Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων διαλύει τα όρια μεταξύ φανταστικού και πραγματικού. Η αντικειμενική και η υποκειμενική αλήθεια των πραγμάτων μοιάζει να είναι δύσκολο να ξεχωριστεί και θα ήταν χρήσιμο να ανάψουμε τα φώτα της ομίχλης ανεξάρτητα αν νιώθουμε πως χρειάζεται ή όχι σήμερα στο προσωπικό σενάριο της ζωής μας. Ο Δίας μας ωθεί να κάνουμε βήματα προς τις επιθυμίες μας ωστόσο λόγω της έλλειψης των ορίων καλό θα ήταν να εκτιμήσουμε πολύ καλά το κάθε μας βήμα, χωρίς βιασύνη και εξαναγκασμούς. . .

Κριός

Δώσε φωνή στα συναισθήματα σου σήμερα ώστε να τα ακούσεις δυνατά και να προβείς στις απαραίτητες αλλαγές. Το να περιμένεις να κοπάσει ο άνεμος είναι μια λύση αλλά η ρεαλιστική στάση που θα σε πάει κοντά στις επιθυμίες σου είναι η δράση. Οπότε προσαρμόσου στα δεδομένα που έχεις αυτή την στιγμή στα χέρια σου και δώσε ώθηση προς τα εμπρός. . .

Ταύρος

Το να μπορέσεις να είσαι ο εαυτό σου σήμερα είναι το κλειδί της ημέρας. Οι κοινωνικές σου δραστηριότητες σε θέλουν παρόν και είναι ευκαιρία να δείξεις τα ταλέντα σου. Προσπάθησε να κρατάς μικρό καλάθι σε ότι υπόσχονται άλλοι ωστόσο με κέντρο εσένα δείξε τους την αξία σου. Αν δεις πως κάπου δέχεσαι αντίσταση μπορείς να αλλάξεις πλεύση αλλά μην παραιτηθείς από τις προσδοκίες σου. . .

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να αφήσεις το στίγμα σου με κάποιον τρόπο. Είτε μέσω της εργασίας σου, είτε μέσω της ενσυναίσθησης θα πάρεις ικανοποίηση. Μια επαφή που θα αγκαλιάσει και εσένα και τον άλλον, μια γλυκιά κουβέντα, μια συμπονετική αγκαλιά σήμερα θα λειτουργήσει ευεργετικά όχι μόνο με κέντρο τον άλλον αλλά και με κέντρο εσένα. Επίσης θα μπορούσε να αφορά τον εργασιακό σου τομέα. Θα μπορέσεις να πάρεις χαρά από την στάση που θα κρατήσεις απέναντι σε κάτι που αφορά την εργασία σου και το περιβάλλον της δουλειά σου. . .

Καρκίνος

Μια κίνηση ή σκέψεις που θα κάνεις σήμερα θα σε φέρουν σε επαφή με σκοτεινά, ανεξερεύνητα κομμάτια της ψυχής σου. Καταστάσεις οι οποίες μέχρι χτες βρισκόντουσαν κρυμμένες, τώρα μπορούν να ελευθερωθούν και να σου δημιουργήσουν ανησυχίες. Είναι δεδομένο πως αυτή η ενόχληση θα είναι προσωρινή γιατί έχει σκοπό να σε αφυπνίσει και όχι να σε τρομάξει. Δώσε χώρο σε ότι κινητοποιείται και μην το απωθήσεις. Η εμβάθυνση θα λειτουργήσει πάρα πολύ ευεργετικά. . .

Λέων

Δύο επιλογές έχεις σήμερα. Με την Σελήνη στου Ιχθύες μπορείς να αποσυρθείς και να ασχοληθείς με πράγματα που δεν θέλουν πολύ ενέργεια από σένα ή να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ο τρόπος όμως θα πρέπει να έχει στοιχεία του Δία και του Ποσειδώνα. Δηλαδή να είναι ένα δημιουργικό εγχείρημα ή να το προσεγγίσεις εσύ με έναν διαφορετικό, δημιουργικό τρόπο που θα αγγίξει τις ψυχές των άλλων. Δες εσύ πως μπορείς να προσθέσεις το καλλιτεχνικό στοιχείο σε αυτό που κάνεις. . .

Παρθένος

Σήμερα σχέσεις και συνεργασίες παίρνουν χρόνο από την μέρα σου ή την σκέψη σου. Σε επίπεδο δουλειάς μια νέα καλλιτεχνική ομάδα αυτή την στιγμή μπορεί να δώσει μεγάλες επιτεύξεις αν μπορέσεις να τους οργανώσεις κατάλληλα. Σε ένα άλλο εργασιακό πάλι επίπεδο θα μπορούσε σήμερα να λειτουργήσει οτιδήποτε έχει ένα αφηρημένο στοιχείο. Σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται σήμερα να προσπαθήσεις να είσαι περισσότερο κατανοητός/ή. Και στις δύο περιπτώσεις προσπάθησε ότι έχεις να πεις να το πεις με απλά λόγια. . .

Ζυγός

Μπορεί κάτι στην καθημερινότητά σου σήμερα να σε μπερδέψει και να χρειαστεί να επιβραδύνεις ώστε να πάρεις την σωστή απόφαση. Σε όποιο τομέα και αν κινητοποιηθεί αυτή η ανάγκη καλό είναι να το σεβαστείς και να πάρεις τον χρόνο σου, όσο και αν χρειαστεί. Είναι προτιμότερο όταν οι επιλογές που έχεις μπροστά σου και δεν σε καλύπτουν να κάνεις λίγο πίσω παρά να προβείς σε αποφάσεις αυτή την στιγμή που δεν είσαι σίγουρος/η για το αποτέλεσμα που θέλεις. . .

Σκορπιός

Η μέρα κινητοποιεί την ανάγκη σου να φλερτάρεις με οτιδήποτε σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Θα μπορούσε να είναι ένα άτομο, ένα εγχείρημα, οτιδήποτε θα σε βάλει στην διαδικασία να εκφραστείς δυναμικά με κάποιον τρόπο. Η ένταση και η έξαψη που θέλεις να νιώσεις μπορεί να σε ωθήσει σε λιγότερα ασφαλή μονοπάτια, περισσότερο ρομαντικά. Μπορείς να πάρεις αυτό το ρίσκο αρκεί να έχεις τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά. . .

Τοξότης

Δείχνεις μια ανυπομονησία σήμερα και πηγαίνεις από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις και πως να το κάνεις. Η ολοκλήρωση σε κάτι που θα καταπιαστείς σήμερα είναι δύσκολη γιατί δεν έχεις καλή συγκέντρωση. Ωστόσο είναι μια καλή μέρα να αφεθείς στην αγκαλιά ενός αγαπημένου σου ανθρώπου ή να χουχουλιάσεις σε ένα οικείο για σένα περιβάλλον. . .

Αιγόκερως

Το παιχνίδι “κλέφτες και αστυνόμοι” μπορεί να είναι για τα παιδιά αλλά σε ένα άλλο επίπεδο μπορεί να είναι χρήσιμο να το γνωρίζεις. Σήμερα μπορείς να ανακαλύψεις πολλά πράγματα που σου είχαν διαφύγει μέχρι τώρα. Σημαντικές λεπτομέρειες σε μια ιστορία, απροσδόκητες πληροφορίες για μια κατάσταση. Ωστόσο η εχεμύθεια είναι σημαντική όταν αυτές οι πληροφορίες αφορούν και άλλους ανθρώπους εκτός από σένα. . .

Υδροχόος

Πριν επενδύσεις σε κάτι σήμερα χρειάζεται να το αξιολογήσεις καλά. Να μάθεις την αξία του και την αξία του χρόνου που θα χρειαστεί να επενδύσεις. Η υπερεκτίμηση και η σπατάλη χρήματος και χρόνου είναι το στοίχημα της ημέρας για σένα. Η γενναιοδωρία σου επίσης χρειάζεται να εκδηλωθεί με σύνεση. Οτιδήποτε αφορά οικονομικές συναλλαγές, κοίτα το ενήλικο όφελος που έχεις και προσάρμοσε ανάλογα τα έξοδα σου. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου, σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί και θα σου δώσει χαρά. Θα ήταν προτιμότερο να έχει μια καλλιτεχνική φύση ώστε να είναι σίγουρο πως η υπέρβαση που θα κάνεις σήμερα αξίζει τον κόπο. Από την άλλη είναι σημαντικό να νιώθεις πως βγαίνεις εκτός ορίων. Εκ φύσεως αυτό είναι που αναζητάς ακόμη και αν το περιβάλλον και οι καταστάσεις που θα σε πάνε μπροστά είναι απόλυτα οριοθετημένα και κρατούν το όποιο πλαίσιο είναι απαραίτητο.

https://astroguide.gr