Τα όρια μεταξύ γεγονότων και μυθοπλασίας είναι θολά σήμερα και είναι πολύ εύκολο να βυθιστούμε σε μια κατάσταση ψευδαίσθησης. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας θυμίζει πως όσο ευκολότερη είναι η πρόσβαση στο όνειρο τόσο δυσκολότερη η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας. Μια δυαδικότητα που όμως μπορείς να βρεις την κατάλληλη φόρμα, να την ενσωματώσεις παραγωγικά στην ζωή σου.”Το νερό διαβρώνει την ατμόσφαιρα τόσο που ο άνεμος κοπάζει”.

Κριός

Η ελπίδα σήμερα είναι έντονη και τα όνειρα έχουν ιδιαίτερη γοητεία και δύναμη. Η φαντασία σου είναι ζωντανή και μπορείς να φτιάξεις πολλές παράλληλες πραγματικότητες ανάλογα τις επιθυμίες σου. Προσπάθησε να δώσεις σχήμα και αντικειμενικά όρια σε αυτές που είναι προσβάσιμες στην γήινη πραγματικότητα της ζωής σου. Μόνο τότε η φαντασία μπορεί πράγματι να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα για σένα. . .

Ταύρος

Σήμερα οι σκέψεις σου ταξιδεύουν και μπορείς να εμπνευστείς πολλές δημιουργικές ιδέες που αφορούν εσένα αλλά και το σύνολο των ανθρώπων και ομάδων που είσαι μέρος. Επικεντρώσου σε ότι μπορεί να δυναμώσει την φωνή σε ομαδικό επίπεδο. Σε αυτόν τον τομέα η έμπνευση σήμερα μπορεί να σου δώσει το πλεονέκτημα να οραματιστείς σε θέματα που ήδη τρέχουν και να βρεις λύσεις που θα μεγαλώσουν την ελπίδα και θα φέρουν την πίστη ξανά εκεί που έχει χαθεί. . .

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει προκλήσεις σε εργασιακά θέματα ή με τους συνεργάτες σου. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα να αποχωρήσεις από όποια κατάσταση βλέπεις πως δεν οδηγεί πουθενά ή να ζητήσεις την βοήθεια άλλων. Οι πιθανότητες να μην μπορείς να συνεννοηθείς σήμερα είναι αρκετές γιαυτό χρειάζεται να δείξεις υπομονή έως ένα σημείο. Φτιάξε αντίγραφα ασφαλείας όπου χρειάζεται ώστε να διασφαλίσεις την εργασία σου. . .

Καρκίνος

Η εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου σήμερα μπορεί να σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις και να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις της ημέρας. Είναι δύσκολο να μπορέσεις να διακρίνεις τις πραγματικές ευκαιρίες μέσα στις επιλογές που έχεις σήμερα. Γιαυτό καλό θα ήταν να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή τι σου λέει η εσωτερική σου φωνή. Εκεί μπορεί να ανακαλύψεις θαμμένες εμπνεύσεις που θα σε βοηθήσουν στην ανάπτυξη σου. . .

Λέων

Σήμερα μπορεί να κινητοποιηθούν φόβοι για το που βρίσκεσαι με κέντρο εσένα, τους άλλους ανθρώπους και τις δυνατές σχέσεις που υπάρχουν στην ζωή σου. Η έντονη παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες σε βάζει στην διαδικασία να αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις με ευαισθησία αλλά υπάρχει το ρίσκο να χάσεις βασικές αντικειμενικές παραμέτρους. Προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία μεταξύ του νου και της καρδιάς. . .

Παρθένος

Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί της ημέρας για σένα σήμερα. Είσαι πρόθυμος/η να αποδείξεις την αφοσίωση σου εμπράκτως σε ανθρώπους που αγαπάς σήμερα ωστόσο δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις. Μπορεί να μην είναι εφικτό να λάβει ο άλλος όλες τις ενέργειες που κάνεις ή να μην υπάρχουν αμοιβαίες προσδοκίες. Με σύνεση και ειλικρίνεια κυρίως στον εαυτό σου προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο. . .

Ζυγός

Τα συναισθήματα που νιώθεις μαζί με τις εμπνεύσεις που θα έχεις θα σου δώσουν το κλειδί για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου. Ωστόσο δεν σημαίνει πως και οι συνεργάτες σου σήμερα έχουν την ίδια διάθεση. Οι χαοτικές συνθήκες εργασίας ενδέχεται να σε αποπροσανατολίσουν ή να σου κινητοποιήσουν αρνητικά συναισθήματα. Η Σελήνη στου Ιχθύες σήμερα μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τί σε ενοχλεί και να το διορθώσεις. Η απάντηση πιθανά είναι μπροστά στα μάτια σου. . .

Σκορπιός

Η υπερευαισθησία σου σήμερα είναι έντονη και μπορεί να μεγαλώσει τον κίνδυνο να γίνεις υπερβολικά δραματικός/ή την στιγμή που θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους. Για να αποφύγεις τις δυναμικές θα χρειαστεί να είσαι ειλικρινείς και σαφής εξαρχής σχετικά με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Επίσης προσπάθησε να αξιολογήσεις σωστά τις προθέσεις του ανθρώπου που έχεις απέναντι σου, μπορεί να έχεις εσφαλμένη εντύπωση. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε βάζει στην διαδικασία να δεις την θετική πλευρά της σχέσης σου με τον άνθρωπο σου ή ένα μέλος της οικογένειας σου. Αν υπήρξε κάποια προστριβή το προηγούμενο διάστημα η οποία δεν ήξερες πως να την αντιμετωπίσεις στην συνέχεια, σήμερα μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος/η. Να δεις με τα μάτια της καρδιά σου και να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες βλέποντας αυτή την στιγμή με μια νέα ματιά. . .

Αιγόκερως

Οι συζητήσεις με φίλους και οικείους είναι δημιουργική. Η επικοινωνίας σήμερα δημιουργεί την απαραίτητη εξοικείωση ώστε να μπορείς να εκφράσεις ανοιχτά τις επιθυμίες σου και να ακούσεις με περισσότερη κατανόηση τις ανάγκες του άλλου. Πολλές φορές η θετική στάση είναι αρκετή ώστε να υπάρξει επικοινωνία βαθιά, από την καρδιά και θα μπορούσε να είναι ωφέλιμη σε διάφορους τομείς. . .

Υδροχόος

Σήμερα αν έχεις σκοπό να ξοδέψεις χρήματα θα χρειαστεί να το κάνεις με σύνεση. Η επαφή με το εσωτερικό της τσέπης σου μπορεί να μην είναι αντικειμενική και να έχεις την τάση να ξοδέψεις περισσότερα από ότι είναι πραγματικά απαραίτητο. Επίσης θα μπορούσε να είναι μια αγορά η οποία εν τέλει δεν είναι αυτή που ήθελες να κάνεις. Επίσης δεν είναι κατάλληλη μέρα για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα μπορεί να σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο/η σε συναισθηματικές φορτίσεις. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσεις τον εαυτό σου να κάνεις κάτι το οποίο δεν το αισθάνεσαι. Επίσης μπορεί να μπεις στον πειρασμό να αποσυρθείς στα ενδότερα σου ώστε να βρεις την ηρεμία σου. Σεβάσου αυτό που νιώθεις και προσπάθησε να καλλιεργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να βρεις την ησυχία σου. . .

https://astroguide.gr