Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (20ο 41’).
Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τριγώνου Άρη – Πλούτωνα μας δίνει άτομα τα οποία έχουν ισχυρή θέληση, πείσμα, ανεξάντλητη πηγή ενέργειας την οποία διοχετεύουν με δημιουργικό τρόπο.

Αυτό που επίσης παρατηρούμε στα άτομα του έχουν αυτή την όψη στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους είναι αξιοσημείωτη η μυϊκή τους δύναμη σε σχέση με το σωματότυπο τους. Ενώ ένα από τα μυστικά τους όπλα είναι η σεξουαλικότητα τους.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα θα δούμε την σεξουαλική μας ζωή να μεταμορφώνεται καθώς θα ζήσουμε συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες, έχουμε την δυνατότητα να βρούμε λύση σε σοβαρή υπόθεση, να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, ενώ η δύναμη και η ενέργεια μας θα είναι ανεξάντλητες.

Η όψη τριγώνου Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) καθώς επίσης και τους Παρθένους που του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για +/- 9ημέρες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η θετική όψη τριγώνου Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που βάζουν τρίτα πρόσωπα στο δρόμο σας και να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία η οποία θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς διανύετε εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο σας της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, σας υπόσχονται ότι θα ζήσετε απίστευτες ερωτικές εμπειρίες με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση η οποία σας απασχολεί καιρό. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας γεμίσει χαρά και αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να τρέξετε τις καταστάσεις και να προχωρήσετε σε σημαντικές συνεργασίες νέα επαγγελματικά ανοίγματα, για τα οποία ενώ και στο παρελθόν είχατε προτάσεις και διστάζατε να κάνετε.

ΛΕΩΝ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απίστευτη δύναμη έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε με δημιουργικό τρόπο την ενέργεια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε την ερωτική σας ζωή με τον /την σύντροφο σας και να ζήσετε έντονες στιγμές γεμάτες πάθος.

ΖΥΓΟΣ

Μυστικά και αποκαλύψεις. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά και να ερευνήσετε υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια σας εδώ και καιρό. Ενώ δεν θα διστάσετε, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, να κινηθείτε και παρασκηνιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την δύναμη σας δείχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο της Παρθένου , με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε ισχυρούς ανθρώπους τους οποίους με το δυνατό μυαλό σας και την ισχυρή σας θέληση θα καταφέρετε να επηρεάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα επαγγελματικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε σημαντικές συμμαχίες, μέσα από τις οποίες θα πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα βελτιώσετε την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να κάνετε πράξη τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει το πείσμα και την θέληση σας, με την βοήθεια των οποίων θα καταφέρετε να κάνετε πράξη τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αποκαλύψεις θα γίνουν στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε της οικονομικές σας υποθέσεις σε βάθος και να ανακαλύψετε αν ορισμένα πρόσωπα προσπάθησαν να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων σας υπάρχει αυτή τη χρονική περίοδο στη ζωή σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τον/ την σύντροφο σας, ενώ μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε αρκετές από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv