενθουσιασμένοι με τα νέα άτομα που έχουν μπει στην ζωή σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα , είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες και απιστίες με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Ζήστε αυτές τις στιγμές όσο πιο έντονα γίνεται, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην επενδύσετε σε αυτό τον έρωτα πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υψηλές προσδοκίες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες γύρω από την πορεία υλοποίησης μια νέας επαγγελματικής συμφωνίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προσπαθήσετε να πείσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους άλλους ότι βιώνετε την τέλεια οικογενειακή και επαγγελματική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει να πέσετε εύκολο θύμα κολακείας. Γι’ αυτό καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε αυτές τις ημέρες σε οποιαδήποτε συμφωνία, καλό θα ήτανε να κλείσετε τα αυτιά σας στις δελεαστικές υποσχέσεις για το μέλλον και να φιλτράρετε με προσοχή τις πληροφορίες που θα σας δοθούν.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για μια μελλοντική οικονομική συνεργασία. Για να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης, πριν προχωρήσετε στην οριστική συμφωνία, καλό θα ήταν να ζητήσετε και την γνώμη ενός ειδικού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα δίχτυα του έρωτα θέλετε να πιαστείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να φέρει μπροστά σας έναν έρωτα ο οποίος στα μάτια σας θα μοιάζει παραμυθένιος. Αφήστε τον εαυτό σας να ζήσει αυτές τις στιγμές, με την προϋπόθεση ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε και τις ευθύνες σας.

ΖΥΓΟΣ

Την πιο ρομαντική σας πλευρά βγάζετε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας να ζήσει ένα πλατωνικό έρωτα ο οποίος θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να δώσει χρώμα στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κοινωνικός σας κύκλος αυτή τη χρονική περίοδο συνεχώς διευρύνεται. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα σας φέρει πολύ κοντά σε άτομα τα οποία θα σας γοητεύσουν. Αυτή τη φορά καλό θα είναι να ακούσετε την φωνή της λογικής και όχι την διαίσθηση σας η οποία θα παραπλανηθεί από τα λαμπερά χαμόγελα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την δημόσια εικόνα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μέσα σας μια παραπλανητική εικόνα τόσο για την οικογένεια σας όσο και για το κοινωνικό σας προφίλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα πρέπει να έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει εύκολα θύματα εξαπάτησης, και αυτό όχι γιατί είστε αφελής, αλλά γιατί η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας μπορεί να σας ωθήσει να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια οικονομική συνεργασία η οποία φαίνεται πολύ καλή για να είναι άμεσα υλοποιήσιμη. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε από το ενθουσιασμό σας και δώσετε αμέσως τα χέρια.

ΙΧΘΥΣ

Η σχέση σας με τους άλλους σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα , ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει να εξιδανικεύσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να πιστεύετε ότι ζείτε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

oroskopos.tv