Μικρή υπομονή και μεγάλη ευκολία στην ανάληψη κινδύνων, είναι ένα κοκτέιλ κομμάτι εκρηκτικό για την ζωή μας, δώρο του τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη από την Παρθένο και τον Δία από τον Τοξότη. Η ημέρα κρύβει μια δυνατότητα να ξεπεράσουμε τα όρια, αλλά πρέπει να προσέξουμε γιατί και τα όρια κάποιο ρόλο παίζουν στην ζωή μας, κάπως μας προφυλάσσουν.

Γενικά προτείνω να δείτε τα μοτίβα που διέπουν την προσωπική σας ιστορία και εκεί επάνω να φυλαχτείτε. Δηλαδή, αν κάποιος έχει ροπή στις διαφωνίες να προσέξει να μην τραβήξει το σκοινί, αν κάποιος άλλος έχει δει ότι ρέπει στα ατυχήματα ας προσέξει αυτό το πεδίο και ούτω καθ’ εξής.

Κριός

Ενώ ο Άρης βάζει τα δυνατά του να σας προστατέψει από κάθε κακό, ακόμα και ξεκαθαρίζοντας θέματα του παρελθόντος σας, έχετε πολύ παράξενες επιρροές από τον Δία, και πρέπει να δείτε πολύ κάθε σας επαγγελματικό βήμα, υπάρχει δύσκολο κλίμα στην δουλειά σας - και οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας μπαίνουν σε μια περίοδο έντασης και δυσκολιών.

Ταύρος

Ο Ουρανός σας δίνει μια ημέρα ανέμελη, αισιόδοξη, αισθαντική και κοινωνική. Γίνεστε αποδέκτες πολλών προσκλήσεων για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, μέσω φίλων έρχονται ακόμα και επαγγελματικές προτάσεις ή πολύ αξιόλογα φλερτ. Βγαίνετε από τον στενό σας κύκλο, βλέπετε ανθρώπους, ξεχωρίζετε με την δημιουργική σας ματιά. Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα άνοιγμα σε κάποιους καινούριους  ανθρώπους στην ζωή σας κι αυτό σας φέρνει μια αναστάτωση.

Δίδυμοι

Η ημέρα ασχολείται με τον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών. Άνθρωποι από παλιά  έρχονται πάλι στην ζωή σας – έρχεται και κάποιου είδους δικαίωσης για παλιές θέσεις και αποφάσεις σας. Ενώνετε το παρόν με το παρελθόν σας, είστε ώριμοι και έχετε σίγουρες απόψεις για το ποιους ανθρώπους θέλετε στην ζωή σας.

Καρκίνος

Η ημέρα σας είναι γεμάτη από κάθε άποψη. Η Σελήνη σας δονεί δίνοντάς σας ερωτική διάθεση. Ίσως να έχετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, ενώ ξανοίγεστε στους γύρω σας, δέχεστε κάποιες προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πιθανόν εντυπωσιάζετε κάποιους ανθρώπους με τον ήρεμο και σταθερό τρόπο που σκέφτεστε.

Λέων

Ο Ήλιος σας κάνει δημιουργικούς και ευφάνταστους, ενώ εξακολουθεί μέσω να αποκαλύπτει τρόπους που σας κάνουν αποτελεσματικούς σε θέματα που έχουν να κάνουν με γραφειοκρατικές υποθέσεις. Ωστόσο καλύτερα θα ήταν να μην ταξιδέψετε μέχρι τις 15 του μήνα, αλλά αν είναι υποχρεωτικό, να προσέχετε τα ατυχήματα.

Παρθένος

Έχετε πνευματική διαύγεια αλλά ταυτόχρονα και μια αίσθηση ότι ξέρετε ποιος είναι ο ρόλος σας και η αποστολή σας. Το μυαλό σας κυριολεκτικά πάλλεται ενώ σας ενδιαφέρουν πολλά και διαφορετικά πράγματα, προσέξτε γιατί κινδυνεύετε λίγο από έλλειψη ενέργειας σε διαφορετικά πεδία. Σε επίπεδο σχέσεων είστε κατασταλαγμένοι και σίγουροι για το τι θέλετε και πώς θα διατηρήσετε το καλό κλίμα τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Είστε πολύ προβληματισμένοι, αλλά δεν κάνετε κάτι για να λύσετε τα προβλήματά σας. Να το ξέρετε, δεν θα εξαφανιστούν αν τα κρύψετε κάτω από το χαλί. Η δύσκολη περίοδος που ζείτε σας έχει οδηγήσει σε αδράνεια, σε αναβλητικότητα. Και αυτό επιδεινώνει την κατάσταση. Ξυπνήστε και πάρτε αποφάσεις, κλείστε συμμαχίες, κινητοποιηθείτε πριν είναι αργά.

Σκορπιός

Έρχονται πολλές αποκαλύψεις για φίλους σας και πιθανόν και κάποια μέλη της οικογένειάς σας, ίσως τα αδέλφια σας. Η αίσθηση πικρίας και προδοσίας τη στιγμή που αντιλαμβάνεστε ότι κάποιοι άνθρωποι που τους εκτιμούσατε πολύ είναι διπρόσωποι, θα σας καταβάλουν.  Ταυτόχρονα η Σελήνη θα ελαφρύνει την διάθεσή σας και θα σας κάνει πολύ ερωτικούς και γοητευτικούς.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας σας δίνει την ίδια στιγμή προκλήσεις και βοήθειες. Κινηθείτε με σύνεση σε ό,τι έχει να κάνει με τον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν σας λείπουν τα ταλέντα αλλά η οργάνωση και η απόφαση να επιτύχετε. Κάντε τις επιλογές σας. Πάρτε την ζωή σας στα χέρια σας, δεν θα έχετε άφθονο χρόνο στην διάθεσή σας για πάντα.

Αιγόκερως

Η ημέρα φέρνει καλές ειδήσεις που σχετίζονται με τον έρωτα και με πολλές οικονομικές υποθέσεις αλά ταυτόχρονα σας υπενθυμίζει ότι δεν έχετε ακόμα βρει τον πυρήνα των προβλημάτων σας, γιατί αποφεύγετε την αλήθεια. Δείτε πραγματικά στην ψυχή σας τι είναι αυτό που θέλετε και όλα θα διευθετηθούν.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια μέρα έντασης, που δύσκολα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε. Ζητήματα που αφορούν το όλο το πλέγμα της ζωής σας, δικαστικοί αγώνες και κάθε είδους νομικά θέματα, αλλά και ένας αέρας προδοσίας και ανασφάλειας σας ακολουθούν και σήμερα. Βρείτε χρόνο και τρόπο να ανασυνταχθείτε.       

Ιχθείς

Η Σελήνη από το ζώδιό σας θα σας κάνει πολύ συναισθηματικούς, ενώ η προσωπικότητά σας, η στιβαρή στάση σας και η δημιουργικότητά σας κερδίζουν τις εντυπώσεις, χαρίζοντάς σας σημαντικές φιλίες. Οι σχέσεις σας με κοντινά πρόσωπα, ειδικά με τα αδέλφια σας, γίνονται πολύ

__________________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php