Αντιφατικές ενέργειες ρέουν σήμερα και χρωματίζουν την ημέρα με έντονες αποχρώσεις. Η σχέση του Ερμή με τον Ουρανό ανεβάζουν την δυναμική στα ύψη ενώ η σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο μας θέλει να πατάμε σταθερά στην Γη. Ωστόσο βοηθητικά η μετατόπιση της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας θυμίζει πως όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν αν πιέσουμε κόντρα στη αντίσταση που βρίσκουμε μπροστά μας αυτή την στιγμή. . .

Κριός

Σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να σε μπερδέψει με τις αντιφατικές της τάσεις. Ίσως η επιλογή της σωστής κατεύθυνσης να μην είναι εύκολη και να βρεθείς σε δίλημμα. Η αλήθεια είναι πως ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η τελική επιλογή θα πρέπει να παρθεί με αντικειμενικά κριτήρια και παραμέτρους. Ωστόσο άκουσε την διαίσθηση σου, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τυχόν λάθη. . .

Ταύρος

Η μέρα δημιουργεί μια σχετική αμηχανία και δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και που να δώσεις την ενέργεια σου. Σκέφτεσαι διάφορους τρόπους και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την δυναμική τάση της ημέρας για τακτοποίηση, εκκαθάριση ακόμη και σε απλά καθημερινά πράγματα. Εννοώ πως δεν χρειάζεται να αναλωθείς σε πολλές κατευθύνσεις ή να γεμίσεις το κεφάλι σου με σκέψεις. Ξεκίνησε από οτιδήποτε βρίσκεται πιο κοντά σου. Θα εκπλαγείς βλέποντας πόσα πράγματα μπορείς να αναθεωρήσεις σήμερα. . .

Δίδυμοι

Σήμερα αναλόγως την κατεύθυνση του ανέμου, είναι δύσκολο να επιλέξεις αν θέλεις να πας προς μια κατεύθυνση ή προς μία άλλη. Οι σκέψεις είναι έντονες αλλά δεν είσαι σίγουρος/η ποιο δρόμο να ακολουθήσεις για να πάρεις χαρά και ικανοποίηση. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να απολαύσεις αυτό που έρχεται ακόμη και αν δεν σε γοητεύει όσο θα ήθελες να σε γοητέψει κάτι σήμερα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να σε οδηγήσει πραγματικά σε μια έκπληξη, έστω και περιστασιακή. . .

Καρκίνος

Η γοητεία σου είναι το κλειδί της ημέρας με κέντρο εσένα και θα ήταν καλό να την χρησιμοποιήσεις όπου και όπως μπορείς. Αν η μέρα σου είναι απαιτητική προσπάθησε να φτιάξεις ένα πρόγραμμα ώστε να είναι και αποτελεσματική. Η τόλμη είναι στο μενού της ημέρας και είναι σίγουρο πως μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα αν οργανωθείς κατάλληλα. Θέματα σπιτιού και εργασίας μπορούν να διευθετηθούν. . .

Λέων

Ο ιδιωτικός σου χώρος, ένας φίλος ή ένας συνεργάτης σήμερα ενδέχεται να σε απασχολήσει. Η ανάγκη για μια αναπροσαρμογή ή η αντιμετώπιση πιθανών μικρών προβλημάτων είναι πιθανή και καλό θα ήταν να δώσεις την πρέπουσα σημασία σε οτιδήποτε κινητοποιηθεί σήμερα. Το σημερινό σου πρόγραμμα είναι αδιάκοπο ωστόσο δώσε σημασία ακόμη και στις μικρές λεπτομέρειες, ακόμη και αν δεν πιστεύεις πως έχουν μεγάλη σημασία. . .

Παρθένος

Η επιμονή σου σήμερα είναι το κλειδί της ημέρας. Ακόμη και αν κάτι δεν προχωρά όπως το έχεις φανταστεί ή εξωγενείς παράγοντες μπλοκάρουν την πορεία σου εσύ χρειάζεται να παραμείνεις σταθερός/ή στο στόχο σου. Ακόμη και αν οι υπόλοιπες δραστηριότητες της ημέρας σε τραβήξουν μακριά από αυτό που δεν μπορείς να ολοκληρώσεις, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, εσύ χρειάζεται να επιμείνεις. Είναι πολύ σημαντικό για σένα η ολοκλήρωση του αυτή την στιγμή. . .

Ζυγός

Η μέρα έχει ποικίλα θέματα και δραστηριότητες και είναι σίγουρο πως δεν θα πλήξεις. Προσπάθησε να εστιάσεις την ενέργεια σου σε ότι ζητά μια νέα ματιά, περισσότερο ελεύθερη, μακριά από στιλιζαρισμένα δεδομένα. Σήμερα μπορείς να επεκταθείς και εσύ ο ίδιος/η ίδια μέσα από την εργασία σου ή να δώσεις ένα νέο ενδεχόμενο σε μια κατάσταση που σε ενδιαφέρει. Η μέρα δεν θέλει συναισθηματισμούς αλλά επαφή με τις επιθυμίες σου. . .

Σκορπιός

Ο ενθουσιασμός είναι στο μενού της ημέρας και είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στον στόχο σου. Είτε αυτό είναι ένα αντικείμενο, είτε μια ιδέα, είτε η επαφή σου με κατάλληλους ανθρώπους, το σίγουρο είναι πως στο τέλος της ημέρας θα έχεις πάρει ικανοποίηση. Συνέχισε σε αυτό τον δρόμο και είναι σίγουρο πως εκπληκτικές δυνατότητες κινητοποιούνται αυτή την στιγμή. . .

Τοξότης

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία θα τονώσουν το σώμα σου και την ψυχική σου διάθεση. Δεν είναι ανάγκη να ψάξεις μακριά για να βρεις αυτούς τους τρόπους. Ακόμη και μέσα από απλά καθημερινά πράγματα και δραστηριότητες θα έχεις την ευκαιρία να αναζωογονηθείς και να εκτιμήσεις τις δυνατότητες που έχεις στην διάθεση σου. . .

Αιγόκερως

Η αγάπη, η σύνδεση, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός, είναι στοιχεία τα οποία η αξία τους είναι ανεκτίμητη ακόμη και αν υπάρχουν στιγμές που το ξεχνάς ή νομίζεις πως είναι δεδομένα. Είναι αλήθεια πως όλοι οι άνθρωποι τείνουν να το κάνουν αυτό, όταν τα έχουν στην ζωή τους. Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που η συναισθηματική σύνδεση είναι τροφή για σένα, ώστε να σε θρέψει και εσύ με την σειρά σου να θρέψεις αυτούς που αγαπάς. Μην τους ξεχνάς. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στην αληθινή σου φύση με αυτοπεποίθηση. Το υπόλοιπο σκηνικό είναι υποστηρικτικό σε οτιδήποτε θέλεις να ασχοληθείς σήμερα που θα έχει το στοιχείο της βοήθειας και αλληλεγγύης. Με οτιδήποτε ασχοληθείς που έχει εγωκεντρικό χαρακτήρα δεν θα είναι αρκετό για να σε ικανοποιήσει. Η χαρά θα έρθει μόνο μέσα από την προσφορά και την κοινωνική σου δραστηριοποίηση. . .

Ιχθύες

Τις περισσότερες φορές η καλλιτεχνική σου φύση εκδηλώνεται κυρίως μέσα από τις συναισθηματικές σου φορτίσεις. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείς με κάτι καλλιτεχνικό. Ακόμη και αν δεν έχεις κάτι ανάλογης φύσης στην ζωή σου αυτή την στιγμή, σκέψου τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσες να κάνεις και να σε γαληνέψει. Δεν υπάρχει κανένας Ιχθύς που βαθιά μέσα στην καρδιά του δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη. Ψάξε την δική σου. . .

https://astroguide.gr