Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, ας το θυμόμαστε αυτό σήμερα. Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται σε σύνοδο με τον Άρη και μετά με τον Ήλιο και τα λόγια μας έχουν μεγαλύτερη επίπτωση απ 'ότι συνήθως. Πρόκειται για μια εποχή ενθουσιώδους, ενεργητικού λόγου, που σχετίζεται ιδιαίτερα με τις επικοινωνίες και το μυαλό και, καθώς εμφανίζεται στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να εμπλέκεται η εργασία και η υγεία. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο, έτσι ώστε οι επικοινωνίες να είναι μεν ευαίσθητες, αλλά ταυτόχρονα να είναι και άμεσες και ξεκάθαρες. Αυτή η τόση φούρια μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε τους καλούς μας τρόπους…

Κριός

Επιτέλους μια μέρα ακριβώς στα γούστα σας. Δικαιώνονται πολλές από τις επιλογές σας, κάποιοι άνθρωποι ίσως και να σας ζητήσουν συγγνώμη για προηγούμενες συμπεριφορές σας ενώ έχετε και μια λάμψη διδασκαλική, φαινόσαστε σαν να μπορείτε να συμβουλεύσετε τους άλλους για όλα και για τα πάντα.

Ταύρος

Έχετε τη διάθεση να ξοδέψετε χρόνο με τον καλύτερο φίλο, το αγαπημένο σας πρόσωπο ή την οικογένειά σας σήμερα. Όμως θα διαπιστώσετε ότι η καλή σας διάθεση φέρνει και υποχρεώσεις, θα σας ζητηθούν πολλά. Μπορεί να είναι καλή ιδέα να κρατήσετε το παλιό ρητό στο μυαλό - «Αν αγαπάτε κάποιον, αφήστε τον να φύγει». Οι άνθρωποι σας λατρεύουν, κι εσείς νιώθετε έκρηξη συναισθημάτων, αλλά μην αφήνετε τα όρια να χαθούν.

Δίδυμοι

Η δουλειά σας, όποια κι αν είναι αυτή, σας απορροφά μέγα μέρος του χρόνου σας, ενώ σε επίπεδο σύνδεσης με τους ανθρώπους που αγαπάτε θα κάνετε λάθος εκτιμήσεις αν δεν προσέξετε. Μην θυσιάζεστε και μην απαιτείτε από τους άλλους θυσίες. Πάρτε λίγο χαλαρά το θέμα των όποιων υποχρεώσεων προς αγαπημένους, αφεντικά ή φίλους γιατί είστε πολύ κοντά σε μια υπερκόπωση.

Καρκίνος

Είστε πολύ κοντά στο να απαντήσετε σε ερωτήσεις εσωτερικής υφής που σας ταλανίζουν χρόνια. Ίσως κάποια πράγματα από το παρελθόν σας να αναδύονται στην επιφάνεια της καθημερινότητάς σας κάτω από ένα καινούριο πρίσμα που σας εξηγεί συμπεριφορές και καταστάσεις που έχετε βιώσει. Μια νέα συνειδητότητα βρίσκεται προ των πυλών της ψυχής σας, μπορείτε ήδη να την ψηλαφίσετε.

Λέων

Σήμερα, η ψυχή σας παίρνει φωτιά. Έχετε μια βαθιά ανάγκη για κάτι παράξενο και ασυνήθιστο. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους. Θέλετε να γοητευτείτε! Εκπληκτικές ιδέες μπορεί να σας εμφανιστούν. Γιατί να μην τις δοκιμάσετε και να δείτε αν θα λειτουργήσουν; Είστε πλέον προσανατολισμένοι στους ανθρώπους και είναι πολύ ωραίο να κάνετε κάποιου είδους ανθρωπιστική εργασία.

Παρθένος

Κανονικά είστε περισσότερο προσανατολισμένοι στην παράδοση και στους κοινωνικούς κανόνες. Αλλά τώρα, υπάρχει κάτι συναρπαστικό και θέλετε να συντονιστείτε σε αυτό το στοιχειακό ρυθμό και να τον χορέψετε με τον δικό σας τρόπο. Στο τέλος της ημέρας, ίσως έχετε κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη. Ή ίσως απλά να διασκεδάσατε.

Ζυγός

Η ανάγκη σας να δώσετε νόημα στην ζωή σας έχει ως αποτέλεσμα να βρεθείτε σε νέα μονοπάτια. Αυτό είναι εξαιρετικό για να λέμε την αλήθεια. Απλά φροντίστε να χαρτογραφήσετε την διαδρομή, για την απευκταία περίπτωση που χρειαστεί να ξαναγυρίσετε σε παλιά λημέρια ξαφνικά κι απρόσμενα.

Σκορπιός

Λάθη και επαναλαμβανόμενα μοτίβα τόσο δικά σας όσο και των άλλων θα σας κουράσουν σήμερα. Επίσης υπάρχει μια αίσθηση ότι κάτι έχετε ξεχάσει ή ότι κάτι σας κυνηγάει με αφανείς σκοπούς, είτε για να παίξει μαζί σας είτε για να σας προλάβει στην στροφή για να σας δώσει μια καλοδεχούμενη έκπληξη.

Τοξότης

Πιθανόν οι ανάγκες σας να πρέπει να υποχωρήσουν, μπροστά σε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Πιθανόν να πρέπει να βάλετε τους άλλους σε προτεραιότητα, παρά το γεγονός ότι δεν έχετε το κουράγιο να το κάνετε. Είναι πολύ πιθανόν κάποια άτομα από τον φιλικό σας χώρο να ζητήσουν άμεσα την βοήθειά σας.  

Αιγόκερως

Ο άξονας των κοινωνικών σας επαφών αποκτά σημασία σήμερα. Έχει έρθει η στιγμή να γνωρίσετε ανθρώπους με κύρος, να πάρετε βοήθεια από μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους ή να δείξετε την σοβαρότητά σας σε μεγάλες ομάδες. Μπορείτε να επιτύχετε μακροπρόθεσμα οφέλη αν χειριστείτε καλά την σημερινή ημέρα.

Υδροχόος

Φόβοι και διάφορες έννοιες κατακλύζουν το μυαλό σας αλλά πολύ σύντομα θα ανακαλύψετε ότι έγινε μέσα στο κεφάλι σας πολύ κακό για το τίποτα. Φίλοι θα έρθουν κοντά σας για να σας βοηθήσουν και θα ανακαλύψετε ότι εύκολα το βουνό των υποχρεώσεων θα υποχωρήσει και θα γίνει βατό.

Ιχθείς

Οι σχέσεις σας είναι στο προσκήνιο. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο καλό, αν κανονικά η θέση τους είναι στο παρασκήνιο. Τολμήστε τις ανατροπές που θέλετε, αλλά μόνον αν είστε βέβαιοι ότι αντέχετε τις συγκινήσεις που θα ακολουθήσουν.

______________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php