Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 16 ως 22/9/2019.
Γιώργος Σαλαμάς - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 16 ως 22 Σεπτεμβρίου 2019;

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι εξαιρετικό για την επαγγελματική σου εξέλιξη, μπορούμε να πούμε ότι δίνει μια σημαντική ώθηση σε αυτόν τον τομέα. Εν τω μεταξύ, και η Αφροδίτη από τη θέση της στον οίκο των συνεργασιών, βοηθάει πολύ. Ίσως κατάλαβες όλο αυτό τον καιρό, ότι η συνύπαρξη είναι τέχνη ή μπορεί να τέθηκαν πολλά ερωτηματικά περί συντροφικότητας και συντονισμού με τους σημαντικούς άλλους. Όλα αυτά σε έκαναν να καταλάβεις ότι οι σχέσεις δεν είναι ένα καράβι που πάει μόνο του και όπου βγει, αλλά ότι είσαι συνοδηγός και ότι η πορεία του είναι και δική σου ευθύνη. Τα πράγματα είναι απλά: Αν θεωρήσεις τον άλλο δεδομένο το καράβι θα πάει κατά διαόλου. Αν πάλι κάνεις κι εσύ κουπί, οι πιθανότητες να πας εκεί που θες είναι μεγαλύτερες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μια δυνατή όψη που έχει να κάνει με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Ίσως γίνει μια γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε έναν χώρο εκπαίδευσης. Υ.Γ. Το να αποφεύγεις να μιλάς για τη σχέση σου με τη σχέση σου ή με τους άλλους πρέπει να καταλάβεις ότι έχει ως αποτέλεσμα να βγάζεις τις δικές σου «ερμηνείες», οι οποίες είναι δικά σου κατασκευάσματα και ακόμη και να είναι αληθινές, αν μάθεις και την άποψη του άλλου μπορεί τα δεις όλα κάπως διαφορετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι πολύ δυνατή και θετική και σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι πολύ πιθανά τα καλά νέα στον οικονομικό τομέα που θα σε απαλλάξουν από ένα σημαντικό άγχος. Υ.Γ. Ένας Δίδυμος βρίσκει πραγματικά θλιβερό να μην τον καταλαβαίνουν, ή να μην μπορεί ο ίδιος να καταλάβει τις σκέψεις του, ή να μην μπορεί να τις δέσει μεταξύ τους έτσι ώστε να βγαίνει ένα λογικό συμπέρασμα. Αυτά ευτυχώς τελείωσαν, και αρχίζει μια πραγματικά καλύτερη περίοδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι και το κεντρικό θέμα της εβδομάδας. Μια πολύ θετική και δυνατή όψη που σχετίζεται με τις νέες συμφωνίες, τα συμβόλαια ή και μια νέα συναισθηματική γνωριμία. Αν ρωτήσεις έναν Καρκίνο πώς προχωράει μπροστά, θα σου απαντήσει με σκληρή δουλειά, αξιοπρέπεια, συνέπεια. Η συνταγή φαίνεται εκ πρώτης πετυχημένη, υπάρχει όμως κάτι που λείπει και αυτό είναι η διεκδικητικότητα. Αυτό είναι το μάθημα που έχεις αρχίσει να παίρνεις με τον Άρη στον τρίτο οίκο σου σου, ο οποίος δίνει μάχη με τη φυσική σου τάση για συστολή και σε σπρώχνει προς μονοπάτια που αν δεν μάθεις να «ζητάς» και να «αρνείσαι», θα σου φαίνονται δύσβατα.

ΛΕΩΝ

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μια δυνατή και θετική όψη που μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Ίσως να σχετίζονται και με ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ, πάντως είσαι έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και φαίνεται ότι η επιτυχία είναι σίγουρη! Υ.Γ. Συχνά όταν θέλουμε να ζητήσουμε κάτι από τους άλλους, ξυπνάνε κάτι περίεργα ενοχικά ότι γινόμαστε βάρος, κλπ. Επίσης, όταν αρνούμαστε κάτι, ξυπνάνε άλλα ενοχικά, ότι είμαστε κακοί άνθρωποι που δεν δίνουν στους άλλους αυτό που θέλουν. Ξεχνάς όμως ότι και στις δύο περιπτώσεις, αν η διεκδίκησή σου γίνει με διπλωματικό τρόπο: 1. Πολύ πιθανό να κερδίσεις αυτό που θέλεις ή χρειάζεσαι. 2. Οι άλλοι σε σέβονται περισσότερο τελικά όταν ζητάς / αρνείσαι. 3. Δεν αισθάνεσαι σχεδόν ποτέ κορόιδο, επειδή έχεις κάνει την προσπάθειά σου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. 4. Οι άλλοι δύσκολο να σε εκμεταλλευτούν γιατί τους βάζεις όρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο Πλούτωνας στον πέμπτο οίκο σου, οπότε είναι όλα πιθανά, ακόμη και να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις ή να αποκτήσεις απογόνους. Υ.Γ. Ναι, μπορείς και πρέπει να γίνεις όσο ανάλαφρος θες: να σου καίγεται το φαγητό και να το βλέπεις σαν ευκαιρία για να παραγγείλεις κάτι εξωτικό, να σε μουντζώνουν στην Κηφισίας και να σκέφτεσαι τι ωραία που υπάρχουν ακόμη γραφικοί τύποι, να σου σκάει το λάστιχο και να σκέφτεσαι ότι θα γνωρίσεις καινούργιο κόσμο στο συνεργείο.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι μια εξαιρετικά δυνατή και θετική όψη. Σχετίζεται με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, αλλά και με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Επίσης, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι απίστευτα βοηθητική σε όλα. Ενώ πρακτικά οι συνθήκες της ζωής σου δεν έχουν αλλάξει δραματικά τους τελευταίους μήνες, ξαφνικά τα ίδια πράγματα που πριν από λίγο καιρό σου φαινόντουσαν τρομακτικά, δύσκολα ή παντελώς αδιάφορα, τώρα αρχίζουν να σου φαίνονται ευχάριστα και ενδιαφέροντα. Τώρα λοιπόν που έχεις καταλάβει ότι περισσότερο από τα γεγονότα, αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους ή δυστυχισμένους είναι το πώς "βλέπουμε" τα γεγονότα, μπορείς να αποκτήσεις επιλεκτική όραση και προσοχή, και να εστιάζεις στη θετική πλευρά των πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι μια από τις πιο δυνατές και ενδιαφέρουσες της τελευταίας περιόδου. Και οι δύο βρίσκονται σε δύο κοινωνικούς οίκους και ο συνδυασμός τους είναι πιθανό να φέρει συμβόλαια, συμφωνίες ή γνωριμίες. Πάντως, είναι φοβερό το πόσο συγκροτημένος και άνετος δείχνεις, ενώ έχεις φοβίες ότι "αν αρχίσουμε να μιλάμε πέρα από τα τυπικά" θα χάσεις τον έλεγχο, θα πληγωθείς, θα παρανοήσεις κ.λπ. Η λεκτική επικοινωνία σαφώς δεν είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος για να κοινοποιήσεις σε κάποιον τα αισθήματά σου, αλλά είναι πολύ σημαντικός και κάποια στιγμή καλό θα ήταν να τον εκτιμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι πολύ θετική και αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Μια τέτοια όψη μπορεί να σημαίνει και ένα νέο ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς, κάτι που ταιριάζει ιδιαίτερα με την περίοδο αυτή της χρονιάς. Υ.Γ. Θυμήσου: Ενηλικίωση σημαίνει ότι από τη στιγμή που αποφασίσουμε να κάνουμε μια κίνηση, δεν γκρινιάζουμε μετά για τις όποιες συνέπειες, αλλά αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Στο κάτω κάτω, αν προτιμούσαμε την προηγούμενη κατάσταση με τα δικά της αρνητικά και θετικά, θα μπορούσαμε να μείνουμε σε αυτήν. Πάντως, το τοπίο ξεκαθαρίζει και στις σχέσεις, και στη δουλειά, αλλά κυρίως στο μυαλό και τη σκέψη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τη διεύρυνση των οριζόντων σου, τα ταξίδια, την εκπαίδευση και μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Εν των μεταξύ, η Αφροδίτη από τον δέκατο οίκο σου αρχίζει να δουλεύει για τα επαγγελματικά σου. Υ.Γ. Οι αλλαγές που έχουν ξεκινήσει να γίνονται με τον Κρόνο πάνω από το κεφάλι σου δεν γίνονται απλώς για να ταράξουν τα ήρεμα νερά της ζωής σου, αλλά για να διαπιστώσεις, τελικά, ότι χωρίς αυτές δεν θα βρεις αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και επιθυμείς. Παρ' όλα αυτά, η διαδικασία των αλλαγών είναι αγχωτική κάποιες φορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες. Επειδή όμως ο Άρης βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά και τη συναισθηματική σου ζωή και αυτά που μοιράζεσαι ή θα μπορούσες να μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο, είναι πιθανές οι εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα. Παρεμπιπτόντως, επειδή η ενέργεια που παίρνεις από τον Άρη ξεχειλίζει, συναισθήματα όπως, ζήλια, μίσος, πάθος χτυπάνε κόκκινο σε δευτερόλεπτα και επιβάλλεται να φέρεσαι κόσμια.

ΙΧΘΥΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 19 είναι πολύ θετικό και δυνατό. Αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα, αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο άτομο ή να δημιουργηθεί μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Υ.Γ. Μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβοι. Ας βγούνε. Αισθήματα και σκέψεις είναι, δηλαδή κάτι ακίνδυνο το οποίο δεν χρειάζεται να φοβάσαι, γιατί όσο και να τα φοβάσαι, αυτά υπάρχουν και σε κατευθύνουν θες δεν θες. Αν πάλι τα δεις και μιλήσεις μαζί τους, θα περάσεις από τη διαδικασία της απομυθοποίησης και θα τα δεις στις πραγματικές τους διαστάσεις. Και οι πραγματικές διαστάσεις είναι κάτι με το οποίο κάποια στιγμή πρέπει να έρθεις σε επαφή. Πάντως, ενημερωτικά, πολλά από αυτά που φοβάσαι, δεν υπάρχουν καν.

https://www.e-zwdia.gr