Η μετατόπιση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού μαζί με την σχέση του Ήλιου/Κρόνου, Άρη/Χείρωνα και τις δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα με τους προσωπικούς πλανήτες στο ουράνιο σκηνικό δημιουργούν προκλήσεις σήμερα. Η υπομονή, η ευελιξία και η ματιά προς τα μέσα είναι τα κλειδιά με τα οποία θα μπορέσουμε να κρατήσουμε την ενέργεια εκεί που υπάρχει ενήλικο όφελος χωρίς οι προκλήσεις να μπορούν να μας βγάλουν εκτός πεδίου.

Κριός

Η συμπόνια και η βοήθεια προς άλλους ανθρώπους είναι πολύτιμη και ανεκτίμητη. Η ανακούφιση επίσης από την προσφορά σου είναι το ίδιο σημαντική όπως αν έπαιρνες εσύ βοήθεια από έναν καλό σου φίλο, από τον άνθρωπο σου. Είναι σαφές πως δεν υπάρχουν όρια και δεν μπορείς να βάλεις χρονοδιαγράμματα όταν παρέχεις βοήθεια. Είναι αλήθεια όμως πως και εσύ έχεις την ίδια ανάγκη και χρειάζεται να έρθεις κοντά με τις δικές σου ανάγκες. Έλα σε επαφή με αυτές και προσπάθησε να πάρεις ανακούφιση με κάποιον τρόπο. . .
Ταύρος

Σεβάσου τους προσωπικούς χρόνους και τις ανάγκες σου σήμερα. Είτε βρίσκεσαι σε μια φάση ανάρρωσης από σωματική κόπωση, είτε ψυχική επάνοδο, μην πιέζεις παραπάνω από όσο αντέχεις σήμερα. Βρες την ροή και τους ρυθμούς σου και ζήτα να σε αντικαταστήσουν εκεί που νιώθεις ότι χρειάζεται. Ο αναγκασμός να δράσεις άμεσα δεν είναι χρήσιμος και δεν θα διευκολύνει την διαδικασία επούλωσης και θεραπείας. . .

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε αυξάνει την δημιουργικότητά σου και την αυθεντικότητα σου. Τί είναι αυτό που μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την στιγμή στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου; Χρησιμοποίησε τα φυσικά σου χαρίσματα, τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου και είναι σίγουρο πως θα βρεθεί αυτό που με αυτοπεποίθηση θα σου αρέσει να επενδύσεις. . .

Καρκίνος

Η απόκτηση ασφάλειας και άνεσης είναι ύψιστη προτεραιότητα αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Παρόλο που η κύρια πρόκληση θα μπορούσε να είναι ο φόβος της απόσυρσης ή της πλήξης καλό είναι να έχεις κατά νου πως αυτό που φυτεύουμε, φροντίζουμε και μεγαλώνουμε, είναι αυτό που θα μας δώσει καρπούς όταν θα έρθει η ώρα της δράσης. Οπότε οτιδήποτε και αν κάνεις, αποκλείεται να μην έχει σκοπό και να μην φέρει κάποιο αποτέλεσμα η δράση που κάνεις σήμερα. . .

Λέων

Η επικοινωνία αυτές τις μέρες μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντική από ότι συνήθως ή από ότι πιστεύεις. Αυτή την στιγμή μπορείς να χτίσεις μια δημιουργική ομάδα η οποία έχει έναν κοινό σκοπό. Δεν είναι απαραίτητο πως ο σκοπός και το δέσιμο που μπορεί να δημιουργηθεί θα κρατήσει ή θα δεθεί με ισχυρούς δεσμούς για να αντέξει στον χρόνο. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως στο σήμερα θα φέρει εις πέρας τον σκοπό της. . .

Παρθένος

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει έντονα αυτές τις ημέρες και θα χρειαστεί να βρεις άμεσα τρόπους να το επιλύσεις. Επίσης θα μπορούσε να αφορά γενικότερα την υλική ασφάλεια που θέλεις να νιώθεις στην ζωή σου. Αυτή την στιγμή μπορεί να μην βλέπεις την έξοδο από το τούνελ ή να νιώθεις πως δεν μπορεί να βρεθεί η λύση που ζητάς. Δεν είναι αλήθεια. Ακολούθησε το ένστικτο σου και προσπάθησε να βελτιώσεις την ποιότητα της υπηρεσίας σου. . .

Ζυγός

Η αυτο-έκφραση χωρίς φόβο κρίσης είναι το στοίχημα της ημέρας και γενικότερα αυτών των ημερών για σένα. Δοκίμασε να κάνεις κάτι για την προσωπική σου απόλαυση και μην σε νοιάζει τόσο πολύ για το πως θα το δουν οι άλλοι ή πως θα το σχολιάσουν. Χαλάρωσε και σκέψου πως δεν διαγωνίζεσαι σε κάτι, απλά εκφράζεσαι δημιουργικά και παίρνει χαρά μέσα από αυτή την ενέργεια. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στην θέση σου, είναι σίγουρο. . .

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεται να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σου σωματική και ψυχική. Επίλεξε να φροντίσεις το σώμα σου και να αποκαταστήσεις την ισορροπία. Ξεκουράσου, ανανεώσου χωρίς να χάνεις χρόνο σε άσκοπες δραστηριότητες. Σκέψου τι είναι αυτό που θα σε ενεργοποιήσει και προγραμμάτισε το. Θέματα καθημερινής εργασίας ενδέχεται να μείνουν λίγο πίσω σήμερα. . .

Τοξότης

Η κοσμική ενέργεια ρέει με συμπόνια και ζητά να έρθουμε σε επαφή με αυτό που μας πονά με σκοπό την θεραπεία. Σήμερα οι ομάδες και η κοινωνική αλληλοσύνδεση μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με μέρη του εαυτού σου που χρειάζεται να θεραπεύσεις. Μπορεί να έχει άμεση σχέση με τους άλλους ανθρώπους. Κάτι μπορεί να κινητοποιηθεί και να έχει σχέση με το σύνολο των ανθρώπων και τον τρόπο που συνδέεσαι μαζί τους. . .

Αιγόκερως

Σήμερα η διαίσθηση σου μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου. Οι συνηθισμένοι τρόποι και οι καθιερωμένοι στόχοι σήμερα μοιάζουν να μην είναι προσβάσιμοι. Το όποιο αποτέλεσμα θέλεις να φέρεις, μπορεί να έρθει μέσα από εργασία κυρίως με τον εαυτό σου και λιγότερο με το εγχείρημα που ασχολείσαι. Πήγαινε με την ροή και την δυναμική της ημέρας και προσπάθησε να αποδεχθείς και να συνεργαστείς έχοντας εμπιστοσύνη στην εσωτερική σου φωνή. . .

Υδροχόος

Η αναζήτηση τρόπων για να αυξήσεις την κατανόηση των συναισθημάτων που νιώθεις σε σχέση με τους γύρω σου είναι η μεγαλύτερη Γνώση που μπορείς να λάβεις σήμερα. Αυτή η Γνώση βρίσκεται μέσα σου όσο και αν προσπαθείς να πάρεις τις απαντήσεις από εξωτερικές καταστάσεις. Τα εξωτερικά γεγονότα σε βοηθούν στην εκμάθηση του τρόπου να καταπολεμήσεις το άγχος, με στόχο να γίνεις περισσότερο αποτελεσματικός/ή και να δημιουργήσεις την απαραίτητη αρμονία με τους άλλους. . .

Ιχθύες

Μπορεί σήμερα να παρασυρθείς σε μέρη ή με ανθρώπους που σχετίζονται με το παρελθόν. Κάποιες από αυτές τις σκέψεις μπορεί να σου προκαλούν θλίψη αντικατοπτρίζοντας τις καταστάσεις του τότε. Ωστόσο σκέψου και εκτίμησε το παρόν και όσα έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Αγκάλιασε το κοσμικό μήνυμα και συνδέσου με την χαρά που έχεις ή μπορείς να έχεις στην ζωή σου σήμερα. . .

https://astroguide.gr