Τα Ζώδια Σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο
Το σπίτι, η οικογένεια, ότι σου ανήκει και αγαπάς είναι αυτό στο οποίο και θα αφοσιωθείς σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου! Ο κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη, γεγονός που σημαίνει ότι όταν έχουμε το πέρασμα της Σελήνης από αυτό το ζώδιο, μπορούμε να προσμένουμε ότι ημέρα χαρακτηρίζεται από συναίσθημα, ισχυρά ένστικτα αλλά και από μεγάλη εκφραστικότητα.

Ωστόσο, τα νέα ξεκινήματα που γίνονται σήμερα, είναι λογικό ότι θα έχουν βάθος και ουσία, αλλά θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια και σκαμπανεβάσματα. Πιο ευνοημένα σήμερα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)!

ΚΡΙΟΣ: Ως δια μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αξίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους, για να αποκτήσετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες στα σχέδιά σας θα είναι μεγάλη. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας, ειδικά αυτές που θα αφορούν περιουσιακά θέματα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα οφέλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξέρετε καλά πως οι οικονομικές σας ανάγκες έχουν αυξηθεί σημαντικά και αυτό θα σας δυσκολέψει στα σχέδιά σας, παρόλο που η οικονομική σας κατάσταση βρίσκεται σε καλά επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανανέωσή σας θα βοηθήσει να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Τα φιλόδοξα σχέδιά σας θα ευνοούνται σε ικανοποιητικό βαθμό.

ΛΕΩΝ: Θα δοθούν αρκετές λαβές για σχόλια στον εργασιακό σας χώρο και οι συζητήσεις που θα γίνουν με τους συνεργάτες σας δε θα έχουν την έκβαση που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η δυνατότητα να δείτε τις υποθέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, θα αλλάξει ακόμα και τις αξίες σας, ενώ θα λάβετε το πράσινο φως για τις κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να εξομαλύνετε τις οικογενειακές σχέσεις. Φτιάξτε τη διάθεσή σας, ώστε να αισθανθείτε δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τα οικογενειακά σας ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ικανότητα να αξιοποιείται τις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια δε θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο σπίτι σας, είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν, αλλά και να σας εκνευρίσουν. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ότι θα αφορά την υγεία σας, αλλά και των πολύ αγαπημένων σας προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και συμπεριφορές λανθασμένες. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί τα προβλήματα με το σύντροφό σας.

https://www.oroskopos.gr