Πανσέληνος στους Ιχθείς, σε εγγύτητα με τον αστερισμό του Φοίνικα, με δύσκολα ενεργοποιημένο τον Δία και τον Άρη, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ερωτική σχέση με τον Πλούτωνα. Αυτή η φεγγαράδα θα γράψει ιστορία σε πολλά επίπεδα και πρέπει να είστε έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες που προσφέρει, ανάμεσα από τις παγίδες και τις πλάνες που δημιουργεί.

Προσήλωση στους στόχους, άνοιγμα της διαίσθησης και μια δόση εμπιστοσύνης στον εαυτό μας και το σύμπαν θα είναι η τέλεια συνταγή για να σας αποκαλύψει αυτή η Πανσέληνος πόση δύναμη κρύβει η ψυχή σας.

Προσοχή, η σύνοδος Σελήνης – Ποσειδώνα θα βρεθεί σε ένα παντοδύναμο Ταυ τετράγωνο με τον Δία, τον Άρη και τον Ήλιο, όψη που φέρνει βαθύ θυμό και μια αίσθηση απογοήτευσης γενικής, κάπως σαν να είναι η ζωή όλη που δεν μας αρέσει. Αυτό είναι και καλό και κακό.

Γιατί αν μας αρέσει κάτι, δεν το αλλάζουμε, και η Σελήνη αυτή προστάζει να αλλάξουμε. Το θέμα είναι να μην διαλέξουμε τον θυμό, να κρατήσουμε μια «θετική» απογοήτευση, να πούμε ότι δεν μας αρέσει αυτό που έχουμε στην ζωή μας – αν όντως δεν μας αρέσει – και να επιλέξουμε να κάνουμε τις αλλαγές αυτές που θα αναγεννήσουν τη χαρά της ζωής.

Η όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα που ενεργοποιείται μέσω της Πανσελήνου είναι η σημαντικότερη πλανητική επιρροή για όλο το 2019. Ο Ποσειδώνας κυβερνά τις ελπίδες, τα όνειρα και την πνευματικότητα, και η ισχυρότερη όψη στην πανσέληνο δίνει μεγάλες δυνατότητες σε αυτούς τους τομείς.

Η ισχυρή επιρροή του Πλούτωνα κάνει αυτή την πανσέληνο άκρως σημαντική για θετικούς μετασχηματισμούς και αναγέννηση μέσα από έντονη προσωπική αλληλεπίδραση και μέσα από τον καθαρισμό συναισθηματικών αποσκευών και καταστροφικών συμπεριφορών.

Μια πανσέληνος έχει πάντα σχέση με την προηγούμενη νέα σελήνη. Το νέο φεγγάρι στις 30 Αυγούστου σας βοήθησε να έρθετε σε επαφή με τις πιο παθιασμένες επιθυμίες σας και να τις μοιραστείτε. Ήταν εξαιρετικό για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να αναζωογονήσετε κάτι, ειδικά στον ερωτικό τομέα.

Η πανσέληνος της 14ης Σεπτεμβρίου φέρνει μια ενέργεια ολοκλήρωσης που διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι το νέο φεγγάρι της 28ης Σεπτεμβρίου. Σταθείτε όρθιοι και φωνάξτε τις επιθυμίες σας. Θα τις ακούσουν και οι δύο κόσμοι.
Κριός
Οι σχέσεις σας είναι το πεδίο αυτής της Πανσελήνου, συνδεδεμένες με την θυσία και την υγεία, τόσο την δική σας όσο και των γύρω σας. Αν υπάρχουν σκιερά σημεία στις προσωπικές σας σχέσεις ή μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καρμική ανάγκη να γίνουν αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, στο τι ανέχεστε, τι δίνετε. Αν οι άλλοι γύρω σας δεν σας δίνουν αυτό που αξίζετε, σταθείτε για να σκεφτείτε γιατί τους έχετε επιλέξει.
Ταύρος
Η κοινωνική σας ζωή θα φωτιστεί και οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι πολύ πιο εξωστρεφείς από ό,τι συνηθίζετε. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιοι άνθρωποι που θα γνωρίσετε θα σας φανούν σημαντικότεροι από ό,τι είναι ή αντίθετα θα τους υποτιμήσετε και τελικά θα χάσετε την ευκαιρία να συνδεθείτε όπως σας αξίζει μαζί τους. Ανοίξτε την διαίσθησή σας και τολμήστε να κάνετε κριτική στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους.
Δίδυμοι
Η δουλειά είναι το πεδίο που φωτίζει για εσάς αυτό το φεγγάρι. Προσέξτε να χρησιμοποιήσετε μεν την φαντασία σας, να μην σας χρησιμοποιήσει όμως εκείνη. Συγκεκριμένες ενέργειες και σοβαρά βήματα ευνοούνται. Ταυτόχρονα μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να αναδυθούν συναισθηματικές ευκαιρίες καθώς θα έρθετε σε επαφή με νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Καρκίνος
Η Πανσέληνος πάντα δονεί την ψυχή σας. οι επόμενες δύο εβδομάδες θα φέρουν μεγάλη κινητικότητα, δυνατότητα να ταξιδέψετε, να μάθετε πράγματα, να επεκταθείτε, να καθορίσετε νέους στόχους. Η ψυχή σας πάλλεται γιατί έχετε βιώσει μεγάλες δυσκολίες αλλά τώρα ανασυντάσσεστε και κοιτάτε εμπροστά.
Λέων
Η λίμπιντο δονείται. Σημαντικές σχέσεις αποκτούν για εσάς όλη τους τη δυναμική, για το καλύτερο ή το χειρότερο. Έχετε απόλυτη ωριμότητα στο τι θέλετε ερωτικά, αλλά υπάρχει μια σύγχυση που την κομίζουν στην ζωή σας οι άλλοι. Πιθανόν να βρίσκεστε στον πειρασμό της απιστίας, μην μαστιγώνεστε. Συμβαίνουν αυτά στις ανθρώπινες σχέσεις, απλά μετρήστε τα κουράγια σας.
Παρθένος
Η πολική για εσάς χώρα των Ιχθύων φέρνει με την Πανσέληνο τεράστιες αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα ανακαλύψετε πιθανόν ότι το τελευταίο εξάμηνο κάνατε λάθη στις εκτιμήσεις σας και θα αλλάξετε ρότα. Μια αίσθηση ότι το κάρμα δονεί όλη σας την ύπαρξη θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να ξενίζουν τους άλλους, αλλά εσάς θα σας βγάλουν στον αληθινό σας προορισμό.
Ζυγός
Όσα για καιρό σας κράτησαν πίσω μπορούν να αρχίσουν να υποχωρούν. Άνθρωποι που είχαν την αμέριστη προσοχή σας αλλά δεν χρησιμοποίησαν καλά την αγάπη σας βγαίνουν από την ζωή σας χωρίς δεύτερη κουβέντα. Θέλετε να δείτε με σοβαρότητα το μέλλον σας και δεν έχετε χρόνο να τον χάσετε σε ενεργειακά βαμπίρ.
Σκορπιός
Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται, αλλά πιθανόν να στρέφεται σε μονοπάτια που δεν είναι ρεαλιστικά. Αυτή η Πανσέληνος σας σπρώχνει να κάνετε σχέδια που δεν ολοκληρώνονται. Ωστόσο αν το καταλάβετε αυτό και βάλετε χαλινάρι στον εαυτό σας η δυνατή διαίσθηση θα σας βοηθήσει να δείτε ποιον δρόμο πρέπει να πάρετε για να αγγίξετε τα όνειρά σας.
Τοξότης
Η οικογένεια θα είναι στο επίκεντρο αυτής της Πανσελήνου. Λύνονται προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν για καιρό και ένας φρέσκος αέρας δροσίζει τις προσωπικές σας σχέσεις. Πιθανόν να λυθούν θέματα που σας άγχωσαν το τελευταίο εξάμηνο, αλλά θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας σταθερά εστιασμένα στην πραγματικότητα. Μην αφεθείτε να ονειρευτείτε χωρίς όριο, θα απογοητευτείτε.
Αιγόκερως
Οι φίλοι σας και ο τρόπος που αλληλεπιδράτε με τους άλλους, καθώς και οι σχέσεις σας με τα αδέρφια σας θα βρεθούν στο στόχαστρο του φεγγαριού. Μην υπερεκτιμάτε τους ανθρώπους, μπορεί να νιώθετε μια γλυκιά αίσθηση ότι ανήκετε σε κάποιους, αλλά ίσως να μην το αξίζουν να σας έχουν.
Υδροχόος
Οι μόνιμες σχέσεις σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία θα σας απασχολήσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες. Λάθη και παραλείψεις μπορεί να σας στοιχίσουν και να πληρωθούν με αγωνία και αϋπνία αν δεν προσέξετε. Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν στο επόμενο εξελικτικό σας βήμα, ζείτε αλλαγές που δεν τις θέλετε αλλά είναι απαραίτητες.
Ιχθείς
Είστε οι πρωταγωνιστές του φεγγαριού. Μια βαθιά αίσθηση του σκοπού σας σε αυτήν την ζωή σας κατακλύζει με απόλυτα θετικό τρόπο. Δείτε με μεγάλη σοβαρότητα το τι θέλετε να είστε και με ποιον τρόπο θέλετε να ζείτε εφ’ εξής και θα τα καταφέρετε να αγγίξετε τα όνειρά σας. Οι επόμενες δύο εβδομάδες σας δίνουν την δυνατότητα να βάλετε τα όνειρά σας σε συγκεκριμένους χάρτες.

__________________________________

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php