Ένταση, έρωτα, βαθιές ανάγκες που εξωτερικεύονται, όλα τα έχει η σημερινή μέρα και σε χορταστικές δόσεις. Ο Ερμής ενώνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο της κυριαρχίας του, την Παρθένο, επιτρέποντας στο κάρμα να πάρει μια παιχνιδιάρικη και επικοινωνιακή μορφή. Μας είναι εύκολο να παραδεχτούμε ότι θέλουμε να ζήσουμε μέσω κάποιου άλλου ή για το χατίρι κάποιου άλλου…
Καθώς ο Ήλιος τριγωνίζει τον Πλούτωνα το φως και το σκοτάδι δίνουν μια ευγενική μάχη μέσα μας, κάπως σαν να ασκεί αϊκίντο η ψυχή μας, όπου κανένα κομμάτι της δεν μάχεται πραγματικά το άλλο, όλα είναι μια χορογραφία δύναμης και αποδοχής. Και όλα αυτά ακριβώς πριν το ολόγιομο φεγγάρι στους Ιχθείς, που θα μας φέρει βαθύτατη διαίσθηση και γνώση των αναγκών μας…
Κριός
Η αποφασιστικότητά σας να βελτιώσετε την υγεία ή την εργασία και τις συνήθειες σας είναι αρκετά ισχυρή ώστε να μετατρέπετε τα αρνητικά σε θετικά. Μπορείτε να κάνετε σημαντική πρόοδο στα έργα σας ή να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ή διατροφής που να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. 
Ταύρος
Η επιθυμία σας να επεκταθείτε κυριαρχεί τώρα. Μπορεί να αναγνωρίσετε ενστικτωδώς ότι εάν κολλάτε μόνο με όσα γνωρίζετε, δεν θα έχετε ευκαιρίες μάθησης. Μπορείτε να είστε αποφασισμένοι να συνδεθείτε πιο βαθιά με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, τα χόμπι και ίσως ακόμη και ένα άτομο.
Δίδυμοι
Αυτή είναι μια γενικά καλή εποχή για να αναλάβετε την κυριαρχία επάνω στα συναισθήματά σας και να μετατρέψετε τα αρνητικά σε θετικά. Η αναμόρφωση και η βελτίωση σε κάτι που σας προβληματίζει μπορεί να είναι ελκυστική, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια ή μια στενή σχέση. Αν έρθετε σε επαφή με περιοχές δυσαρέσκειας ή με αναποδιές,, δείτε το θέμα σαν ευκαιρία αλλαγών.
Καρκίνος
Μπορεί να συνδέεστε με ανθρώπους και πληροφορίες που σας βοηθούν να πλησιάσετε τους στόχους σας. Το να βλέπετε πιο προβληματικές περιοχές ή να αντιμετωπίζετε τις αλήθειες μπορεί να οδηγήσει σε αναδιάρθρωση δραστηριοτήτων και μαζικές βελτιώσεις στα σχέδιά σας και ενδεχομένως στις σχέσεις σας.
Λέων
Η επιθυμία σας να βελτιώσετε, να αναπτυχθείτε και να αναπτύξετε τους τομείς ενδιαφερόντων σας είναι ισχυρή και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εισόδημα, εργασία και υγεία. Είναι καιρός για αυτο-βελτίωση μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά, την εργασία και την υγεία. Παρόλα αυτά, μπορεί να υπάρξουν ορισμένα ζητήματα σε σχέση με όρια, δανεισμό ή διαχείριση.
Παρθένος
Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου -Πλούτωνα σας ενδυναμώνει, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας και τον Πλούτωνα να σας ενθαρρύνει να μεγαλώσετε και να βελτιώσετε. Πάντως οι ενέργειες αναμειγνύονται σήμερα. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε αρκετά αποφασισμένοι να δώσετε ενέργεια σε ένα συγκεκριμένο έργο, μια σχέση ή να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με το "Εγώ", μια δύσκολη όψη της Σελήνης μπορεί να φτιάξει μια συγκλονιστική συγκίνηση, εκτός προγράμματος.
Ζυγός
Μια εξαιρετική ενέργεια είναι μαζί σας για να αναγνωρίσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, στο σπίτι ή μέσα στον εαυτό σας. Μπορείτε να βρείτε χρήσιμους τρόπους για να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας εμπειρία και τον ερωτικό κόσμο σήμερα. Τα συναισθήματα αυξάνονται σήμερα με την πανσέληνο που πρόκειται να συμβεί και μπορεί να έχετε κάποια νέα όνειρα ή ανανεωμένη έμπνευση.
Σκορπιός
Περιοχές παραμέλησης, απόρριψης ή υπερεκτίμησης στη ζωή σας μπορούν να γίνουν πιο εμφανείς. Η αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας και να καθαρίσετε τη συνείδησή σας. Να είστε σε εγρήγορση για υπερβολές ή για τάση συσσώρευσης έντασης - αυτά τα πράγματα μπορούν να σας κρατήσουν πίσω.
Τοξότης
Αναζητήστε τρόπους για να εισάγετε περισσότερη φαντασία στα σχέδιά σας ή τους στόχους σας και να ασχοληθείτε με ζητήματα γύρω από την οικιακή ή οικογενειακή ζωή που σας αφήνουν να αισθάνεστε ανασφαλείς ή ένοχοι. Ένα άλλο πιθανό εμπόδιο είναι ο εξαντλητικός ενθουσιασμός που σας οδηγεί να αναζητήσετε νέες πηγές έμπνευσης αν οι συνηθισμένες δεν σας ικανοποιούν πλέον.
Αιγόκερως
Μπορεί να αισθάνεστε λίγο κουρασμένοι με ένα πρόσφατο έργο ή προσπάθεια που έχετε αναλάβει. Αναζητήστε υγιείς διαδρομές διαφυγής που τροφοδοτούν την ανάγκη για φαντασία, περιπέτεια και ιδεαλιστική σκέψη. Βρείτε εναλλακτικές πηγές απόλαυσης και έμπνευσης προσωρινά μέχρι να ξανακερδίσετε την ορμή σας.
Υδροχόος
Φροντίστε τα τιμαλφή σας και σκεφτείτε τρόπους για να βελτιώσετε τη ζωή και τις σχέσεις σας μέσω περισσότερης φαντασίας, ρομαντισμού και ευγένειας. Να ξέρετε ότι είστε πιο ευαίσθητοι από ό, τι συνήθως στις διαθέσεις των ανθρώπων γύρω σας - αν δεν γνωρίζετε αυτή την τάση, μπορείτε να καταλήξετε να παίρνετε συναισθήματα που δεν ανήκουν εξ ολοκλήρου σε σας!
Ιχθείς 
Θα μπορούσατε να αισθανθείτε πιεσμένοι από άλλους ή να σπρώχνονται τα συναισθήματά σας σε μια γωνία όταν δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε. Η παθητικότητα ή η διαφυγή σας μπορεί να φέρει διέγερση εσωτερικών συγκρούσεων τώρα, οπότε κάνετε ό, τι μπορείτε για να διευκρινίσετε τη θέση σας, κυρίως στον εαυτό σας.

__________________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php