Η επιρροή του Ήλιου στον Ζυγό , σύμφωνα με τον ωροσκόπο μας, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

 της Χριστίνας Τανταλίδου -Αστρολόγος
Στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 , ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζοντας επίσημα το Φθινόπωρο και συνειδητοποιούμε σιγά σιγά τις ανάγκες μας σε σχέση με το θεσμό της συντροφικότητας και του αμοιβαίου μοιράσματος. Ο Ήλιος στον Ζυγό είναι σε πτώση, καθώς ο Ζυγός είναι το ζώδιο που δίνει προτεραιότητα στους άλλους και πολλές φορές «ξεχνά» την ταυτότητα του, γίνεται συγκαταβατικός για να μπορέσει να χαρεί τη συμβίωση και κυρίως γιατί απεχθάνεται τη μοναξιά.

Ο Ήλιος είναι και πάντα σύμφωνα με την αστρολογία, ο πυρήνας της ύπαρξης μας, ο στόχος μας, αυτό που τελικά καλούμαστε να βγάλουμε στην επιφάνεια, κατά την διάρκεια της ενσάρκωσης μας. Έτσι, τώρα ο στόχος μας πρέπει να είναι το εμείς, το πως μπορούμε να συνυπάρξουμε με τους άλλους γύρω μας, και φυσικά να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις εντάσεις και να αποκτήσουμε ισορροπημένες προσωπικές σχέσεις.

Ανάλογα με τον ωροσκόπο μας, ο Ήλιος από τον Ζυγό θα βρίσκεται στο αντίστοιχο ηλιακό μας σπίτι και θα επηρεάζει θέματα που αντιστοιχούν στο σπίτι αυτό . Έτσι , Βρείτε τον ωροσκόπο σας και δείτε πως σας επηρεάζει η θέση του Ήλιου!

Με ωροσκόπο Κριό, ο Ήλιος στον Ζυγό επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, έτσι δίνετε μεγάλη σημασία σε προσωπικές σχέσεις, αλλά και θέλετε να σταθεροποιήσετε σημαντικές επαγγελματικές γνωριμίες. Στόχος είναι να αναπτύξετε συναισθήματα συντροφικότητας και μοιράσματος και να γίνεται πιο συγκαταβατικοί.

Με ωροσκόπο Ταύρο, ο Ήλιος στον Ζυγό επηρεάζει τον τομέα της εργασιακής κατάστασης καθώς και επαφές με συναδέλφους , ή και θέματα υγείας – φυσικής κατάστασης. Οπότε σας απασχολούν απλά καθημερινά πράγματα και στόχος είναι να φτιάξετε ένα πρόγραμμα ρουτίνας που θα σας ικανοποιεί αλλά και θα βοηθάει τους γύρω σας.

Με ωροσκόπο Δίδυμο, ο Ήλιος στον Ζυγό κάνει πάρτι μέσα στον τόμεα της ερωτικής σας ζωής, βελτιώνονται οι σχέσεις σας με νεώτερα άτομα, αλλά και σας ωθεί να ρισκάρετε σε επενδυτικές δραστηριότητες και να γίνεται πιο τολμηροί. Έτσι εμπιστεύεστε ξανά την τύχη σας και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Στόχος είναι η απόλαυση-χαρά.

Με ωροσκόπο Καρκίνο , Ο Ήλιος στον Ζυγό επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας σας και αντιλαμβάνεστε ότι θα σας απασχολήσουν θέματα ακινήτου, κληρονομικά αλλά και πιθανής δέσμευσης-συγκατοίκησης. Ο Στόχος σας είναι να απεγκλωβιστείτε από φθαρμένες ιδέες και να αποδεχτείτε την πληρη ενηλικιώση σας, χωρίς όμως να χάσετε την ταυτότητα σας.

Με ωροσκόπο Λέοντα, ο Ήλιος στον Ζυγό επηρεάζει τον τομέα της καθημερινότητας σας, μετακινήσεις και συμφωνίες που γίνονται καθημερινά και θα σας διευκολύνουν στην πραγμάτωση των σχεδίων σας. Επαφές μέσα από το διαδίκτυο, αγοραπωλησίες αλλά και συγγενικά άτομα τώρα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Στόχος είναι να κινηθείτε πιο απελευθερωμένα και λιγότερο αλαζονικά.

Με ωροσκόπο Παρθένο, ο Ήλιος στον Ζυγό επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας και έτσι ήρθε η στιγμή να κυνηγήσετε ευκαιρίες σχετικά με την επαγγελματική σας αποκατάσταση και να βελτιώσετε το εισόδημα σας. Συγχρόνως, στόχος είναι να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και να απεγκλωβιστείτε από τυχόν ήττες του παρελθόντος.

Με ωροσκόπο Ζυγό, Ο Ήλιος στο ζώδιο σας εγκαινιάζει την ηλιακή σας επιστροφή με αποτέλεσμα να γιορτάζετε τα γενέθλια ..σας και να είστε σε φάση περισσυλλογής για ότι έχει γίνει ή διστακτικοί για ότι σχεδιάζετε. Στόχος είναι να ορίσετε νέες προτεραιότητες, να αποδεχτείτε τυχόν λάθη ή παραλείψεις που έχουν γίνει και να κινηθείτε με μεγαλύτερη σιγουριά.

Με ωροσκόπο Σκορπιό, ο Ήλιος στον Ζυγό επηρεάζει τον ψυχικό σας κόσμο, ασχολείστε αρκετά με τον εαυτό σας και αυτό σημαίνει ότι θα φωτίσετε τα αδύναμα σημεία σας έτσι ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε τη στάση σας και να γίνεται πιο δυναμικοί. Συγχρόνως στόχος σας πρέπει να είναι να συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι στέκονται δίπλα σας και ποιοι σας ανταγωνίζονται απλά γιατί σας ανταγωνίζονται.

Με ωροσκόπο Τοξότη, ο Ήλιος στον Ζυγό επηρεάζει τις φιλικές σας σχέσεις, γεννιούνται νέες φιλίες μέσα στον κοινωνικό σας χώρο όπου κινείστε και θα περάσει ένα ευχάριστο διάστημα έντονης δραστηριοποίησης. Στόχος σας είναι ότι να συνειδητοποιήσετε ότι είστε αρκετά τυχεροί και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τώρα τις γνωριμίες σας.

Με ωροσκόπο Αιγόκερω, ο Ήλιος στον Ζυγό επηρεάζει τα επαγγελματικά σας, δηλαδή θα ασχοληθείτε αρκετά με το κυνήγι των επιδιώξεων σας και θα κονταροχτυπηθείτε με τους ανταγωνιστές σας. Βέβαια το αποτέλεσμα πιθανόν να σας δικαιώσει καθώς γνωρίζετε πως έχετε δουλέψει σκληρά και στόχος σας είναι να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας από τους ανωτέρους σας.

Με ωροσκόπο Υδροχόο, ο Ήλιος στον Ζυγό, επηρεάζει τις επιλογές σας σε σχέση με τα σχέδια σας, είστε έτοιμοι να πετάξετε μακριά κάθε προκατάληψη, ταμπού και να ζήσετε μια κατάσταση που πραγματικά σας απογειώνει. Στόχος είναι να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας, δηλαδή να αποκομίσετε εμπειρίες.

Με ωροσκόπο Ιχθύ, ο Ήλιος στον Ζυγό επηρεάζει τη σεξουαλική σας ζωή αλλά και τις σχέσεις σας με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία και έτσι ζείτε μια έντονη περίοδο και πρέπει να βάλετε τα όρια σας. Στόχος είναι να ανεξαρτητοποιηθείτε από τις αδυναμίες σας αλλά και να αναγνωρίσετε το μερίδιο ευθύνης των άλλων σε σχέση με εξελίξεις που βιώνετε τώρα .

https://www.oroskopos.gr