Δύσκολοι καιροί για Τρίτωνες… Μια καρμική αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα νωρίς σήμερα υποδηλώνει ότι μπορούμε να βλέπουμε τους άλλους σε ένα μη ρεαλιστικό φως και μπορεί να προκύψουν αποκλίσεις που προκαλούν τη σκέψη μας.

Η συγκέντρωση σε τεχνικά δεδομένα μπορεί να είναι δύσκολη. Εάν το μυαλό μας περιπλανιέται, ίσως σημαίνει ότι έχουμε παραμελήσει να τροφοδοτήσουμε τις όποιες οπτασίες μας πρόσφατα.

Πρέπει να προσέχουμε να μην παραπλανούμε τον εαυτό μας, παραβλέποντας τις κρίσιμες πρακτικές λεπτομέρειες και τις σκέψεις που είναι αυτοκαταστροφικές. Ωστόσο, αυτή η μέρα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνουμε τη σκέψη μας ή για να ονειρευτούμε τις δυνατότητες που θα μπορούσαμε να χάσουμε σε μια κανονική μέρα.

Κριός
Η μέρα σας φαίνεται να σας προκαλεί να ξεφύγετε από μια διαδρομή ή ένα πρότυπο που σας εμποδίζει να μεγαλώσετε. Να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί, γιατί εάν ενεργείτε χωρίς αυτογνωσία, μπορεί να παίρνετε κινδύνους, να πληρώνετε υπερβολικά μεγάλα τιμήματα ή να απογοητεύεστε από κάτι πολύ γρήγορα. Εναλλακτικά, η αβεβαιότητα σχετικά με το εισόδημα ή την ασφάλειά σας μπορεί να επηρεάσει τους στόχους εργασίας ή υγείας σας σήμερα.
Ταύρος
Είσαι λίγο πιο επαναστατικοί, ανήσυχοι και περίεργοι σήμερα. Αντισταθείτε στην επιθυμία να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε παρορμητικά αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν με τους τρόπους που τα περιμένατε. Η άρση των πρόσθετων στοιχείων και των περισπασμών, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε μια αίσθηση των προτεραιοτήτων σας, έχει σήμερα μεγάλη σημασία. Υπάρχουν στιγμές που ο εσωτερικός σας επαναστάτης παρεμποδίζει την ηρεμία και την ειρήνη που αναζητάτε και σήμερα μπορεί να συμβαίνει ακριβώς αυτό.
Δίδυμοι
Ένα μέρος του εαυτού σας θέλει να ξεφύγει από τον περιορισμό των μοτίβων και των μυστικών. Παρόλα αυτά, δεν είστε σίγουροι για το πώς να το κάνετε ακόμα, και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια έντονη ανησυχία. Θεωρήστε ότι οι αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα ή στις διαδρομές μπορεί να οδηγήσουν σε νέες και συναρπαστικές συνδέσεις, αλλά αποφύγετε τη δημιουργία περισσότερων προβλημάτων για τον εαυτό σας κάνοντας πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι προσδοκίες σας μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε ευάλωτοι στις μεταβολές της διάθεσης. Ακούστε τι λένε οι άλλοι, αλλά να μένετε στο κέντρο σας για να επικοινωνήσετε με τα συναισθήματά σας.
Καρκίνος
Θα μπορούσατε να νιώθετε λίγο διάσπαρτοι ή ανυπόμονοι σήμερα. Προσέξτε την τάση να ενεργείτε από παρόρμηση και όχι από λογική. Ακόμα, η όποια ρουτίνα φαίνεται να φέρνει δυσαρέσκεια. Μπορεί να νιώθετε υπερφορτωμένοι αν έχετε πάρει πολλή δουλειά, δεν είναι καλή μέρα για ευθύνες. Μπορεί να μην είναι η πιο παραγωγική των εποχών, αλλά οι αναταραχές που αισθάνεστε τώρα μπορεί να σας οδηγήσουν να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές.
Λέων
Μπορεί να υπάρχει ένας αέρας δυσαρέσκειας σήμερα. Αν είστε απογοητευμένοι από το ότι δεν έχετε σαφή στόχο ή διαδρομή, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επικεντρωθείτε τώρα σε μικρότερες εργασίες. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα εργασίας και υγείας σας για μερικές ημέρες και κάνει πολλά για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα με τις ρουτίνες σας, οπότε αργότερα μέσα στην ημέρα μπορεί να είναι ευπρόσδεκτη μια κάποια βαριά ενασχόληση.
Παρθένος
Η επιθυμία για επέκταση, ανάπτυξη, μάθηση και σύνδεση είναι προφανής σήμερα, αλλά μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με άλλα σχέδια. Οι διαταραχές της διάθεσης μπορεί να είναι αρκετές τώρα. Είναι δύσκολο να εξισορροπήσετε τι θέλετε να κάνετε με αυτό που αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε για καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία. Εντούτοις, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, μια ποικιλία και μια διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων.
Ζυγός
Μπορεί να είναι μια δύσκολη εποχή του μήνα για να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας με το τετράγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ήλιο να σας επηρεάζει έντονα. Αυτή η όψη τείνει να επισημάνει τη δυσαρέσκεια και η ανησυχία είναι έντονη. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό το τετράγωνο οδηγεί σε πραγματικές προσπάθειες για τη βελτίωση και την επίτευξη καλύτερων συνθηκών στη ζωή σας. Ωστόσο, είστε ευάλωτοι συναισθηματικά.
Σκορπιός
Μπορείτε να έχετε μια γενναιόδωρη διάθεση, αλλά ίσως και μια υπερβολική επιβάρυνση συναισθηματική και ακόμη και υπερεκτίμηση μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Ή, τα συναισθήματα σας που είναι πολύ έντονα μπορούν να οδηγήσουν σε κάποια σπατάλη ενέργειας ή έλλειψη παραγωγικότητας. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, αλλά η επιθυμία να καταβληθεί προσπάθεια είναι προσωρινά χαμηλή, και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.
Τοξότης
Προσπαθήστε να εστιάσετε τον εαυτό σας σήμερα, καθώς η τάση είναι να διασκορπιστεί η προσοχή και οι ενέργειές σας, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν εναντίον σας. Η πιθανότητα να βρεθείτε στην κορυφή είναι μεγάλη αυτή τη στιγμή. Αποφύγετε την υπερβολή και την αλαζονεία. Η μετακίνηση της Σελήνης από το ζώδιό σας στον τομέα των πόρων σας σήμερα το πρωί μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε έδαφος σε σχέσεις και χρήματα.
Αιγόκερως
Η ανησυχία ή η πλήξη μπορεί να αποτελέσει τη ρίζα των λαθών ή κακών επιλογών σήμερα, αν και θα μπορούσε να οδηγήσει απλά σε διάσπαση της προσοχής σας. Είστε πιο πρόθυμοι από το συνηθισμένο να πάτε στη θάλασσα βοηθώντας κάποιον ή κάνοντας πράγματα για τους άλλους και στη συνέχεια να βρείτε λίγο χρόνο για να κάνετε απλά πράγματα, δεν έχετε καμία διάθεση για δουλειά. Στόχος είναι να έχετε καλύτερη επαφή με τις πραγματικές επιθυμίες σας προτού αναλάβετε δράση.
Υδροχόος
Η ανάγκη να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας μπορεί να γίνει εμφανής σήμερα, ή οι αδυναμίες μιας προσπάθειας αποκαλύπτονται. Μπορεί να αισθάνεστε ότι παίρνετε σήμερα κίνδυνο, ίσως λόγω μιας λαχτάρας για περισσότερο νόημα ή ενθουσιασμό στη ζωή σας. Ωστόσο, η υπέρβαση των ορίων γενικά είναι μια ισχυρή δυνατότητα που ίσως να πρέπει να την αποφύγετε.
Ιχθείς
Μπορεί να επανακτήσετε τον ενθουσιασμό για ένα έργο για το οποίο είχατε αφήσει ημιτελές. Μην αφήνετε τους άλλους να σας πουν τι να κάνετε, εκτός αν χρειάζεστε μια ώθηση για να προχωρήσετε! Είτε πάτε σήμερα με δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους είτε αποφασίσετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο θα νιώσετε ανασφάλεια και η λήψη σκληρών και γρήγορων αποφάσεων θα πρέπει πιθανώς να περιμένει.

__________________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php