Σήμερα  14/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου, θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Ποσειδώνα σε όψη αντίθεσης (17ο 12’). Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη αντίθεσης Άρη – Ποσειδώνα μας δίνει τον άνθρωπο ο οποίος συνήθως ακολουθεί την θέληση των άλλων, ενώ για να πετύχει τους στόχους του ή για να επικοινωνήσει τις απόψεις του ακολουθεί συνήθως πλάγιους τρόπους, αυτή είναι μια όψη που συναντάμε συνήθως σε ανθρώπους που δρουν κάτω από άκρα μυστικότητα.
Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης του Άρη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, έχουμε την τάση να χρησιμοποιούμε πλάγιους τρόπους για να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι πιθανό να παρασυρθούμε από ψευδαισθήσεις ή να γίνουμε εύκολα θύματα εξαπάτησης, να διαψευσθούν οι προσδοκίες μας, πολύ συχνά παρατηρούνται αναβολές προγραμματισμένων ραντεβού, ενώ κατά τη διάρκεια της όψης αυξάνονται οι κλοπές ή οι απώλειες αντικειμένων.

Και επειδή ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που συνδέεται με άμεσα με την θρησκεία και ο Άρης με την δράση, σε κοινωνικό ή κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να γίνουμε αυτές τις ημέρες μάρτυρες επεισοδίων θρησκευτικού φανατισμού.
Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να δημιουργήσει έντονο παρασκήνιο γύρω από εσάς στη δουλειά σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και να προσπαθήσετε να προφυλάξετε τον εαυτό σας από τα πισώπλατα μαχαιρώματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από εσάς, γιατί είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες γύρω από φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία άλλο δείχνουν και άλλο πραγματικά είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσοχή στις αυταπάτες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λανθασμένες ενέργειες οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να χαλάσουν την εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την ψυχραιμία σας πρέπει να διατηρήσετε εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να προκαλέσει αναβολές και καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα σχέδια σας με αποτέλεσμα να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας κάνουν εύκολα θύματα εξαπάτησης στα χέρια κακόβουλων φίλων ή συνεργατών. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στις υπερβολικά ελκυστικές οικονομικές προτάσεις και να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στις σχέσεις σας . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να κινηθείτε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως, δηλαδή με πλάγιο τρόπο εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει το παρασκήνιο γύρω σας, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα, γι’ αυτό όσο μπορείτε προσπαθήστε να φυλάξετε τα νότα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να διαψεύσει εντελώς ξαφνικά τις προσδοκίες σας γύρω από την πορεία υλοποίησης ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να μεγεθύνετε τις ικανότητες και να παρουσιαστείτε πιο επιτυχημένοι από ότι πραγματικά είστε με σκοπό να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσοχή, γιατί οι αποκαλύψεις δεν θα αργήσουν να γίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο της Παρθένου, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε παραπλανητικές δηλώσεις και κινήσεις, με σκοπό να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να κάνετε παράτολμες οικονομικές κινήσεις οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να κινδυνέψετε να χάσετε αρκετά από τα κεκτημένα σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας δημιουργήσει ψεύτικη εικόνα γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες σας. Το αποτέλεσμα θα είναι όταν πέσουν οι μάσκες να μην σας αρέσουν τα πραγματικά τους πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/