Σπουδαία μέρα με υπόγειους αλλά χρήσιμους τρόπους. Με τον Ήλιο να τριγωνίζει τον Κρόνο σήμερα, είμαστε σε ασυνήθιστα καλή φόρμα. 

Όλα τα θέματα που απαιτούν παραγωγικότητα, γείωση και κοινή λογική. Αισθανόμαστε σταθεροί κάτω από αυτή την επιρροή, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγγίξουμε ή να καταγράψουμε τους τομείς της ζωής όπου έχουμε υπερβολές ή έχουμε πάει πέρα από τα όρια. Είμαστε περισσότερο σε θέση να συντονίσουμε τις περισπασμούς και να επικεντρωθούμε σε ό, τι έχει σημασία, αν και μπορεί επίσης να είμαστε κάπως αγχωμένοι αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα και αισθανόμαστε ισχυρότεροι γι 'αυτήν - είμαστε πολύ ικανοποιημένοι όταν εκπληρώνουμε τις ευθύνες μας.

Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η ανάγκη να μοιραστούμε ή να απολαύσουμε τη ζωή σε βαθύτερα επίπεδα είναι ισχυρή τώρα. Μπορούμε να αποκτήσουμε νέα εικόνα για τις επιχειρηματικές και προσωπικές σχέσεις. Η Σελήνη περνάει την ημέρα στο ζώδιο του Τοξότη.

Κριός

Το κίνητρο για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές μπορεί να έρθει μέσα από μια παθιασμένη απόλαυση της εργασίας, των υπηρεσιών και των έργων σας. Ή, η αποφασιστικότητα για βελτίωση της υγείας σας μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Θέλετε να μάθετε τα πάντα και έχετε ισχυρή θέληση για να αφιερωθείτε σε αγαπημένες ασχολίες που σας έχουν λείψει.

Ταύρος

Η επιθυμία να απολαύσετε τον εαυτό σας πληρέστερα μπορεί να σας παρακινήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας. Οι σχέσεις και οι καταστάσεις συνδέσεων μπορούν να συμβούν εύκολα και η ανταλλαγή ιδεών ή δραστηριοτήτων μπορεί να ενισχύσει έναν δεσμό. Παρουσιάζετε τον εαυτό σας με περισσότερη εμπιστοσύνη και δείχνετε επίσης την πίστη σας σε άλλους, γεγονός που τους ενθαρρύνει να είναι και αυτοί σε καλή διάθεση.

Δίδυμοι

Η βελτίωση της προσωπικής σας ζωής ή των σχέσεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να είναι κίνητρο σας. Είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να χτίσετε, να μεταμορφώσετε και να αναβαθμίσετε περιοχές της ζωής σας και αυτή η στάση σας εξυπηρετεί πολύ καλά. Μπορούν να προκύψουν πιο δημιουργικοί τρόποι αλληλεπίδρασης. Μπορεί να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης ή οικειότητας σε μια σχέση.

Καρκίνος

Μελέτες, προσωπικά ενδιαφέροντα και έργα μπορεί να είναι σε θαυμάσια εστίαση αυτή τη στιγμή. Μπορούν ακόμη και να μεταμορφώσουν τη ζωή σας με βασικούς τρόπους. Η συζήτηση με κάποιον που μοιράζεται παρόμοιες αξίες μπορεί να σας επιβραβεύει σήμερα - είναι καιρός να ανοιχτείτε στους άλλους. Μια συζήτηση μπορεί να ενισχύσει μια σχέση, ή μια σχέση μπορεί να αναπτυχθεί από μια συνομιλία!

Λέων

Έχετε μερικές εξαιρετικές επιρροές μαζί σας και πάλι σήμερα για δουλειά και χρήματα. Η εστίαση στην επίτευξη των πρακτικών προτεραιοτήτων σας ίσως μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική και ακόμη και μεταμορφωτική τώρα. Μπορεί να ανακαλύπτετε νέους τρόπους να κερδίζετε περισσότερα ή να απολαμβάνετε αυτό που κάνετε - και ίσως και τα δύο. Νέες γνώσεις σχετικά με τις ανάγκες σας ή μια κατάσταση που βαίνει καλώς μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες

Παρθένος

Η παθιασμένη συμμετοχή σας σε αυτό που κάνετε και η δύναμη με την οποία επικοινωνείτε στους άλλους  τον εαυτό σας προσελκύουν φιλική προσοχή. Μια δημιουργική επιδίωξη μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, και μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι σε ένα νέο επίπεδο. Ή, ρίχνετε επιπλέον ενέργεια και αγάπη σε μια σχέση, μια ρομαντική αναζήτηση ή ένα δημιουργικό έργο. Η ικανότητά σας να εστιάζετε είναι εξαιρετική. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να κάνετε μια καλή εντύπωση.

Ζυγός

Είστε σε καλή θέση για μια ώθηση στην συναισθηματική σας κατάσταση και την οικογενειακή σας ζωή τώρα. Η εστίαση στα οικιακά και οικογενειακά θέματα μπορεί  να είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Η άρση των περιττών υλικών πραγμάτων μπορεί να είναι και αυτή χρήσιμη, και έτσι μπορεί να ξεφύγετε από προβληματικές σκέψεις ή συμπεριφορές που δεν σας κάνουν καλό! Μπορεί να ανακαλύψετε βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες και να έχετε καλύτερη επαφή με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αυτό μπορεί να είναι μια εποχή προσωπικής μεταμόρφωσης μέσω έργων, φιλικών σχέσεων και συνδέσεων. Ανακαλύπτετε ανθρώπους και έργα που αγαπάτε. Μια ώθηση στην κοινωνική σας ζωή ή με τα σχέδιά σας και τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να συμβεί άμεσα. Είναι μια τέλεια στιγμή για πειθώ, σύνδεση και σχέσεις, γιατί έχετε κίνητρο.

Τοξότης

Είστε παθιασμένοι αλλά και πρακτικοί σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε αρκετά παρακινημένοι για να βάλετε τη ζωή σας σε καλύτερη τάξη ή για να μάθετε ένα νέο επαγγελματικό αντικείμενο. Η Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σας διαγράμματος σας προσελκύει τύχη σε επαγγελματικά ή δημόσια περιβάλλοντα. Σήμερα, η Αφροδίτη λαμβάνει υποστήριξη από τον Πλούτωνα και μπορείτε να δείτε μια κατάσταση, ένα στοιχείο ή ένα άτομο στην πραγματική αξία του.

Αιγόκερως

Μια παθιασμένη επιδίωξη ή ενδιαφέρον μπορεί να είναι μεταμορφωτική και χρήσιμη εμπειρία σήμερα. Μπορεί να σας παρακινήσει να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Έχετε μεγάλη φόρμα για να πείσετε τους γύρω σας και να συνδεθείτε με άλλους με χρήσιμους και ευεργετικούς τρόπους. Το να βγείτε πέρα από τα συνήθη όριά σας φαίνεται πιο ευνοϊκό σήμερα για σας.

Υδροχόος

Είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να δεσμευθείτε να βάλετε μια κακή συνήθεια ή κατάσταση αποστράγγισης πίσω σας. Ίσως βάζετε περισσότερη αγάπη και ενέργεια στην ιδιωτική σας ζωή. Υπάρχουν οφέλη στο να σκάψετε λίγο πιο βαθιά σε ένα ζήτημα τώρα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για την παρατήρηση, όπως και για να αποκτήσετε ουσιαστικές γνώσεις για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

Ιχθείς

Ένα σχέδιο πάθους ή μια σχέση μπορεί να σας παρακινήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές σήμερα. Είναι συναρπαστικό να κάνετε σχέδια ή να έχετε μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε - μια μικρή δομή πηγαίνει πολύ μακριά τώρα. Η υποστήριξη ή η έμπνευση από σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας μπορεί να είναι φανταστική αυτή τη στιγμή.

______________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php