Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες και δείκτες εκεί,να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, προκειμένου να αφήσουν πίσω ανθρώπους και καταστάσεις που επιβράδυναν την πορεία της ζωής μας.

Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται να διαχειριστούν την πραγματικότητα κοιτώντας τη στα μάτια. Κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να ρυθμίσουν οικονομικά κυρίως ζητήματα και υποχρεώσεις που ζητούν άμεσες λύσεις. Στα μέσα της εβδομάδας η διάθεση γίνεται περισσότερο ρομαντική. Προς το τέλος των ημερών αυτών ενισχύεται η διαίσθησή μας.

Για όσα πράγματα προσπαθήσαμε το τελευταίο διάστημα, θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Κρατείστε τις ιδέες και τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο έδαφος για να τις βάλετε σε εφαρμογή.

Μη βασίζεστε σε υποσχέσεις που μπορούν να σας δοθούν, γιατί το διάστημα αυτό, μπορεί να κρύβονται άλλες προθέσεις πίσω από την προθυμία ορισμένων ανθρώπων στο να προωθήσουν το έργο την καριέρα σας, ή οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

*Κριοί, θα σας απασχολήσουν κυρίως ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή σας κατάσταση. Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που μπορεί να σας είναι δύσκολο να τις ακολουθήσετε, απαραίτητες όμως για να μπορέσετε στο μέλλον να προχωρήσετε μπροστά. Βάλτε τα με τους φόβους σας και βγείτε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να απαλλαγείτε από χρόνιες καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα σας στηρίξουν συναισθηματικά. Η μελαγχολία δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα σας, παρ όλα αυτά σας κάνει πολύ πολύ γοητευτικούς!!!

*Ζυγοί, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού Ζυγού, καταλαβαίνετε ότι βρίσκεστε στα πρόθυρα κάποιων εξελίξεων, που δε θα σας αφήσουν αλώβητους. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο και επιζητούν λύσεις. Κάποιοι άνθρωποι σημαντικοί για τη ζωή σας θα χρειαστεί να φύγουν μια για πάντα, όσο και αν αυτό σας τραυματίζει. Σε πολλές των περιπτώσεων, θα είναι από δική τους επιλογή, μιας και εσείς, σε όποια όρια κι αν έχει φτάσει η σχέση σας θα τη διατηρούσατε μέχρι τέλους. Αν έχετε φταίξει κάπου, ζητήστε την ύστατη στιγμή ένα συγνώμη για ότι έγινε.

*Καρκίνοι, δεν είναι ευχάριστες οι αλλαγές να συμβαίνουν παρά τη θέλησή σας, επιβάλλονται όμως γιατί κάποιοι τομείς τις ζωής σας νοσούν. Χρειάζεται να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, προκειμένου να αφήσετε πίσω ανθρώπους και καταστάσεις που επιβράδυναν την πορεία της ζωής σας. Προκαλέστε εσείς την ανατροπή εκεί που υπάρχει το θέμα, είτε αυτό προέρχεται από την προσωπική σας κατάσταση, ή τις επαγγελματικές σας συνθήκες. Ζητήστε προαγωγή σε αυτές τις σχέσεις και αν δεν τη λάβετε εγκαταλείψτε τις, γιατί σίγουρα θα βρεθείτε σε κάτι καλύτερο.

*Αιγόκεροι, τα θέματα που θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή, έχουν να κάνουν με τη στάση που θα ακολουθήσετε απέναντι στους άλλους και κυρίως σε εκείνους που θεωρείτε σημαντικούς για τη ζωή σας. Το σπίτι, η οικογενειακή σας κατάσταση, ο τομέας των ερώτων σας είναι ένα μείγμα σκέψεων που θα το αντιμετωπίσετε με εσωστρέφεια. Στα ζητήματα καρδιάς , δεν νιώθετε συναισθηματικά πως είστε ισορροπημένοι. Όλοι από εσάς κάτι ζητούν, όλοι θέλουν να πάρουν ένα κομμάτι από το χρόνο σας. Πόσο όμως τους ενδιαφέρουν τα “θέλω” τα δικά σας;

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι.

*Ταύροι, ανταγωνιστικό θα είναι το περιβάλλον στην εργασίας σας την εβδομάδα αυτή. Ίσως να υπάρχουν κάποια πρόσωπα που διατηρούν ένα παρασκήνιο εις βάρος σας. Μην εμπλακείτε σε διενέξεις που σκοπό έχουν να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Αγνοείστε τις προκλήσεις τέτοιου τύπου και ασχοληθείτε με πιο δημιουργικά πράγματα. Κρατείστε τις ιδέες και τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο έδαφος για να τις βάλετε σε εφαρμογή. Η προσωπική και ερωτική σας ζωή πρέπει να μείνει μακριά από αδιάκριτα άτομα. Βάλτε στους άλλους όρια.

*Σκορπιοί, μην προσπερνάτε τις ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί και σκοπό έχουν να σας αλλάξουν όχι μόνο τον τρόπο σκέψης αλλά και τη ζωή σας γενικότερα. Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και μη προτιμήσετε τα “σίγουρα” αφού από δω και πέρα τίποτα δε θα μοιάζει σταθερό. Βγείτε έξω, διευρύνετε το κοινωνικό σας περιβάλλον, ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες. Η εσωστρέφεια μάλλον δε θα σας βοηθήσει γι αυτό αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας, αναζητήστε ανθρώπους που εμπιστεύεστε και ανοίξτε την καρδιά σας. Τέλος, μην άγχεστε.

*Λέοντες, οι ιδέες σας μπαίνουν σε εφαρμογή, αρκεί να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τους συνεργάτες σας. Μην ξεκινάτε κάτι παρορμητικά και λάβετε σοβαρά υπόψιν σας τη γνώμη ανθρώπων που έχουν εμπειρία στο αντικείμενο που θα ακολουθήσετε. Αποφύγετε να αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν είναι δικές σας. Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος,σας χρειάζεται ξεκούραση. Προς τα μέσα της εβδομάδας, αναγνωρίζεται η συμβολή σας στην επίτευξη ενός κοινού στόχου και αυτό τονώνει την εικόνα σας στους άλλους αλλά και την αυτοπεποίθηση. Αξιοποιήστε ευκαιρίες.

*Υδροχόοι, μη βασίζεστε σε υποσχέσεις που μπορούν να σας δοθούν, γιατί το διάστημα αυτό, μπορεί να κρύβονται άλλες προθέσεις πίσω από την προθυμία ορισμένων ανθρώπων στο να προωθήσουν το έργο την καριέρα σας, ή οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει. Σίγουρα συναισθηματικά θα νιώθετε μερικές φορές αμηχανία για το αν έχετε πάρει σωστά, κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Μη δώσετε αφορμή για σχόλια κυρίως στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ευνοείται το ξεκίνημα μιας νέας δραστηριότητας, ή της ένταξής σας σε ένα κοινωνικό χώρο.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες.

*Δίδυμοι, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποιες φιλίες της ζωής σας που μέχρι σήμερα θεωρούσατε σημαντικές. Αν κάποιοι στόχοι σας βλέπετε πως δεν προχωρούν στο βαθμό που θα θέλατε, θα πρέπει ή να τους αναθεωρήσετε ή να τους εγκαταλείψετε, προκειμένου να βρείτε το χώρο για κάτι νέο και περισσότερο φιλόδοξο ως σχέδιο. Μη γίνεστε συγκαταβατικοί στα “θέλω” των άλλων με ευκολία, γιατί κάπου τα δικά σας πάνε πίσω και θα καταλήξουν να είναι ανεκπλήρωτα. Τα εργασιακά σας σταθεροποιούνται και έτσι μετριάζεται το οικονομικό σας άγχος.

*Τοξότες, Προσέξτε λίγο παραπάνω την εβδομάδα αυτή τα οικονομικά σας θέματα, γιατί το τελευταίο διάστημα, έχετε υπερβεί τον προϋπολογισμό σας, σε σπατάλες που κάνετε για να ευχαριστηθείτε και να ευχαριστήσετε τους άλλους. Επιπλέον ίσως να φιλοξενήσετε στο χώρο σας κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, οπότε δεν θα τον έχετε διαθέσιμο για τις προσωπικές σας στιγμές. Όλο αυτό μάλλον θα τείνει να σας χαλάσει, τόσο τα σχέδια όσο και το κέφι. Όμως ο έρωτας καλά κρατεί και μπορεί με τις στιγμές του να σας εκπλήξει ευχάριστα τις ημέρες που τρέχουν. Γιατί όχι;

*Παρθένοι, μεριμνήστε τις ημέρες αυτές για οικονομικές ή νομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, ασφάλειες ή δημόσιο τράπεζες, διακανονισμούς γενικότερα γιατί θα τα βρείτε αργότερα μπροστά σας. Δείξτε προσοχή στις συνεργασίες που κάνετε κυρίως στον εργασιακό χώρο. Αποφύγετε τοξικούς ανθρώπους και διαγράψτε από τη ζωή σας καταστάσεις που επιβραδύνουν την εξέλιξή σας. Νέοι φίλοι και εξαιρετικές γνωριμίες γίνονται αυτή την εποχή, όπου μέσα από κει, θα μπορέσετε να προωθήσετε στόχους ταλέντα και τα όνειρά σας γενικότερα. Κινηθείτε στοχευμένα.

*Ιχθύες, την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να ασχοληθείτε με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, ενώ αν υπάρχουν κάποια θέματα που ζητούν από εσάς άμεσες λύσεις, μην τα παραμελείτε ψάχνοντας πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα έξοδά σας γιατί έχετε την τάση να μην υπολογίζετε το πόσο καταναλωτικοί γίνεστε. Όσο καλός και αν είναι ο προγραμματισμός σας δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες έκτακτες δαπάνες που δε μπορείτε να αποφύγετε. Γίνετε περισσότερο πρακτικοί και λογικοί και μην παρασύρεστε συναισθηματικά.

Από την Μελίνα Φώφη

https://www.oroskopos.tv