Η μέρα έχει αυτό το χαρακτηριστικό που κάνει τους αγγλοσάξωνες να λένε : «μην υπολογίζεις όλα σου τα αυγά για κοτόπουλα». Δηλαδή, μην νομίζεις ότι κάθε σου δράση θα έχει επιτυχία και κυρίως, μην ανοίγεσαι παραπάνω από όσο ρεαλιστικά αντέχεις, επειδή θεωρείς την μελλοντική επιτυχία σίγουρη.

Η καλή σχέση του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης με τον Άρη μας δείχνει μια κατεύθυνση, έναν σκοπό, αλλά η δύσκολη σχέση πάλι του Άρη με τον Δία μας κάνει να υπερβάλλουμε στις δυνατότητές μας, να θεωρούμε τα εμπόδια πιο βατά από ό,τι είναι και τις προκλήσεις πιο αδύναμες από την πραγματικότητα. Θα φάμε λίγο τα μούτρα μας, αλλά και τι πειράζει; Μήπως δεν θα σηκωθούμε πάλι;

Κριός
Αυτή είναι μια παντοδύναμη μέρα για την επικοινωνία των συναισθημάτων σας και για την ανταλλαγή ιδεών και πεποιθήσεων, αν και η υπερβολική ενέργεια μπορεί να είναι δύσκολο να διοχετευτεί αργότερα μέσα στην ημέρα. Είστε σε καλή κατάσταση για να συγκεντρώσετε υποστήριξη και δραστηριότητα στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας.
Ταύρος
Υπάρχουν μερικές πολύ παραγωγικές ενέργειες σήμερα, αλλά και κάποια τάση να ξεπεράσετε τα όρια! Μπορούν να γίνουν φιλικές συνδέσεις μέσω μηνυμάτων σήμερα. Είναι επίσης ένας καλός χρόνος για να αποφορτίσετε την ψυχή σας ή να συζητήσετε μια συναισθηματική σύγκρουση ή πρόβλημα με κάποιον που εμπιστεύεστε.
Δίδυμοι
Αυτή είναι μια καλή εποχή για τις οικογενειακές υποθέσεις και τη λήψη μέτρων για τη βελτίωση της ζωής στο σπίτι ή στις σχέσεις. Είναι ευκολότερο από το συνηθισμένο να κερδίζετε τη συνεργασία άλλων για να βοηθήσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Ενώ αυτή μπορεί να είναι μια παραγωγική ημέρα από την άποψη της δραστηριότητας, έχετε κάποια τάση να πιέζετε κάτι πάρα πολύ τους άλλους ή να κάνετε υπερβολές.
Καρκίνος
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την ανάληψη δράσης σε ένα σημαντικό έργο, ιδιαίτερα σε μια επικοινωνιακή ή εκπαιδευτική προσπάθεια. Φαίνεται να είσαι πρόκληση! Καθώς προχωράει η μέρα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πάρα πολλά πράγματα φορτώσει στο πρόγραμμά σας ή ότι υπάρχουν προβλήματα προγραμματισμού γενικά.
Λέων
Θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι υπερεκτιμάτε κάτι με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών σας και των αξιών σας σε δύσκολη θέση με τον Δία στην ανάληψη κινδύνου σας, στο παιχνιδιάρικο ηλιακό πέμπτο σπίτι. Ο δανεισμός από το μέλλον σας δεν αφορά μόνο τα χρήματα, αν και καλύπτει ασφαλώς και αυτόν τον τομέα, αλλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει το άλμα σε νέες καταστάσεις χωρίς να εξετάζετε τις συνέπειες. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε.
Παρθένος
Η επιθυμία να προωθηθούν προσωπικά σχέδια μπορεί να συγκρουστεί τώρα με τις οικογενειακές επιδιώξεις ή συμφέροντα. Προσπαθήστε να μην εστιάσετε πολύ σκληρά στο ιδανικό σενάριό σας, επειδή παίρνει την ενέργεια μακριά από την παραγωγικότητα στο παρόν. Βρείτε τρόπους για να απελευθερώσετε την ένταση και να αναλάβετε δράση με μικρά βήματα.
Ζυγός
Αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να φτιάξετε συνδέσεις που να ενισχύουν τις φιλοδοξίες σας ή τους πιο μακροπρόθεσμους στόχους σας. Καθώς η μέρα προχωρά, ωστόσο, η ανησυχία και η υπέρβαση των ορίων σαςμπορεί να χρειαστούν κάποια εξημέρωση. Μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε πού να διοχετεύσετε την ενέργειά σας. Ι
Σκορπιός
Πρέπει να συντονίσετε τον εαυτό σας με τις επιθυμίες των άλλων και αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Αναπάντεχα γεγονότα μπορεί να σας ωθήσουν να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν. Φροντίστε τον εαυτό σας αλλά βάλτε και σε προτεραιότητα τις ανάγκες των άλλων. Με λίγα λόγια, κάντε κάτι για όλους και όχι τα πάντα για έναν.
Τοξότης
Πολύ μεγάλη ένταση διακρίνει τις σημερινές σας ενέργειες. Θεωρείτε με κάποιον τρόπο ότι σας αξίζουν περισσότερα από όσα απολαμβάνετε ως αναγνώριση ή ως κέρδος και θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι την αξία σας. Βασικά έχετε δίκιο, αλλά προσέξτε την στρατηγική σας για να βγείτε ωφελημένοι, δεν αρκεί να αξίζετε κάτι, πρέπει να ξέρετε και να το εκμαιεύετε.
Αιγόκερως
Αυτή είναι μια καλή εποχή για να αισθανθείτε ότι έχετε κίνητρα και αυτοπεποίθηση, και οι σχέσεις τείνουν να είναι ζωντανές και ενθαρρυντικές. Καθώς προχωράει η μέρα, προσπαθήστε να αποφύγετε την υπέρβαση και την υπερεκτίμηση δυνατοτήτων - ο ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσει στο να πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα από ό, τι είναι πραγματικά δυνατό.
Υδροχόος
Αποφύγετε καταστάσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε χρέη, όχι μόνο σε σχέση με τα χρήματα, αλλά και μέσω υπερέκθεσης στις σχέσεις, καθώς η σημερινή τάση είναι να υπερβείτε τα όριά σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να δίνει προτεραιότητα στις συναισθηματικές σας ανάγκες και ανησυχίες, καθώς μετακινείται μέσω του ζωδίου σας.
Ιχθείς
Αποφύγετε, αν είναι δυνατόν, μια πολλά υποσχόμενη δράση για οτιδήποτε, καθώς τείνετε να υπερεκτιμάτε την ικανότητά σας να ακολουθείτε έναν σκοπό. Λάβετε υπόψη ότι με τόσο μεγάλη έμφαση στον τομέα των προσωπικών σχέσεών σας αυτές τις μέρες, η εργασία μέσω ζητημάτων σχέσεων πρέπει να είναι προτεραιότητα. Ωστόσο, μπορείτε να είστε λίγο ανυπόμονοι σήμερα, οπότε κρατήστε αυτό υπόψη πριν προχωρήσετε σε κάτι που δεν έχετε ακόμη οργανώσει καλά.

__________________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php