Ευαισθησία ναι, λογική καμία. Ο Ποσειδώνας μας ωθεί να βάλουμε όλους τους άλλους σε βάθρο και τους εαυτούς μας σε βάραθρο. Όλοι θα μας φανούν σήμερα μεγαλύτεροι, καλύτεροι, σημαντικότεροι από τον εαυτό μας. αυτό θα μπορούσε να είναι η απαρχή του ξηλώματος του Εγώ, αν δεν είχε τόση αυτολύπηση μέσα. Βρείτε ισορροπίες, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά είναι απαραίτητο, ειδικά σήμερα. Αν σας απασχολεί μια νέα σχέση, προσοχή στην εκτίμηση του «αντιπάλου», θα σας φανεί χρυσός το κάθε καρβουνίδι.

Κριός

Οι πρακτικές εξελίξεις είναι σημαντικές αυτές τις μέρες, αλλά μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, ενδεχομένως με τη μορφή απογοήτευσης ή ερωτηματικών για την πορεία σας. Ο Ήλιος αντιτίθεται στον Ποσειδώνα και αυτή η ετήσια διαμετακόμιση σάς υπενθυμίζει να ελέγξετε τις πνευματικές σας ανάγκες. Η φροντίδα της ψυχικής υγείας δεν πρέπει να αγνοείται ενώ ακολουθείτε τους πολλούς προσωπικούς και εργασιακούς στόχους σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ταύρος

Μπορεί να αμφισβητήσετε μια αβέβαιη ή διφορούμενη κατάσταση που σχετίζεται με μια φιλία, ή θα μπορούσατε να επιθυμείτε μια σχέση πνευματικού επιπέδου περισσότερο, παρά μια αισθηματική σύνδεση. Δεν είναι μια εποχή που βλέπετε τα πράγματα καθαρά, μην πάρετε αποφάσεις γενικά. Εάν είστε προσωρινά χωρίς ενέργεια μπορείτε να επωφεληθείτε από το να κάνετε ένα διάλειμμα για να ανανεώσετε τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να μην ξέρετε πού κατευθύνεστε ή πού βρίσκεστε σε ένα ζήτημα που μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα κινήτρων σας. Οι άλλοι στη ζωή σας μπορεί να μην είναι επί του παρόντος συντονισμένοι μαζί σας και να απέχουν από τους στόχους σας - ή την έλλειψη καθορισμένων στόχων. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να αγωνίζεστε με τις αντιλήψεις σας.

Καρκίνος

Να είστε λίγο προσεκτικοί όταν εργάζεστε με γεγονότα και αριθμούς και προσέχετε το γεγονός ότι επικοινωνείτε με τρόπο που μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί. Ονειρευτείτε και δημιουργήστε, αλλά δώστε μεγαλύτερη προσοχή αν ασχολείστε με πρακτικά θέματα σήμερα. Εάν υπάρχει κάτι στον αέρα δύσκολο από συναισθηματική άποψη, αποφύγετε να πιέζετε για απαντήσεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε τις πληροφορίες ή τις οδηγίες που χρειάζεστε σήμερα.

Λέων

Η αναμονή ενός αποτελέσματος με υψηλές προσδοκίες μπορεί να ασκήσει κάποια πίεση σε εσάς ή στις σχέσεις σας. Μπορεί επίσης να σας αφήσει ανοιχτούς στην ψυχή και να φτάσετε να βλάψετε τα συναισθήματα ή να νιώσετε άσκοπη απογοήτευση, μια  απογοήτευση που δεν έχει ρεαλιστικά θεμέλια. Κάποια σύγχυση μπορεί να περιβάλει ιδιωτικά ή οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα, που είναι δύσκολη μέρα για εσάς, επικεντρωθείτε στα πράγματα που αγαπάτε, αντί να προσθέσετε τις ελπίδες σας και τις δυνάμεις σας στις επιθυμίες κάποιου αλλού. Αν είστε απροετοίμαστοι ή αποδιοργανωμένοι, κάθε τι ου συμβαίνει τώρα μπορεί να το αισθάνεστε χειρότερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Οι εργασίες και οι υπηρεσίες είναι σε έντονη εστίαση, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με θέματα ρουτίνας αν δεν αισθάνεσαι κίνητρα – είναι κάπως χαμηλή η ενέργειά σας. Ωστόσο, αντιμετωπίστε την κατάσταση ως μια περίοδο για την ανάκτηση καυσίμων και κινήτρων ή έμπνευσης για καλύτερα αποτελέσματα. Μην περιμένετε πάρα πολλά από τον εαυτό σας για τώρα.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια γενικά καλή περίοδος για τα όνειρά σας, τις ελπίδες και την κοινωνική ζωή. Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα και με τον Ήλιο που αντιτίθεται στον Ποσειδώνα, μπορεί να έχετε μια υπενθύμιση συγκεκριμένων μη πραγματοποιημένων ονείρων τώρα. Αυτό το ετήσιο γεγονός φαίνεται να προβάλλει αυτό που λείπει στη ζωή σας και παρ 'όλα αυτά μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί και η αόριστη δυσαρέσκεια είναι το αποτέλεσμα.

Τοξότης

Οι ασάφειες που σχετίζονται με τις συνθήκες διαβίωσης ή τις ρυθμίσεις, με την οικογένεια ή τις ανασφάλειες σχετικά με τις ικανότητές σας μπορούν να σας βαρύνουν, επηρεάζοντας την επιδίωξη των στόχων, της σταδιοδρομίας ή των ευθυνών σας. Στην πραγματικότητα, το να κάνετε ένα διάλλειμα ώστε να μπορείτε να πάρετε καλύτερη σχέση με τη διαίσθησή σας σε αυτά τα θέματα μπορεί να σας βοηθήσει. Στη διαδικασία, ίσως ανακαλύψετε νέες - και ίσως βελτιωμένες - πηγές έμπνευσης.

Αιγόκερως

Μια προσωρινή έλλειψη κατεύθυνσης ή έμπνευσης μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους σε περισπασμούς, γεγονός που σας δυσκολεύει παντού. Είναι καλύτερο να μην δεσμεύεστε σε τίποτα υπό αυτές τις συνθήκες, έτσι ώστε να περιμένετε καλύτερες στιγμές. Είναι μια καλή στιγμή να επανεξετάσετε ή να εξετάσετε τις προσδοκίες σας. Οι προσδοκίες μπορούν μερικές φορές να χαλάσουν απόλυτα καλές ευκαιρίες, οπότε κάνε το καλύτερό σας για να κρατήσεις τα πράγματα ρεαλιστικά.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, είστε σε καλή κατάσταση για να αξιοποιήσετε τη φανταστική πλευρά σας. Εντούτοις, μπορεί να υπάρξει αισθητή έλλειψη σαφήνειας ή ενεργειακής δύναμης τώρα και είναι καλύτερο να αποφευχθούν (αν είναι δυνατόν) σημαντικές χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, ιδίως ο δανεισμός.

Ιχθείς

Αυτές τις μέρες, μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει διάκριση ανάμεσα σε αυτό που θέλετε και σε ό, τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Δεδομένου ότι είναι πολύ καλύτερο να προσκολληθείτε σε όνειρα που σας εμπνέουν από όσα σας απογοητεύουν, μην φοβάστε τις ατέλειες που μπορείτε να δείτε στα σημερινά σας σχέδια και οράματα. Το να δείτε καθαρά μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάποια επιδιόρθωση.

 

__________________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php