facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Κυριακής 8/9 - Vera Dickey

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Πολυσήμαντη, πολυκύμαντη, πολύτιμη ημέρα. Ενώ η Σελήνη είναι στον πρακτικό Αιγόκερω και ευθυγραμμίζεται μέσω συνόδου με τον σοβαρό Κρόνο σήμερα το πρωί, ένα δυναμικό τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας και μπορεί να τονώσει την παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέχουμε γιατί θα χαρακτηριζόμαστε από υπερεκτίμηση των ενεργειακών μας επιπέδων ή ο χρόνος που θα χρειαζόταν να επενδύσουμε σε μια είναι μεγαλύτερος από ό,τι φανταζόμαστε. Μπορεί να σκεφτόμαστε εμμονικά τα πιθανά προβλήματα σε μια υπόθεση και η κρίση μας μπορεί να είναι αδυνατισμένη..
Καθώς προχωράει η μέρα, ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα, και ο Άρης και ο Κρόνος κατευθύνονται προς μια τρίγωνη πτυχή μεταξύ τους- δύο ενισχυτικές όψεις, ιδιαίτερα για την εργασία, την υγεία και την οργάνωση ή για πρακτικές υποθέσεις. Είμαστε σε καλή κατάσταση για πιο βαθιά γνώση, ψυχολογική κατανόηση και συνειδητοποίηση, και εστιασμένη προσοχή. Αναζητούμε τώρα το κρυφό μήνυμα.

Είναι μια καλή μέρα για τη διαμόρφωση στρατηγικών και τη λήψη αποφάσεων. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοί στο να επιλύσουμε τα προβλήματα και να φτάσουμε στην άκρη, στη λύση. Δίνουμε επίσης μεγαλύτερη προσοχή στις παραδοσιακές ή δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους και η στόχευση των προσπαθειών μας έχει νόημα.

Κριός
Δύο όψεις που είναι ενεργές τώρα μπορούν να σας δώσουν μια ωραία ώθηση, ιδιαίτερα στην εργασία, την υγεία και τις καθημερινές ρουτίνες. Μπορείτε να μάθετε κάτι πολύτιμο ή σημαντικό για οποιαδήποτε από αυτά τα θέματα, και αυτό μπορεί να σας ωθήσει σε μια νέα πορεία. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε βελτιώσεις, ώστε να επωφεληθείτε!
Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για ουσιαστικές συνομιλίες, καθώς και για την απόκτηση πολύτιμης διορατικότητας σχετικά με ένα άτομο ή μια επιθυμία. Οι επικοινωνίες είναι σε καλή κατάσταση τώρα με αυξημένο βάθος, ένταση και ειλικρίνεια. Το να μοιράζεστε τα σχέδιά σας με κάποιον και ίσως η ανταλλαγή ιδεών για να τα βελτιώσετε μπορεί να είναι καλή προοπτική. Η ανάπτυξη ικανοποιητικών κανόνων ή προσδοκιών σε μια σχέση μπορεί να σας κάνει να χαρείτε.
Δίδυμοι
Οι νέες στρατηγικές και οι εξελίξεις στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή είναι πολλά υποσχόμενες και οι συνομιλίες (ή περαιτέρω σκέψεις) μπορούν να είναι χρήσιμες και αποκαλυπτικές. Έχετε την τάση να πειθαρχείτε τον εαυτό σας σε σημαντικά έργα και να προχωρήσετε τώρα - αυτά που θα διαρκέσουν είναι πιο ενδιαφέροντα για σας σήμερα.
Καρκίνος
Οι ενέργειες σήμερα σας βοηθούν να φτάσετε στο απώτατο σημείο ενός προβλήματος ή μιας κατάστασης. Τα βαθιά θέματα και οι προηγούμενες κρυφές πληροφορίες μπορούν να διατυπωθούν έντονα τώρα. Συζητήσεις ή αναλύσεις και διερευνήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε πολύτιμη διορατικότητα σχετικά με ένα άτομο στη ζωή σας, ή σε ένα έργο.
Λέων
Η καλή ενέργεια είναι μαζί σας για να συγκεντρωθείτε και να επικεντρωθείτε σε ό, τι έχει σημασία για εσάς και μπορείτε να βρείτε τρόπους βελτίωσης ή ασφάλειας του μέλλοντός σας με κρίσιμους τρόπους. Μπορεί να αποφασίσετε να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων ή να μελετήσετε τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου.
Παρθένος
Μια συζήτηση ή μια διαδικασία σκέψης μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την πρόσφατη ψυχική ένταση. Μια μετριοπαθής προσέγγιση φαίνεται να είναι το καλύτερο στοίχημά σας και είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε μικρές αλλαγές και να εργαστείτε μόνοι σας μέχρι τα μεγάλα πράγματα να βρουν τη θέση τους στη ζωή σας. Αυτή η υπομονή θα σας ανταμείψει!
Ζυγός
Βρίσκεστε σε εξαιρετική θέση για να δείτε τι κάνουν οι άλλοι και είστε σε υγιές σημείο συναισθηματικά. Ο καλύτερος τρόπος για να επεξεργαστείτε πραγματικά και να χωνέψετε τις πρόσφατες εμπειρίες είναι μέσω κάποιας μορφής χαλάρωσης ή υποχώρησης. Μπορεί να χρειαστεί να αποφύγετε τις λεπτομέρειες ενός θέματος για να δείτε ολόκληρη την ιστορία. Θα σας ωφελήσει πολύ να εστιάσετε σε αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων συμπεριφορών ή συνηθειών.
Σκορπιός
Είστε σε ιδανική θέση για να πείσετε, να μοιραστείτε και να συνδεθείτε. Η διαδικασία γενικής μάθησης πηγαίνει καλά, ή υπάρχει μια στιγμή αλήθειας και νέας διορατικότητας σε μια φιλία. Συνδέσεις που γίνονται τώρα μπορούν να είναι πολύ γόνιμες. Οι συνομιλίες είναι εκπαιδευτικές αλλά και ικανοποιητικές. Καθώς η μέρα προχωρά, η εκχύλιση της ενέργειας σας σε ένα ειδικό έργο μπορεί να απορροφηθεί θαυμάσια.
Τοξότης
Ενώ η διάσπαρτη ενέργεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς προχωράει η ημέρα, είστε σε καλή κατάσταση για να εστιάσετε στις προτεραιότητές σας. Μπορεί να φτάσετε σε ένα πολύτιμο συμπέρασμα σχετικά με την καριέρα ή τα χρήματα. Τα επιχειρησιακά θέματα τείνουν να ευδοκιμούν σήμερα - έχετε μια διαισθητική αίσθηση του τι είναι χρήσιμο και τι μπορεί να είναι ασήμαντο και καλύτερα να το αφήσετε πίσω σας.
Αιγόκερως
Καθώς αισθάνεστε όλο και πιο άνετα με τις ευθύνες σας σήμερα, τα πράγματα φαίνονται φυσιολογικά στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα για τη φροντίδα των επιχειρήσεων, και το κίνητρο για να γίνει αυτό είναι θεμελιώδες. Η παραγωγικότητα μπορεί να ικανοποιήσει μια βαθιά σας ανάγκη τώρα. Τα πλεονεκτήματα των πρακτικών σας υποθέσεων και κάθε εργασίας που κάνετε για την προώθηση προς τους στόχους σας είναι αναπόφευκτο να έχει νόημα και ευημερία.
Υδροχόος
Η ιδέα να κάνετε βαθιές ή μακροχρόνιες αλλαγές είναι πολύ ελκυστική για εσάς σήμερα, ειδικά μετά από τις κάπως διάσπαρτες ενέργειες του πρωινού. Είστε σε εξαιρετική κατάσταση για την ενστικτώδη εύρεση των πληροφοριών που χρειάζεστε. Οι συνομιλίες και οι συνδέσεις είναι πιθανόν να λειτουργούν πολύ υπέρ σας.
Ιχθείς
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για συγκέντρωση και αίσθηση αποστολής, πάθους ή σκοπού. Με ένα ισχυρό τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, οι συνδέσεις που κάνετε ή οι συνομιλίες που έχετε μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικές και γόνιμες. Η κατανόηση εκ μέρους κάποιου κοντά σας μπορεί να είναι μια ήπια μορφή χαράς.

__________________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php

 

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.