Τα κεφάλια μέσα, τα μανίκια ψηλά, ώρα για δουλειά, αλλά όχι χωρίς ουράνια βοήθεια, δόξα τον Γιαραμπή. Ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο σήμερα το πρωί, βοηθώντας μας να γειωθούμε, να επικεντρώσουμε τη σκέψη μας και να συντονιστούμε με αυτό που λέμε υποχρέωση, ανάθεμά την.

Αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για να κάνουμε σχέδια, βοηθώντας τους άλλους να κατανοήσουν την προοπτική μας, και για συστηματική σκέψη. Μια βήμα προς βήμα προσέγγιση σε κάθε είδους πρόβλημα και μια προσήλωση στα καθήκοντα λειτουργεί όμορφα και θεραπευτικά.

Καθώς η ημέρα προχωράει και έρχεται και μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, μπορεί να έχουμε πολλά κίνητρα για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Ωστόσο η ημέρα μπορεί να φέρει μια περίοδο άγχους, σύγκρουσης και διαφωνίας, αλλά και μεγάλης ενέργειας, κινήτρων και ανάπτυξης. Ίσως αισθανόμαστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί.

Κριός
Νωρίς σήμερα η ημέρα είναι εξαιρετική για την πλήρωση των κενών. Μπορεί να ωφεληθείτε από την καθημερινή σας ζωή και τις ρουτίνες που οργανώνονται τώρα. Η κατάρτιση και η συζήτηση σχεδίων σχετικά με τις εργασίες, τους μακροπρόθεσμους στόχους, το περιβάλλον και την υγεία σας μπορεί να είναι επωφελής. Προχωράτε προς έναν καλύτερο τρόπο ζωής ή μια ισχυρότερη αίσθηση ότι έχετε τον έλεγχο της ζωής σας με θεμελιώδεις τρόπους.
Ταύρος
Στο πρώτο μισό της ημέρας, είστε σε καλή κατάσταση για να αποφύγετε τις περισπασμούς και να εργαστείτε σε αυτό το αντικείμενο που είναι πρώτη προτεραιότητα για εσάς. Κάθε είδους προώθηση της δουλειάς σας ή αυτο-προβολής μπορεί να είναι αρκετά επιτυχής τώρα. Μπορείτε να ενώσετε τις εργασίες σας με όλα εκείνα τα πράγματα που σας αρέσουν, είναι η κατάλληλη εποχή για να μετατρέψετε ένα χόμπι σε επικερδές πεδίο.
Δίδυμοι
Οι συνομιλίες με τους αγαπημένους ή για τους αγαπημένους σας μπορούν να είναι εποικοδομητικές και η αναζήτηση πληροφοριών που χρειάζεστε μπορεί να είναι χρήσιμη. Σαφήνεια ή επιβεβαίωση μπορεί να είναι το πλανητικό δώρο στην προσωπική ή ιδιωτική σας ζωή τώρα. Καθώς η μέρα προχωράει, μπορεί να υπάρχουν πολύ καλά μηνύματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας.
Καρκίνος
Καθώς προχωράει η μέρα, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις επικοινωνίες σας. Η ψυχική ανησυχία μπορεί αναμφισβήτητα να οδηγήσει σε θετικές εμπειρίες, καθώς μπορεί να σας παρακινήσει να αναζητήσετε νέες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή πεδία δράσης. Η πειθαρχία, ωστόσο, μπορεί να λείπει εάν απαιτείται να επικεντρωθείτε σε κάτι βαρετό, ή σε ένα μονότονο έργο.
Λέων
Μια γειωμένη, λογική προσέγγιση στη ζωή σας ευνοείται στο πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να λάβετε νέα που αποσαφηνίζουν μια αβέβαιη κατάσταση ή θα μπορούσατε να καταρτίσετε σχέδια για τη βελτίωση της ζωής σας με θεμελιώδεις τρόπους. Έχετε μια ισχυρότερη αίσθηση ότι η προσπάθεια που βάζετε σε ένα έργο θα σας ωφελήσει κάτω από το δρόμο και έχετε την πρόνοια να εξετάσετε τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια σας.
Παρθένος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας εναρμονίζεται με τον Κρόνο, ενθαρρύνοντάς σας να εξετάσετε πρακτικές λεπτομέρειες σε κάθε τομέα της ζωής σας. Μπορείτε να αποκτήσετε σαφήνεια σε μια υπόθεση. Επιθυμείτε λίγο περισσότερη οργάνωση, δομή, κατεύθυνση και σκοπό και αυτά τα πράγματα είναι πιθανό να έρθουν τώρα, ακόμη και με μικρούς τρόπους. Καθώς η μέρα προχωρά, ωστόσο, σκέφτεστε με πολύ μεγαλύτερους όρους.
Ζυγός
Κατά το πρώτο ήμισυ της ημέρας, θα μπορούσαν να φτάσουν ως εσάς οι πληροφορίες που σας αποσαφηνίζουν κάποιο σημαντικό θέμα. Είστε έτοιμοι να κάνετε βελτιώσεις στην ζωή σας γενικά και ειδικά. Μπορεί να αισθάνεστε πιο οργανωμένοι ή να ξέρετε με ασφάλεια τι πρέπει να κάνετε. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μια μεγάλη στιγμή για να σχεδιάσετε ένα είδος υποχώρησης για ανανέωση και ανάκτηση της προσωπικής ενέργειας.
Σκορπιός
Η επίδραση του τριγώνου Ερμή-Κρόνου στο πρώτο μισό της ημέρας σας κάνει να μπορείτε να δώσετε προσοχή σε οτιδήποτε είναι ρεαλιστικό. Ενδέχεται να εμπνευστείτε για να βελτιώσετε τη ζωή σας μέσω των ειδήσεων που ακούτε ή λόγω της ενθάρρυνσης ενός φίλου. Οι άνθρωποι φαίνεται να είναι καλά συντονισμένοι μαζί σας. Μπορείτε να επιλέξετε να γράψετε τις ιδέες σας, να δημιουργήσετε λίστες, να χαρτογραφήσετε κάτι και να κάνετε σχέδια ή αναλύσεις.
Τοξότης
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι εξαιρετικό για να σας γειώσει με θετικό τρόπο, αν και καθώς προχωράει η μέρα, είστε διατεθειμένοι να αφήσετε το μυαλό σας περιφέρεται πιο ελεύθερα. Σήμερα το πρωί, έχετε μια καλή αίσθηση του τι είναι βιώσιμο. Οι επαγγελματικοί στόχοι ή τα σχέδια μπορούν να μπουν στο προσκήνιο. Είναι μια καλή στιγμή για να διευθετήσετε τις υποθέσεις σας.
Αιγόκερως
Στο πρώτο μισό της ημέρας, είστε σε εξαιρετική κατάσταση για να κάνετε σχέδια και να εστιάσετε στις πρακτικές λεπτομέρειες. Εστιάζετε σε αυτό που είναι ρεαλιστικό και εφικτό, και αυτό είναι κάτι που όχι μόνο απολαμβάνετε, αλλά και είστε πολύ καλοί! Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αφεθείτε σε κάποια έμπνευση ή κίνητρο. Καθώς η μέρα εξελίσσεται, μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολο να κλειδώσετε τις επιθυμίες σας ή να αποκτήσετε σαφήνεια.
Υδροχόος
Μπορείτε να απολαύσετε τη μορφή μιας ιδέας στο πρώτο μισό της ημέρας. Σχεδιάζετε τα θέματά σας με έντονη κοινή λογική και νιώθετε την πραγματική γεύση των γεγονότων, ξέρετε τι είναι εφικτό και τι ανέφικτο. Εάν χρειάζεστε υποστήριξη, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να την πάρετε. Αυτός είναι επίσης ένας ευνοϊκός χρόνος για τη διερεύνηση ενός θέματος πιο βαθιά. Η απόλυτη ησυχία και ηρεμία μπορεί να είναι αναζωογονητική.
Ιχθείς
Είστε σε καλή κατάσταση για κάθε είδους συνεργασία ή την ενίσχυση των δεσμών με έναν φίλο σήμερα. Η διευκρίνιση μιας υπόθεσης μπορεί να είναι εστιασμένη και αρκετά ανακουφιστική. Μπορεί πολύ καλά να βρεθείτε σε ένα καλύτερο, σαφέστερο και πιο ρεαλιστικό σημείο των υποθέσεών σας. Η κοινή λογική φαίνεται ότι κυβερνά και τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν.

______________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php