ταρώ ερωτικές προβλέψεις 21/09 Σάββατο
ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Κρίση

Μην αφήνετε τις επιθυμίες σας να σας κάνουν άκαμπτους στον τρόπο σκέψης.

Έχετε ευέλικτη στάση σήμερα. Εστιάστε σε αυτά που είναι καλά στον κόσμο, όχι στα άσχημα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Πύργος

Όλοι περνάμε στιγμές που θέλουμε να γυρίσουμε σε μια στιγμή και να αλλάξουμε όσα ειπώθηκαν ή όσα έγιναν για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορεί να κολλάτε σε αυτά που μετανιώνετε, αλλά είναι καλύτερο να κοιτάξετε τι έχετε κερδίσει μέσα από τα μαθήματα που σας οδήγησαν σε ευλογίες.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Ακούστε την καρδιά σας και χρησιμοποιήστε το πνεύμα σας ως σύμβουλο. Έρχονται εμπόδια, αλλά μέσα από τις κακουχίες γεννιέται η σοφία.

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Όσον αφορά τις ανάγκες και τις επιθυμίες των φίλων σας, φαίνεται να έχετε έντονη κατανόηση του τι συμβαίνει. Η ικανότητά σας να τα εντοπίσετε αυτά σας κάνει έναν πραγματικό φίλο που οι άνθρωποι μπορούν και στηρίζονται πάνω και αυτό φέρνει καλή τύχη στον δρόμο σας.

Ταρω Λέων

Κάρτα: Η Δύναμη
Η εσωτερική ασφάλεια και ανακάλυψη κατανοούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Μπορείτε να βρείτε το πάθος σας δίνοντας προσοχή σε αυτά που σας αρέσει να κάνετε, στο πώς σας κάνει να νιώθετε η δουλειά σας και πού σας πάει η κατεύθυνση της ζωής σας όταν είστε ήρεμοι.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Τώρα είστε οι ηγέτες της ζωής σας, οπότε το να φτάσετε στην κορυφή δεν θα είναι εύκολο, αλλά εκεί θα βρεθείτε στο τέλος. Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε λίγο πιο πολύ απ’ ό,τι πριν, αλλά εμπιστευθείτε την κρίση σας. Ξέρετε τι χρειάζεστε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Το εννέα των ξιφών

Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε και να αναλογιστείτε μια κατάσταση στην οποία προσκαλείστε να μοιραστείτε ή να δώσετε κομμάτι του εαυτού σας, αλλά να μην λάβετε απαραίτητα πίσω αυτό που δίνετε. Η υπομονή χρειάζεται ή μπορεί να αποφασίσετε ότι πρέπει απλά να κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για σας και οι άλλοι να σας ακολουθήσουν όταν είναι έτοιμοι.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Μπορεί να δείτε την αγάπη με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο. Μπορεί να είναι εμφανιστεί μέσω φίλων ή αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να ερωτευτείτε ξανά με το ταίρι σας όταν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ένα σκοπό μαζί. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Άσος των Ξιφών

Μαθαίνετε κάτι νέο για τον εαυτό σας σήμερα και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν αλλά δεν τολμούσατε να ριψοκινδυνέψετε.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των ράβδων

Περάστε καλά. Ο έρωτας φαίνεται στα χαρτιά. Η ανάγκη και η επιθυμία σας να είστε παρόντες στη ζωή είναι έντονη. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε αυτό που σας φέρνει μια αίσθηση απόλαυσης και χαράς.

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων
Μπορείτε να οργανώσετε μια ζωή που θέλετε και αγαπάτε και παρόλο που να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε τώρα, κάντε κάτι μικρό και αυτό θα σας δώσει τη δυναμική να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Η επικοινωνία απαιτεί λίγο περισσότερη προσπάθεια από όση περιμένατε. Ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε περισσότερο πριν μιλήσετε και να ακούσετε περισσότερα πριν κάνετε υποθέσεις. Στο τέλος, αυτό που θέλετε να πείτε γίνεται κατανοητό και μαθαίνετε περισσότερα ο ένας για τον άλλο.

https://www.astro-live.gr