Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Οκτώβριο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.


ΚΡΙΟΣ

Αυτό το μήνα δεν θα είναι εύκολο για τους άλλους να σε ψυχολογήσουν μιας και η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως θα κρατάς κρυφές τις βαθύτερες επιθυμίες σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ο Ερμής από τις 3/10 η Αφροδίτη από τις 9/10 και ο Ήλιος στις 23/10 στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνουν μυστικές συναντήσεις, κρυφά ραντεβού και έναν έρωτα ο οποίος μπορεί να προκύψει ανθίσει μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας». Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μην ανοίξεις ένα νέο μέτωπο αν προηγουμένως δεν έχεις κλείσει αυτό που ήδη υπάρχει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος με τον σύντροφό σου καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Σκορπιό στις 28/10 μπορεί να αποκαλύψει πράγματα τα οποία δεν θέλεις, για αυτό χρειάζεται να προνοήσεις και να αποφύγεις κρυφές κινήσεις. Στα τέλη του μήνα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο ζώδιο φέρνοντας ευκαιρίες να έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αυτό μπορεί να μην έχει τη διάρκεια που επιθυμείς για αυτό χρειάζεται εγκράτεια ώστε να αποφύγεις την ωραιοποίηση των καταστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο μήνας που είναι αφιερωμένος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μιας και η πολυαστρία που θα υπάρξει στο Σκορπιό δείχνει πως «οι άλλοι» θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού (3/10) της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο (9/10) αλλά και του Ήλιου κοντά στα τέλη του μήνα (23/10) δείχνουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και την αρχή μιας νέας σχέσης. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι βαθύτερες συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά και θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι σε μία περίοδο όπου κάνεις σκέψεις σχετικά με το μέλλον μιας σχέσης είναι πολύ πιθανόν μια απόφαση να έρθει εντελώς ξαφνικά. Σε αυτό θα βοηθήσει η νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στις 28/10 στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία θα σε ωθήσει να αποτινάξεις συνήθειες, καταστάσεις αλλά και ανθρώπους που σε κρατούν δέσμιο. Απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις καθώς θα είναι δύσκολο να αλλάξεις τα αποτελέσματα τους. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 31/10 δείχνει πως μπορεί να ξεκινήσεις να αναπολείς ένα πρόσωπο του παρελθόντος και ίσως σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αποκτήσεις ξανά επικοινωνία με αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Οκτώβριος προμηνύεται ιδιαίτερος καθώς θα έχει εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες μπορούν εύκολα να σε παρασύρουν μακριά από το σύντροφό σου αλλά και από τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής σε γενικότερο πλαίσιο. Η παρουσία του Ερμή από τις 3/10 της Αφροδίτης από τις 9/10 και του Ήλιου από τις 23/10 στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνουν ευκαιρίες για να φλερτάρεις στην καθημερινότητά σου. Αυτό σημαίνει πως είναι πιθανό να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που δουλεύεις μαζί ή να συναντήσεις ένα νέο και ενδιαφέρον πρόσωπο σε ένα μέρος όπου βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να εντάξεις στη ρουτίνα της καθημερινότητας σας μία δραστηριότητα η οποία θα είναι ευχάριστη και για εσένα αλλά και για το σύντροφό σου προκειμένου να μην απομακρυνθείτε. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/10 σε βάζει σε πειρασμούς καθώς το φλερτ θα είναι απαραίτητο συστατικό για εσένα και αυτό με τη σειρά του μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη σχέση που ήδη έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει κατά τη διάρκεια του στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει φλερτ, νέες γνωριμίες πιθανόν και ένα νέο έρωτα! Ο Ερμής περνάς σε αυτό το ζώδιο στις 3/10 η Αφροδίτη στις 9/10 και ο Ήλιος στις 23/10 και η αισθηματική σου ζωή θα σου χαρίζει «ανάσες» καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πρόσεξε το διάστημα κοντά στις 14/10 καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει κάποιους κλυδωνισμούς σε αυτή, εξαιτίας της ανάγκης που θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές για έλεγχο. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα κατά τη διάρκεια του μήνα, όμως να θυμάσαι πως κοντά στις ημέρες της νέας Σελήνης (28/10) η οποία θα γίνει στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να ξεκινήσει και ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την τελευταία ημέρα του μήνα (31/10) θα σε κάνει να σκεφτείς ξανά μία σχέση του παρελθόντος και αν τη θέλεις πίσω τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το προσπαθήσεις.

Μήνας

ΛΕΩΝ

Αυτός ο μήνας θα είναι αφιερωμένος σε οικογενειακά ζητήματα αλλά και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου σαν ακίνητο. Αν ήδη μένεις μαζί με το ταίρι σου κάτω από την ίδια στέγη είναι πιθανόν να προκύψουν ευκαιρίες να τη διαμορφώσετε προκειμένου να την ανανεώσετε ή ακόμα και να βρείτε κάτι καλύτερο και να μετακομίσετε. Η παρουσία του Ερμή από τις 3/10, της Αφροδίτης από τις 9/10 και του Ήλιου από τις 23/10 στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει ευχάριστη κινητικότητα με αφορμή ζητήματα σπιτιού. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις αλλά μέχρι τώρα δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία να έρθετε κοντά. Ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό από τις 4/10 και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, φέρνοντας και νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι εμμονές στις σκέψεις σου οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν καχυποψία και αυτή με τη σειρά της να δημιουργήσει παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή. Την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία δοκιμάζοντας τις επικοινωνιακές σου ικανότητες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας ιδιαίτερα επικοινωνιακός μήνας ξεκινά και αυτό θα βοηθήσει και τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής μιας και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 θα σου χαρίσει την όρεξη να τα επιλύσεις. Η διάθεση που θα έχεις για κουβέντα θα δημιουργήσει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 9/10 δείχνει πως οι φιλοφρονήσεις προς το πρόσωπό σου θα αυξηθούν και μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθουν και από πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και μέχρι τώρα δεν είχαν δείξει τις προθέσεις τους! Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/10 θα σου δημιουργεί σκέψεις οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργούν ανασφάλεια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις καθώς θα έχεις την τάση να τη διοχετεύσεις στην προσωπική σου ζωή. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 31/10 δείχνει πως είναι πιθανό να μάθεις κάποια νέα από άτομα του περιβάλλοντός σου για ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μία ατελής αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν. Αυτό μπορεί να αποτελέσει την αιτία να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά το ενδεχόμενο μιας ακόμη προσπάθειας…


ΖΥΓΟΣ

Ένας έντονος μήνας ξεκινά καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου από τις 4/10 δείχνει πως οι εντάσεις δεν θα λείψουν στην προσωπική σου ζωή. Αυτό είναι πιθανόν να δημιουργήσει συγκρούσεις στη σχέση με τον σύντροφό σου ή να σε απομακρύνει από κάποιο πρόσωπο που θέλεις, αν είσαι ελεύθερος. Βρες εποικοδομητικούς τρόπους για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να τη διοχετεύσεις στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι με δύσκολα αποτελέσματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/10 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε κάποιο πρόσωπο το οποίο σου δημιουργεί συναισθήματα ασφάλειας, καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη να νιώσεις αυτό το μήνα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 14/10 θα εντείνει αυτά τα συναισθήματα ανασφάλειας και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δεν αποκλείεται να σε κάνει πιεστικό προς το σύντροφό σου. Χρειάζεται να κρατήσεις τη διπλωματία σου και να την χρησιμοποιήσεις και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, προκειμένου να μην οδηγηθείς σε εντάσεις και ρήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας αφιερωμένος σε εσένα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Οκτώβριος καθώς θα υπάρξει πολυαστρία στο ζώδιό σου, η οποία θα σε κρατήσει στο επίκεντρο των γεγονότων. Η παρουσία του Ερμή από τις 3/10 της Αφροδίτης από τις 9/10 αλλά και του Ήλιου στις 23/10 στο ζώδιό σου δείχνουν πως θα έχεις ευκαιρίες να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να λύσεις ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερος η γοητεία σου θα κάνει εντύπωση και οι φιλοφρονήσεις που θα δέχεσαι θα σου ανεβάζουν τη διάθεση! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτή προκειμένου να την ανανεώσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/10 σε ωθεί να δράσεις παρασκηνιακά σε κάποια ζητήματα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να βρεθείς εκτεθειμένος. Σκέψου πολύ καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση στον αισθηματικό τομέα καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου στις 28/10 έχει ακρίβειας αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και θα είναι ανατρεπτική. Την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθείς σχέσεις και ζητήματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Οκτώβριος θα έχει αρκετό παρασκήνιο στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει συζητήσεις, κινήσεις και αισθηματικά ραντεβού «εν κρυπτώ». Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να τη θέσεις σε κίνδυνο με παρορμητικές ενέργειες καθώς «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο»! Το πέρασμα του Ερμή στις 3/10 της Αφροδίτης στις 9/10 και του Ήλιου στις 23/10 στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνουν ευκαιρίες να συναντηθείς ξανά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος το οποίο όμως σε ενδιαφέρει ακόμα. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία είναι να μην μπλέξεις «παθήματα» του παρελθόντος σε μία νέα σχέση καθώς με αυτό τον τρόπο θα την προδικάσεις αρνητικά. Η νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στις 28/10 σε ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο τις αισθηματικές σου ανάγκες και σε κάνει απρόβλεπτο σε περίπτωση που συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις καταφέρει να τις προσεγγίσεις. Το τέλος μιας σχέσης που δεν είναι ξεκάθαρη και σε έχει ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό σενάριο όπως και η αρχή μιας σχέσης που θα ξαφνιάσει πολλούς! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 31/10 θα σε μπερδέψει για αυτό προσπάθησε μέχρι τότε να έχεις κάνει τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ώστε να έχεις βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για κάποιον που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Οκτώβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για εσένα που θέλεις να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα μαζί με το σύντροφό σου και να «σπάσεις» τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Ο Ερμής ο οποίος θα βρίσκεται στο Σκορπιό από τις 3/10 θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό και δεν αποκλείεται να κάνετε και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν την ίδια δραστηριότητα ως χόμπι. Αν είσαι ελεύθερος το φιλικό σου περιβάλλον θα είναι υπεύθυνο για νέες γνωριμίες αλλά και εκπλήξεις που θα συμβούν στην προσωπική σου ζωή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στις 9/10 στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως είναι πιθανό σενάριο να ερωτευτείς ένα φιλικό σου πρόσωπο και να ξεκινήσει μεταξύ σας μία αισθηματική ιστορία. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού θα δημιουργήσει εσωτερική ένταση η οποία με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις και στην προσωπική σου ζωή. Αν δεν θέλεις αυτές οι συγκρούσεις να φτάσουν ως το τέρμα προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους μιας και αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται για κάτι άλλο. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό θα ενισχύει το κατάλληλο πεδίο για εντάσεις, για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις ήπιους τόνους εάν δεν θέλεις να δημιουργηθούν οριστικές ρήξεις στον αισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας μήνας με επαγγελματικό άρωμα ξεκινά καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι περισσότερο τη δουλειά σου παρά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος ο χρόνος που θα περνάς στο περιβάλλον εργασίας σου θα αυξηθεί και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα συνεργάζεσαι επαγγελματικά. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 9/10 μπορεί να δημιουργήσει ερωτικό ειδύλλιο με αφορμή ένα επαγγελματικό ραντεβού! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν θα πρέπει να ξεχάσεις να αφιερώσεις χρόνο και σε αυτή καθώς ο σύντροφός σου θα αρχίσει τα παράπονα και δικαιολογημένα. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 δείχνει πως η εικόνα που δίνει η σχέση σου στους άλλους θα σε ενδιαφέρει πολύ. Αυτό όμως με τη σειρά του μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με αυτό που φαίνεται προς τα έξω και να αφήσεις τα ουσιαστικά ζητήματα της σχέσης σου χωρίς επίλυση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και δεν θέλεις να την ρισκάρεις καλό θα είναι να τις αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο, καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Σκορπιό στις 28/10 μπορεί να φέρει αποτελέσματα τα οποία θα σε εκπλήξουν!

ΙΧΘΥΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινά με πολύ καλή διάθεση για εσένα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει ανεμελιά η οποία θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση ακόμα και των πιο απαιτητικών αισθηματικών ζητημάτων. Για εσένα που είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό από τις 9/10 θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο με το οποίο θα σε ενώσουν οι κοινές ιδέες και απόψεις για τη ζωή! Δεν αποκλείεται αυτό το πρόσωπο να γίνει η αιτία για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η παρουσία του Ερμή στο Σκορπιό από τις 3/10 θα σε βοηθήσει να βρεις ιδέες προκειμένου να κάνεις κάτι διαφορετικό με το σύντροφό σου, ενδεχομένως ένα ταξίδι! Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 αλλά και νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο στις 28/10 μπορεί να φέρει μία γνωριμία εκεί που δεν την περιμένεις, η οποία θα σε ενθουσιάσει! Σε γενικότερο πλαίσιο είναι ένας πολύ καλός μήνας για τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Στο τέλος του μήνα (31/10) που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα συνεννόησης με το σύντροφό σου, όμως αν έχεις καλή διάθεση να ξέρεις πως θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

.myastro.gr