Στις 22/9 οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες μας πλήττονται με το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου. Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ο Ερμής στον Ζυγό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα δύσκολο Τετράγωνο, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019!

Μέσα από επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις εμφανίζονται προβλήματα και δυσκολίες που είχαμε αμελήσει και είχαμε καθησυχαστεί.

Οφείλουμε λοιπόν να προσέχουμε, να προσγειωθούμε άμεσα, ιδίως επικοινωνιακά και να προετοιμαστούμε για δυσάρεστα νέα!

Με σύνεση και λογική, αναγκαζόμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις, επίπονες αλλά απαραίτητες!

Προσέχουμε επίσης, την οδήγηση, αλλά και τον χειρισμό μηχανημάτων!

Τα Παρορμητικά Ζώδια, είναι εκείνοι που πλήττονται και ιδιαίτερα αυτοί του 2ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Ορισμένα λεκτικά λάθη στη συντροφική σου ζωή, θα σου επιφέρουν σοβαρά προβλήματα. Να είσαι ώριμος, έντιμος και σοβαρός στον έρωτα!

ΤΑΥΡΟΣ
Η εργασία και η σκληρή καθημερινότητα σε πιέζουν αρκετά! Δούλεψε σκληρά, πρόσεχε τα λάθη σου και φρόντισε για την ξεκούραση σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η έπαρση και η επιπολαιότητα, θα φέρουν προβλήματα στην ερωτική σου ζωή. Σοβαρέψου και συνετίσου άμεσα στην αισθηματική ζωή, πριν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρνητικές συνέπειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δώσε στην οικογένεια και το σπίτι την αξία που τους αρμόζει και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, διότι θα πληγωθείς! Μην επιστρέφεις σε ένα ερωτικό παρελθόν που και αυτή τη φορά θα σε πληγώσει.

ΛΕΩΝ
Προσοχή στα λόγια σου και ιδιαίτερα στους απότομους τρόπους σου σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις. Απέφυγε κουτσομπολιά και εντάσεις με αδέρφια ή γείτονες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομικά ζητήματα προκύπτουν λόγω της λάθος διαχείρισης σου. Η ερωτική σου ζωή απαιτεί ωριμότητα, εντιμότητα και κατανόηση από σένα.

ΖΥΓΟΣ
Υποχρεώσεις κάθε είδους , που έρχονται με την μορφή αναποδιών και εμποδίων. Αν έκανες λάθος χειρισμούς στο παρελθόν, αναγκάζεσαι τώρα να τις αντιμετωπίσεις. Πρόσεξε πολύ τον τρόπο που μιλάς στους άλλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχονται προβλήματα πάσης φύσεως, που κλονίζουν την ψυχική σου ηρεμία και προκαλούν μελαγχολία και νοσταλγία . Μην παρασύρεσαι σε παράνομους έρωτες ή παρασκηνιακές ενέργειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυσκολεύει αρκετά η επικοινωνία με τους φίλους σου και πιθανότατα να είναι η συμπεριφορά σου η αιτία. Μεγαλεπήβολα όνειρα, χωρίς γερές βάσεις, ναυαγούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα λάθη και η αμέλεια στην εργασία, θα φέρουν καταστροφικές συνέπειες, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι υπεύθυνος. Η κοινωνική σου εικόνα πλήττεται, κυρίως λόγω λάθος δικών σου χειρισμών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρχονται προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες και κυρίως μετακινήσεις! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες τώρα και προετοιμάσου για κάποια δυσάρεστη είδηση!

ΙΧΘΥΣ
Μην απαιτείς, μην επιμένεις και μην τα θες όλα δικά σου στον έρωτα. Επίσης, φρόντισε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

https://www.oroskopos.gr